5 Şubat 2023 Yengeç Dolunayı – Magha Purnima

5 Şubat 2023 Aslan Dolunayı olduğunu sanıyor olmanız normal, fakat gezegenlerin gerçek konumlarını baz alan Vedik Astrolojiye göre bu dolunay Yengeç burcu içinde Ashlesha takım yıldızında gerçekleşiyor. Dolunay esnasında bir teleskopla Ay’a bakarsanız, Ay’ın Yengeç burcundan geçmekte olduğunu görürsünüz.

Sevgili can; burcunla ilgili yorumlara geçmeden önce muhakkak giriş kısmındaki notlarımı okumanı rica ediyorum.

Öncelikle; yorumları popüler astrolojiye göre değil, kadim Vedik Astrolojiye göre yaptığımı bilmenizi isterim. Vedik Astrolojiye göre burçlarınız değişebilir. Bu yüzden önce buraya tıklayarak Vedik Astrolojiye göre yükselen (ASC / Lagna) ve Ay (Mo / moon) burcunuzu öğrenmenizi öneriyorum. Ayrıca yorumları Güneş burcuna göre değil, AY ve YÜKSELEN burcuna göre okumalısınız.

Vedik Astrolojiye göre burçlarınızın neden değiştiğini merak ediyorsanızburaya tıklayarak açıklama yaptığım videomu izleyebilirsiniz.

Yorumlarda biraz astroloji bilgisi detayına girmemin sebebi, Astroloji Kursu öğrencilerimin de istifade etmesini istememdir. O kısımlara takılmadan okuyabilirsiniz.

Başlayalım…

DOLUNAYIN HERKES İÇİN GENEL ETKİLERİ

Dolunay hindu takvimine göre Magha ayında gerçekleştiği için Magha Purnima, yani Magha Dolunayı da denir. Bu dolunay Hindistan’da uğurlu kabul edilir ve mutlaka kutlanılır. Bugün içinde banyo yapmak, temiz kıyafetler giymek, sadaka vermek, zikir çekmek, ibadet etmek ve oruç tutmak önerilir.

Mitolojide, dinlerde, yogada ve tasavvufta Ay’ın önemi çok fazladır. Vedik Astrolojide asıl burcumuz Ay burcumuzdur. Yani birine burcun ne diye sorduğumuzda; “Ay burcun nedir?” demek istiyoruzdur.

Ay, Vedik Astrolojide zihnimizi, duygularımızı, düşüncelerimizi, yalnız başımızayken kim olduğumuzu temsil eder. Yani bizim asıl kimliğimizdir. Güneş, Allah’ın, yani Yaratanın, Ay ise alemin, yaratılanların bir temsilidir. Ay’ın kendi ışığı yoktur, yaratanın ışığı sayesinde görünür…

Dolunay (purnima) Güneş ile Ay’ın tam karşıt açılarda olmasıyla ortaya çıkar. Bu dolunayda da Güneş Oğlak burcunda Sravana nakshatrada iken, Ay ise Yengeç burcunda Ashlesha nakshatrada olacaktır. Ay, Güneş’in tüm ışığını, yani rahmetini alacak ve bizlere de yansıtacaktır.

Dolunay, güçlü Jüpiter etkisi altında gerçekleştiği için son derece şanslı olabilir. Muhakkak değerlendirmeliyiz. Bunun için 5 Şubat 21:30‘da Laoizm instagram hesabımdan yapacağım canlı dolunay meditasyonuna katılmanızı da öneririm.

Burcunuz ne olursa olsun; bu dolunayda yeni projelere başlayabilir, hayırlı bir konu için niyet belirleyebilir, şifalanmak için dua edebilirsiniz. Ay’ın yaratıcı enerjisi ve manevi gücü bu dolunayda yükselecektir ve size güzel kapılar açacaktır. Sadece dua etmekle kalmayın, muhakkak insanlara ve hayvanlara yardım edin, zekat verin, sadaka verin, iyiliklerle geçirin…

Tıkanmış ve toksik hale gelmiş durumlardan kurtulmak için ideal bir zamandır. Niyetlerinizi doğru yapın ve kendiniz için hayırlı olanın hayatınıza girmesini dileyin. Bir işe başlamak, bir taahhütte bulunmak, şansın ve bolluğun sizden yana olmasını istiyorsanız; dolunay gününü ve dolunay anının açık dua ve niyet kapılarını muhakkak değerlendirin…

Ashlesha nakshatrada bir gezegeniniz varsa, bu dolunay o gezegenin yönettiği evin konularına şans getirebilir. Örneğin; kariyer evi yöneticiniz olan gezegen Ashlesha nakshatrada yerleşikse, dolunay enerjisi size kariyer yaşamında şans getirebilir. Evlilik evi yöneticiniz Ashlesha ile bağlantılı ise evlilik kapılarınız açılabilir.

