Vedik Astrolojiye göre Gerçek Burcunuz Nedir?

Vedik Astrolojiye göre Gerçek Burcunuz Nedir? Vedik Astroloji ile Batı Astrolojisi arasındaki farkları biliyor musunuz? Kısacası; Vedik Astroloji, gezegenlerin gerçek konumlarını baz alır ve dünyanın dönüşü esnasında ortaya çıkan yalpalanmayı dahi hesaba katarak size gerçek gezegen konumlarına göre veriler sunar.

Vedik Astroloji ile Batı Astrolojisi arasındaki farkları biliyor musunuz? Kısacası; Vedik Astroloji, gezegenlerin gerçek konumlarını baz alır ve dünyanın dönüşü esnasında ortaya çıkan yalpalanmayı dahi hesaba katarak size gerçek gezegen konumlarına göre veriler sunar.

Vedik Astroloji ile Batı Astrolojisi arasındaki farkları anlattığım videomu yazının en sonunda izleyebilirsiniz. Peki Vedik Astrolojiye göre burcunuz nedir?

Vedik Astrolojiye Göre Burcunuzu Bulun

Öncelikle şunu hatırlayım; Vedik Astrolojide önemli olan Ay burcunuz ve sonra da yükselendir. Güneş burcunuz 3. öneme sahiptir. Gezegen transitleri Ay burcu ve yükselene göre yapılır ve bu nedenle de aylık burç yorumları Ay ve Yükselen Burç baz alınarak okunmalıdır.

Vedik Astrolojiye göre burcunuzu ve haritanızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izledikten sonra konu kafanızda oturacaktır. Bundan sonra AstrolojiKursu.com/BLOG adresinden Vedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuzu baz alarak takip edebilirisiniz.

LAO >> Instagram


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…