Ashlesha nakshatra hakkında genel bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Vedik Astrolojiye göre Ay nakshatranızı ve Ashlasha‘da bir gezegen yerleşiminiz olup olmadığını öğrenmek için de buraya tıklayabilirsiniz.

Ashlesha Nakshatra, Merkür ve bilge yılan Naga tarafından yönetilir. Sarıp sarmalamak anlamına gelir. Gücü ise zehir ve panzehir vermektir. Yani aydınlık yönü şifalandırabilir, karanlık tarafı ise pek hoş değildir.

Ashlesha ayrıca görünümü değiştirmekle de ilgilidir. Bu dolunayda bazı insanların gerçek yüzleri açığa çıkabilir, illüzyonlar yıkılabilir ve bu belki kısa bir hayal kırıklığına neden olabilecekse de dolunay üzerinde faydalı Jüpiter etkisi olduğundan sizin için hayırlı olmasına niyet ediyorum.

Spiritüel sıçrama, farkındalık ve rahmani deneyimler için bu dolunay faydalıdır. Bu nedenle bolca dua etmenizi, meditasyon yapmanızı öneriyorum ve sizi yine 5 Şubat 2023 saat 21:30’daki canlı yayın meditasyonuma davet ediyorum…

Ashlesha geçmişe takıntılı olabilen bir nakshatradır. Tam da bu nedenle bu dolunay geçmişten arınmakla ilgili şans sunacaktır ve bunu değerlendirelim. Affetme meditasyonumuzu yapalım.

Ashlesha, ayrıca şüphelenmeye meyillidir. Normalde olmayan şeyler hakkında bile negatif düşünme eğilimi vererek negatifi adeta yaratma eğilimi vardır. O zaman bu dolunayda bilinçli olarak pozitif yaratımlar yapalım ve öyle de olsun, öyle de oldu…

Ashlesha günü ayrıca arınmak için idealdir. Bu dolunay günü evimizde kullanmadığımız tüm gereksiz eşyaları ayıralım ve onları ihtiyaç sahiplerine bağışlayalım…

Şimdi gelelim Ay ve Yükselen burcunuza göre bu dolunayın size ne fırsatlar sunabileceğine…

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN KOÇ BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Koç canlar; dolunay 4’ncü evinizde gerçekleşiyor ve Ay burada kendi evindedir. Uzun zamandır düşündüğünüz ama kararsızlık yaşadığınız konularda açık işaretler alabilirsiniz. Karar verme zamanıdır. Duygularınız ve düşünceleriniz açık şekilde size doğru yolu gösterebilir. Bu dolunayı muhakkak meditasyon yaparak ve Allah’ın size vereceği mesajları dinleyerek geçirin.

Ev ya da araç almakla ilgili gündemleriniz varsa açıklığa kavuşabilir ve bir fırsat yakalayabilirsiniz. Dolunay günü anneniz ya da anne gibi sevdiğiniz kişilerle güzel vakit geçirin. Evinizi temizleyin, havalandırın, bakım yapın. İç huzurunuza odaklanın. İş değişikliği niyetiniz ya da işe girme niyetiniz varsa bu dolunayı yaratım için değerlendirin. Bolca dua edin ve meditasyon yapın…

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN BOĞA BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Boğa canlar; dolunay sizin 3’ncü evinizde gerçekleşiyor. Kardeşleriniz veya kuzenlerinizle ilgili uzun zamandır çözülmemiş meseleler varsa çözmek için tam zamanıdır. Konuyu iyimser ve rahmani şekilde ele alarak iletişim kurabilirsiniz.

Yeni bir işe girişmek, iş kurmak, kendi çabanızı ve iradenizi net şekilde ortaya koymakla ilgili şüpheleriniz varsa içinize dönün ve bu gücün içinizde olup olmadığı ile açık şekilde yüzleşin. İçinizdeki ses size doğruyu söyleyecektir.

Yeni bir sosyal medya hesabı açmak için güzel bir zamandır. İşinizi veya kendi markanızı büyütmek istiyorsanız dolunayla birlikte güzel bir niyet belirleyin ve harekete geçin.

Seyahat planlarınız varsa bunlar size hayır getirebilir. Seyahat planlarınızı dolunayda netleştirip planınızı varsa muhataplarınıza duyurabilirsiniz.

Satış ve pazarlama faaliyetleri ile ilgileniyorsanız yeni bir kampanya başlatmak için dolunay enerjisinden faydalanabilirsiniz.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen İkizcanlar; dolunay sizin 2’nci evinizde gerçekleşiyor. Aile içi tartışmalar, aile değerleri konusunda muhalif durumlar varsa ailenizle oturup konuşmak için ideal zamanlar olabilir. Aile bütünlüğünü yeniden sağlamak için bu dolunayı değerlendirebilirsiniz.

Para evinde gerçekleşen bu dolunay ile birlikte kazancınız artmaya başlayabilir. Bolluk ve bereket yaratım meditasyonu yapmak, bolluğa niyet etmek, dua etmek için ideal bir dolunaydır. Kariyer evinden para evine görünüm yapan Jüpiter de bu dönemi destekliyor. Hayatınıza oluk oluk bolluk ve bereket akmasını dilerim…

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Yengeç canlar; dolunay ya Ay ya da yükselen burcunuz üzerinde gerçekleşiyor demektir. Her türlü sizin için harika bir dönemdir. Hayattaki yerinizi, ne istediğinizi netleştirin. Manevi yola girmek için harika bir zamandır. Sizin için uyanış başlayabilir.

“Benlik” duygusunu geliştirmek ve hayattaki rolünüzü netleştirmek için ideal bir zamandır ancak “ben” duygusunun ötesine geçme şansı da veriyor unutmayın. Hayat “ben”den ibaret değildir ve “bir ben var bende, benden içeri” sözündeki “ben” kavramına da odaklanabilirsiniz.

Yaşam yolunuzu, hayat amacınızı netleştirin. Meditasyonda kendinizle samimi olarak yüzleşin ve gitmeniz gereken yolu Yaratan’a sorun, size cevap verecektir.

Evlilik ile ilgili de yine ben / sen diyaloglarını detaylıca gözlemleyin. Yaratan’ın ışığı bu dolunayda doğrudan sizin yüzünüze vuruyor unutmayın. O’nda ne varsa sizde de O var, bunu hatırlayın. Kendi içinizdeki Allah’ın nurunu görün ve bunu bir daha unutmayın.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN ASLAN BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Aslan canlar; dolunay sizin 12’nci evinizde gerçekleşiyor. Dolunay gecesinde gördüğünüz rüyaları muhakkak not alın ama kimseye anlatmayın. Zamanla anlam kazanacaktır. O gece bazı ilahi sırlar eğer kısmetinizde varsa size rüyanızda iletilebilir.

Dolunay bilinçaltınızda gizli kalmış bazı duyguları açığa çıkarabilir. Bu farkındalıkla şok olabilir, zaten sizde olan ve blokaj yaratan, çoktan unutmuş olduğunuz şeyleri hatırlayabilir ve onlarda arınabilirsiniz.

Eğer yurt dışına gitme planlarınız varsa bu dolunayda niyetlerinizi edin. Özellikle bireysel haritanızda Ay periyodu yaşıyorsanız bu dolunay sizin için fırsatları serbest bırakabilir.

Bir moksha (aydınlanma) evinde gerçekleşen dolunay, diğer bir moksha evinden görünüm yapan Jüpiter sayesinde size aydınlanma yolunun kapılarını açabilir. Dolunay enerjisindeyken karşınıza çıkan bir guru ya da açılan spiritüel bir kapı olursa bunu değerlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Astral seyahat, derin meditasyon, kendini bulma, özünle tanışma gibi konular için şanslı bir dönemdir.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen içi dolu Başaklar; dolunay sizin 11’nci evinizde gerçekleşiyor. Arkadaş çevrenizde yüzünüze gülüp arkanızdan konuşan, fesatlık yapan birilerinin gerçek yüzü bu dolunay enerjisi ile ortaya çıkabilir. Yani sizin için hayırlara vesile olabilir.

Kazancınızın artmasına vesile olabilecek bir dolunaydır. İstekler, arzular, idealler evinde gerçekleşen bu dolunay size gerçekten istediğiniz, arzuladığınız şeylerin ne olduğu konusunda açık duygular ve ipuçları verebilir. İşaretleri takip edin.

Büyük kardeşlerle ilgili konularda açıklığa kavuşmayan meseleler varsa bu dolunay enerjisinde aradan çıkarılabilir.

Arkadaş çevreniz genişleyebilir, değişebilir. Bu dönem içinde hayatınıza girecek yeni arkadaşlar uzun ömürlü olabilir ve belki size şans getirebilir.

Aşk ve ilişkiler konusunda da bu dönem içinde bazı sırlar ortaya çıkabilir. Ego çatışmalarından ise kaçınmanız gereken bir dönemdir.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Terazi canlar; dolunay sizin 10’ncu evinizde gerçekleşiyor. Kariyer hayatının güzelleşmesine, arıyorsanız yeni bir işe girmeye, iş değişikliğine, iş yerinde statü atlamaya, kendi işinizi yapıyorsanız parlamaya ve şan, şöhret kazanmaya hazır mısınız? Hazır değilseniz, hazır olmalısınız…

Bu dolunay gecesinde özellikle kariyer, başarı, statü konularında istediklerinizden net şekilde emin olun ve niyetlerinizi edin. Meditasyona oturduğunuzda bu konularda kararsızlıklar varsa doğru ilhamın akmasına niyet edin ve sembolleri, işaretleri takip edin.

Devletten beklediğiniz iyi haberler, örneğin atanma varsa niyetlerinize dahil edin çünkü kapılar açılabilir. İşveren veya yöneticiler ile ilişkileri düzenlemek için de iyi enerjiler alabilirsiniz. Bunları muhakkak değerlendirmelisiniz.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN AKREP BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Akrep canlar; dolunay 9’ncu evinizde gerçekleşiyor. Bu oldukça güzel bir enerji olacak sizin için ve geçmiş yaşam iyilikleriniz bu dolunayla birlikte hayatınızda karşılık bulabilir. Yani şans sizden yana olacaktır.

Yüksek eğitim, manevi eğitim, kişisel gelişim, herhangi bir alanda eğitime başlamak için bu enerjiyi değerlendirmenizi önerebilirim. Gurunuz bu dönem içinde karşınıza çıkabilir.

Yaşam amacınızı bulmak, topluma nasıl faydalı olacağınızı keşfetmek, bunu yaparken ayrıca nasıl para kazanacağınızı da idrak etmek için meditasyon yapın ve ilhamın akmasını bekleyin.

Yabancı ülkelere seyahat planlarınız varsa bu enerjiyi yaratım ve niyet, dua için kullanabilirsiniz.

Devam eden bir eğitim hayatınız, doktoranız varsa bitirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Çocuk sahibi olma planlarınız varsa bu dolunayda muhakkak duanızı edin, niyetinizi net olarak belli edin ve Allah’a teslim olun.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN YAY BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Yay canlar; dolunay sizin 8’nci evinizde gerçekleşiyor. Spiritüel dünyanın derinliklerine inmeye hazır mısınız? Bir moksha evinde gerçekleşen dolunay bir diğer moksha evindeki Jüpiter’den destek alıyor ve Akrep’in doğal evindeki Ay sizi okült ilimlerin derinliklerine indirebilir, bu dünyayı sizin için görünür kılabilir. Meditasyon, ibadet, dua için harika bir zamandasınız.

Beklediğiniz bir miras konusu varsa önü açılabilir. Eşin kaynaklarından yana şans artabilir.

Cinsel yaşamınız bu dolunayla birlikte farklı bir boyut kazanabilir. Tantra yoluna girmek ve tantrik seks için ideal bir dönemdir. Aydınlanmak için cinselliği kullanmayı düşünebilirsiniz.

Korkularınız açığa çıkabilir ve sizden uzaklaşabilir. Korkularınızın üzerine gitmeyi muhakkak düşünmelisiniz. Sonsuza kadar onlarla birlikte yaşayamazsınız. Cesur olma zamanıdır.

Geçmişten gelen önemli hastalıklarınız varsa Ashlesha’nın şifalandırıcı etkisini kullanın. Şifalanma meditasyonu yapmakla kalmayıp, ayrıca yeni bir tedaviye başlayabilirsiniz. Bu dolunayla birlikte yapılan tedaviler kalıcı iyileşme sağlayabilirler.

Negatif okült ilimlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Büyü benzeri uygulamalar kapanmayan yaralar açabilir haberiniz olsun. Rahmani tarafta kalırsanız da ödülleri büyük olabilir.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Oğlak canlar; dolunay sizin evlilik ve ortaklar evinizde gerçekleşiyor. Bir ilişkiniz varsa bu dolunayla birlikte evlilik yoluna doğru adım atabilirsiniz veya en azından ilişkiniz bir üst boyuta taşınabilir. Özellikle haritanızda Ay veya Venüs dönemi yaşıyorsanız bu alanda şanslı olabilirsiniz.

Evliyseniz ve evlilik hayatınızda sorunlar varsa dolunayın enerjisini bu alanı şifalandırmak için kullanabilirsiniz. Eşinizin sağlık sorunları varsa bu dönemle birlikte iyileşme süreci başlayabilir.

Ayrıca kariyer alanında da bu dönem içinde desteklenebilirsiniz. Yeni bir işe girmek ya da kariyerde yükselişle ilgili niyetlerinizi netleştirin ve dolunayda muhakkak dualarınıza dahil edin.

Evlilik hayatınızda sır olmamalıdır. Sırlar varsa bu dolunay onları evliliğinize zarar vermeden ortaya koymak ve rahatlamak için ideal olabilir.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN KOVA BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Kova canlar; dolunay sizin 6’ncı evinizde gerçekleşiyor. Bu dolunayda günlük bir rutin oluşturmakla ilgili gelen ilhamı takip edin ve işlerinizi bir sıraya, düzene koyun.

Rekabet, düşmanlık gibi alanlarda dolunay size şans verecek ve dostu düşmanı belli edecektir. Dolayısıyla bu dolunayla birlikte şüphe duyduğunuz iş arkadaşlıklarınızı bir gözden geçirin.

Devam eden sağlık sorunlarınız varsa Ashlesha nakshatra enerjisi size doğru tedaviyi getirebilir. Şifalanmaya niyet edin ve duanızı ona göre yapın. Şifa Allah’tandır ve şifa kapıları sizin için açık olacaktır unutmayın.

Geçmişten gelen davalarınız varsa sonuna gelebilirsiniz. Konuyu görmezden gelip masaya yatırın ve çözüm için adımlar atabilirsiniz.

Borçlarınızı yapılandırabilir, tamamen kapatabilirsiniz. Bu dolunayda ayrıca maddi konularda düzene girmek için niyetinizi yapın ama elbette aklınızı, zekanızı da kullanarak harekete geçin.

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ DOLUNAYININ AY VE YÜKSELEN BALIK BURCU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu yorumu okumadan önce mutlaka yazının başındaki giriş kısmını ve genel etkileri okuyun, yoksa bu yorumlar eksik olacaktır.

Ay ve Yükselen Balık canlar; dolunay sizin 5’nci evinizde gerçekleşiyor. Yaratıcılığınızı ortaya koymak, size keyif veren şeyleri yapmak için ideal zamanlardasınız.

Aşk ve ilişkiler alanında şifalanabilirsiniz. Bu dolunayda ilişkiniz varsa aydınlanır. Yani eğer bu toksik bir ilişki ise bitebilir ama güzel bir ilişki ise ilerleyebilir ve bir sonraki aşamaya taşınabilir. Sizin için hayırlı olana niyet edin, öyle de olacaktır.

Çocuk sahibi olmak isteyenler için bu dolunay doğurganlığı arttırır. Denemelerinizi hızlandırabilirsiniz. Özellikle Ay ya da Jüpiter alt dönemini yaşıyorsanız çocuk sahibi olma konusunda şansınız açık olabilir.

Çocuklarınızla yaşadığınız sorunlar ya da onlarla ilgili sorunlar varsa bu dolunayla birlikte çözüme ulaşabilirsiniz. Niyetinize ve dualarınıza muhakkak çocuklarınızı da dahil ediniz.

Yaşam amacınızı bulmak, harekete geçmek, sevdiğiniz şeylerden bir amaç ve iş çıkarmak için ilham alabilirsiniz. Bu ilhamı takip edin ve kendi eğitiminize yatırım yapın. Sizin için oldukça güzel zamanların başlangıcı olabilecek bir dolunaydır…

2023 genel burç yorumlarını okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bireysel danışmanlık veya astroloji kursu öğrencim olmak konusunda bilgi almak isterseniz 05424567998 Serpil hanımla whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN…