Laoizm 2023 Yılı Burç Yorumları – Vedik Astrolojiye Göre

Sevgili can; burcunla ilgili yorumlara geçmeden önce muhakkak giriş kısmındaki notlarımı okumanı rica ediyorum.

Öncelikle; yorumları popüler astrolojiye göre değil, kadim Vedik Astrolojiye göre yaptığımı bilmeni isterim. Vedik Astrolojiye göre burçların değişebilir. Bu yüzden önce buraya tıklayarak Vedik Astrolojiye göre yükselen (ASC / Lagna) ve Ay (Mo / moon) burcunu öğrenmeni öneriyorum. Ayrıca yorumları Güneş burcuna göre değil, AY ve YÜKSELEN burcuna göre okumalısın.

Vedik Astrolojiye göre burçlarının neden değiştiğini merak ediyorsan; buraya tıklayarak açıklama yaptığım videomu izleyebilirsin.

Yorumlarda biraz astroloji bilgisi detayına girmemin sebebi, Astroloji Kursu öğrencilerimin de istifade etmesini istememdir. O kısımlara takılmadan okuyabilirsiniz.

Diğer önemli not : 2023 yılı içinde birçok transit olacaktır ama hepsini yorumlamak mümkün değildir. Bu nedenle Satürn’ün 17 Ocak 2023’de Kova burcuna geçişinin etkisini, Nisan 2023’de Jüpiter’in Koç burcuna etkisini ve Kasım 2023 girişinde Rahu / Ketu burç değişiminin etkisini ele alacağım. Ayrıca Vedik Astrolojide öngörüler, yorumlar genel olarak yapılmaz. Herkesin kendi doğum haritasına göre DASHA (gezegen periyotları) sistemi baz alınarak yapılır. Yani, örneğin DASHA evlilik kapılarını açmıyorsa, Transit tek başına evlilik getirmez. DASHA iş konusunda negatif değilse, transit işsiz bırakmaz… Bu nedenle bu yorumları kesin olacak gibi okumamalısınız. Astrolojide her şey olasılıklara enerji yüklenmesi ile ilgilidir ve her şey olasılık olarak kalmaya devam eder…

AY ve YÜKSELEN KOÇ BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

30 Ekim 2023’e kadar Rahu (Kuzey Ay Düğümü) yükseleninizde Koç burcunda kalmaya devam edecektir. Elbette Ketu (Güney Ay Düğümü) da evlilik evinizde Terazi burcunda bulunuyor. Düğümlerin size vermek istediği mesaj şu; bireyselliğine odaklan ve evlilik kurumundan uzaklaş! Şimdi bu mesajı nasıl değerlendireceksiniz? Evliliğinizden ya da evli değilseniz partnerinizden, partneriniz de yoksa karşı cinse olan ilginizden uzaklaşıp, bir birey olarak var olmanın anlamını çözmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Uppss… Ayrılık ve boşanma mı geliyor? Hayır! Anlamanız gereken mesele şu; Ketu’nun olduğu yerden uzaklaşırız, Rahu’nun olduğu yer konusunda ise takıntı geliştirebiliriz. Böyle olunca da ne olur, ayrılık olasıdır, bencillik artabilir. O zaman bu dönem içinde “eğer ayrılmak istemiyorsanız” eşinize / partnerinize ekstra ilgi göstermelisiniz çünkü ilgisizlik nedeniyle size arkasını dönebilir. Ondan memnun değilseniz ve ayrılık taraftarıysanız zaten haritanız sizi ayırmaya çalışacaktır.

Satürn son 2,5 yıldır Oğlak burcundan, 10’ncu evinizden evlilik evine görünüm yaparken “evliliği / ilişkiyi korumalısın” hissi vermiş olabilir ancak 17 Ocak 2023 itibariyle bu isteği kaldırıyor. Ketu evlilik evinde tek başına kalıyor ve ilişkilerden, evlilik kurumundan memnuniyetsizliği arttırabilir.

Özellikle 17 Ocak – 22 Nisan 2023 arasında Jüpiter desteği de yokken fevri kararlar almaktan uzak durmanızı öneririm. Sonra Jüpiter yükselene girecek ve böylece evlilik / ilişkiler konusunda koruyucu bir konuma girecek, Ketu’nun etkisi azalacaktır.

Ortaklı bir iş yapıyorsanız yine ortaklarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Bu gündemler sadece transitle aktifleşmeyebilir ancak doğum haritanızda da Ketu 7, 3, 11, 8’nci evdeyse ve şu anda Ketu periyodu yaşıyorsanız güçlüdür haberiniz olsun. Bu durumda daha dikkatli olmalısınız…

22 Nisan 2023 sonrasında 1 yıl boyunca şanslı Jüpiter yükseleninizde olacaktır. Bu dönem sizin için son derece şanslıdır. Eğitim, yüksek eğitim, yabancı ülkelere seyahatler, haritanız müsaade ediyorsa yurt dışına taşınma, ilişkilerde güzelleşme, evlilik yapılabilecek biri ile tanışma (daha çok 1 Kasım sonrasında) söz konusu olabilir. Kasım 2023’e kadar hayatınıza girebilecek biri karmik bir ilişki başlatabilir. Haritanıza göre bu bir ödül de olabilir, sınav da… Bu nedenle yeni bir ilişkiye sadece samimi duygularla başlamanızı öneririm. Herhangi bir art niyet, acelecilik, samimiyetsizlik, maddi imkanların güçlü olması gibi şeytani bir niyetle başlarsanız bu ilişkinin kötü karmanın bedeli olabileceğini unutmamalısınız. Fakat kalbiniz tamamen rahmani bir temizlikteyse ve samimi duygularla başlarsanız, yine haritanızda da evlilik kapıları açıksa (7’nci ev yöneticisi, Venüs, D9 yükselen, darakaraka gezegenlerinin periyoru yaşanıyorsa) güzel ve kalıcı bir birlikteliğiniz de başlayabilir.

Jüpiter bu dönem boyunca sağlığınızı koruyacaktır. Sağlıkla da kalmaz, sizi birçok olumsuzluktan, sizin haberiniz bile olmadan koruyacaktır.

Bu dönem içinde eğer kilo almaya meyilli bir yapınız varsa diyetle beslenmelisiniz çünkü genişleten iki gezegen Rahu ve Jüpiter yükselende olduğundan kilonuzu biraz arttırabilir. Spora devam…

Eğer markalaşmak istediğiniz bir alan varsa bu dönem içinde şanslısınız. Çünkü Jüpiter ve Rahu sizi özellikle 22 Nisan – 1 Kasım 2023 arasında çok hızlı bir şekilde büyütebilir. 22 Nisan – 15 Mayıs arasını özellikle değerlendirmenizi öneririm.

Çocuk sahibi olmayı planlayan Koç’lar da bu dönem içinde şanslı olabilirler. Özellikle Ay burcu Koç olan kadınlar değerlendirebilirler. Satürn aslında 5’nci evi biraz kısıtlıyor ancak Rahu ve Jüpiter’in 5’nci ev üzerindeki açısı bu konuda şans verebilir. Elbette doğum haritanızda 5’nci ev yöneticisi, D7 yükselen yöneticisi, Jüpiter, Putrakaraka zamanlarını yaşıyorsanız bu konuda daha şanslı olursunuz.

Öğrenci olanlar için yine 22 Nisan 2023 itibariyle şanslı olacaktır. Bu durumda da yine gezegen periyodlarına ve D-24 haritasının durumuna bakılmalıdır ancak bu sene üniversite vs. sınavına girecek kişiler arasında ateş burçları biraz daha şanslı olacaktır.

Satürn ise Mayıs 2025’e kadar 11’nci evinizde kalacaktır. Devlet memurluğuna atanmak isteyen ya da devlet gibi güvenli bir iş arayışında olanlar için şanslı bir dönemdir. Sıkı çalışma, disiplin ve dürüstlük ile çalışmak şartıyla bu dönem içinde kazançlar konusunda ödüllendirilebilirsiniz. Kolaya kaçanları Satürn cezalandırabilir.

Arkadaş çevrenizi elemeniz ve doğru dürüst birkaç güvenilir, ayakları yere sağlam basan arkadaş bırakmanız beklenir. Bu uzun dönem boyunca boş lafa karnınız tok olacaktır.

Satürn’ün yükselen üzerindeki açısı sağlığınıza ekstra dikkat etmenizi önerir. 2024 Nisan’a kadar Jüpiter korur ama sonrasında Satürn düzensiz beslenme, alkol gibi konular olursa biraz kulağınızı çekebilir.

Yaşınıza bağlı olmaksızın birkaç beyaz saç teliniz çıkabilir. Satürn sizi hem karakter hem de fiziksel anlamda olgunlaştıracaktır. Fiziğinize, bedeninize özen gösterin. 2024 Nisan sonrasında aldığınız kiloları verme fırsatı yakalarsınız ama almayın işte, düzenli beslenin.

Satürn aşk ilişkilerine ayıracağınız zamanı biraz azaltabilir. Aslında Jüpiter ilişki vermek istiyor ama Satürn kendini ilişkiler yaşamında kaybetme, hayatın gerekliliklerini de yerine getir diyor. Bu nedenle ilişki ve iş yaşamını dengeli götürmeye çalışın. İlişkinizi de ihmal etmeyin, işinizi de…

Romantizm ve cinsellik alanında bu uzun dönem boyunca biraz vakitsizlik, mod düşüklüğü olabilir. Sürekli olacak değil ancak ilişkinizi planlı olarak hareketlendirmeyi ve biraz renklendirmeyi düşünebilirsiniz. Özellikle Kasım 2023’e kadar partnerinizi önemsemez tavırlarınıza bir son vermezseniz ayrılık için zemin hazırlamış olursunuz.

Satürn kariyer evi (10) yöneticisi olarak kazançlar evinde (11) olacağından kariyerinizden elde ettiğiniz maaş / gelir artabilir. Daha iyi iş teklifleri alabilirsiniz. Kalıcı ve güvenli bir işe sahip olabilirsiniz.

30 Ekim 2023’de Rahu Balık burcuna, Ketu ise Başak burcuna geçecek ve burada 18 ay boyunca kalacaklar. Bu dönem boyunca yabancı ülkelere gitmekle ilgili arzunuz artacaktır. 1 Kasım 2023 – Mayıs 2024 arasında bu konuda somut adımlar da atabilirsiniz. Seyahatleriniz olabilir veya kalıcı yerleşim için fırsat yakalayabilirsiniz.

Ketu 1 Kasım 2023 sonrasında 18 ay boyunca 6’ncı evinizde olacağından “işimden memnun değilim” hissi veya “artık çalışmak istemiyorum” hissi artabilir. Bu tavrınız Satürn tarafından hoş karşılanmaz. Bu duyguda uzun süre takılı kalırsanız Satürn “al o zaman sana işsizlik” diyebilir. Bu nedenle 18 ay boyunca şikayet etmeden çalışmanızı öneriyorum. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemdir. Özellikle “ihmal, özen göstermeme” kaynaklı mide sorunları yaşayabilirsiniz ve bunlar Nisan 2024 sonrasındaki dönemde olabilir. İyi beslenin ve stresten uzak durun…

12’nci evinizdeki Rahu spiritüel konulara ilginizi arttıracak ve bu dünyayı deneyimlemek isteyeceksiniz. Jüpiter’in de yükselenden geçecek olması astroloji, numeroloji, tarot, reiki, yoga, meditasyon gibi şeylerin Nisan ve sonra da Kasım sonrasında kademeli olarak hayatınıza girebileceğinin habercisidir… 2023 Nisan sonrasında birçok Koç burcu astrolojiye merak salacaktır.

Sevgili Koçlar; olgun davranın, fiziksel aktivite içinde olun, size gelecek şansları değerlendirin, çalışmaktan şikayet etmeyin, partnerinizi / eşinizi ihmal etmeyin, boşanmak istemiyorsanız evliliğinizde biraz fedakarlık yapın, sağlığınıza özen gösterin… 2023 özellikle Nisan sonrasında sizin için çok güzel geçecektir…

Her şey gönlünüzce olsun sevgili Koçlar. Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN BOĞA BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Satürn 17 Ocak 2023’de kariyer evinize (10) giriş yaptı. 10’ncu ev zaten onun kendi evidir ve 9’ncu evi de yönettiği için sizin haritanızda Satürn yogakaraka (güçlü) gezegendir. Bu 2,5 yıl işinizde başarılı olmanız beklenir. Eğer iş arıyorsanız güzel haber, bulacaksınız. Devlete atanma beklentiniz varsa destekleniyorsunuz ama devletle işiniz yoksa bile devlet gibi güvenli bir iş bulabilmek için güzel zamanlardasınız. Elbette doğası gereği Satürn biraz sabır ister. İşinizde yükseliş bekleyebilirsiniz ama bu şansla değil, çalışıp kendinizi göstermenizle mümkün olur. Öyle veya böyle bu dönem içinde işsiz kalmanız pek beklenmiyor diyebiliriz.

Satürn kemiklere ve bele biraz ağırlık verebilir. Bu nedenle yoga veya pilates ile ilgilenmenizi, en azından kendinizi bolca esnetmenizi önerebilirim.

12’nci evinize görünüm yapacak olan Satürn harcamalarınızı kısmanızı istiyor. Harcama değil, biraz biriktirme zamanlarındasınız. Jüpiter de Nisan sonrasında 1 yıl boyunca 12’nci evde olacağından gereksiz harcamalar getirebilir ancak Satürn size diyor ki, gaza gelme..

Satürn’ün 4’ncü ev üzerindeki açısı Mayıs 2025’e kadar iç huzuru biraz azaltabilir. Bu eğlence zamanı değil, olgunlaşma ve çalışma, elinizi taşın altına koyma ve hayatınızı düzene sokma zamanıdır. Hane içinde eğlence ve romantizm kaybı olabilir. Bu nedenle siz bilinçli olarak hayatınıza biraz renk katmalısınız.

Huzuru biraz çalışmakta bulabilirsiniz ve boş oturmak size biraz batabilir. Öyleye işleyin ve ışıldayın. Kalıcı bir iş kurmak istiyorsanız sorumluluk alın, disiplinli olun ve çalışın. Satürn 10’ncı evden geçerken çalışanı ödüllendirir, tembellik yapanı cezalandırır. Denklem basittir…

Rahu şu anda 12’nci evinizde olduğundan yurt dışına gitme hayalleri kuruyor olabilirsiniz. Böyle bir hayali olmayanlar için Rahu yasak aşk ilişkileri konusunda cesaret verebilir ya da spiritüel dünyalara merakı arttırmış olabilir. Siz siz olun, aydınlık tarafını çalıştırın ve kaotik işlerin peşinden koşmayın.

Satürn’ün de 12’nci eve görünüm yapacak olması yabancı ülkelere gitmek için çabayı arttırabilir. Pasaport çıkarayım, vize alayım derdine düşebilirsiniz. Olabilir de…

22 Nisan sonrasında Jüpiter ve Rahu’nun 12’nci evde buluşacak olması bu konuda isteğinizi ve iyimserliğinizi iyice arttırabilir. Bu yine astral boyutları deneyimlemek ve aydınlanmaya ulaşmakla ilgili bir istek de getirebilir. Bu biraz dasha döneminizle bağlantılı çalışacaktır. Yani bireysel haritanıza göre eğilimleri farklı olacaktır.

Satürn 10’ncu evdeyken maaşlı, düzenli bir işe ihtiyacınız olur. Bu nedenle işten çıkayım da kendimi işimi kurayım hayalleri için pek ideal zamanlar değildir. Maaşınız varsa ona sahip çıkmanızı öneririm.

Rahu ve Jüpiter 4’ncü eve görünüm yapacağından özellikle 22 Nisan – 1 Kasım 2023 arasında bir gayrimenkul almakla ilgili arzuyu arttırabilir ve şans da verebilir. Doğum haritanız ve D-4 de destekliyorsa bu dönem içinde bir mülk alma şansı yakalayabilirsiniz.

Jüpiter 6’ncı eve de görünüm yapacağından iş hayatını destekliyor. Aslında şu anda, 2022 Nisan ayından beri işten çıkmalar, işten soğumalar olmuş olabilir. Satürn istemeye istemeye çalışma hali de getirebilir. Bu işten soğuma hali Kasım ayında biter. O zamana kadar fevri kararlar almamaya çalışmalısınız.

Jüpiter şu anda 11’nci evde olduğundan belki evlenebileceğiniz biri ile ilişki getirmiş olabilir. 22 Nisan’a kadar hala getirebilir de ve 14 Şubat – 12 Mart arasını da gözlemleyin.

Çünkü devamında Satürn 10’ncu evden 7’nci eve 2,5 sene boyunca görünüm yapacaktır ve evlenme olasılığını doğurabilir. Evlilik kararı alırken sadece duygularınızı değil, mantığınızı da dinleyeceğiniz bir zamandır.

Evli olanlar 2022 Nisan öncesinde boşanma kararı almadılarsa, bir şekilde hala evliliklerini sürdürüyorlarsa Satürn boşanma kararını yeniden gözden geçirme eğilimi verir. Mevcut durumu korumak ister ve boşanmanın angaryaları ile uğraşmak istemezsiniz. Bu nedenle evliliğinizin bitmesi pek beklenmez.

Tabi Satürn doğası gereği evliliği biraz memuriyete dönüştürebilir. Yani romantizm azalabilir ve görev icabı, hayat gereklilikleri gibi nedenlerle evlilik biraz donuk da olsa sürdürülebilir. Elbette bunlar doğum haritanız nasıl etki yapıyorsa ancak onu destekler. Orada bir gösterge yoksa transitler tek başına bu konuda söz söylemeye yeterli değillerdir.

Kasım başında Rahu Balık burcuna, 11’nci eve geçecektir ve Rahu + Satürn ikisi de evlilik evine görünüm yapacaktır. Sizin evlilik hayatınızı yöneten gezegen Mars olduğundan, eğer bireysel doğum haritanızda Mars veya evlilik karakası olan Venüs periyodu yaşıyorsanız daha güçlü olasılıkla bir evlilik süreci olabilir. Ana harita ve D-9 Navamsa evlilik haritası da incelenmelidir.

Ketu, Kasım ayında 5’nci eve geçip 18 ay boyunca burada kalacaktır. Çocuk sahibi olmak istemiyorsanız iyi korunduğunuzdan emin olmalısınız çünkü buradaki Ketu istenmeyen gebeliğe ve kürtaja neden olabilir. Zaten çocuklarınız varsa onları biraz yük gibi algılayabilirsiniz. Kendinizi suçlamayın, bu bir his sadece ve geçicidir. Onları biraz kendi haline bırakmayı öğrenmelisiniz.

Eğitim meselesini çok fazla destekleyen bir dönem değildir.

Jüpiter 8’nci ev yöneticisi olarak 12’nci evde olduğundan beklenmedik şekilde yurt dışına çıkmalar getirebilir, eşin kazançlarında dengesizliklere neden olabilir. Fakat buradaki Jüpiter, özellikle haritanızda Moksha (aydınlanma) evleri güçlüyse ve gezegenleriniz Su burçlarında ağırlıktaysa sizi aydınlanma yoluna sokabilir. Spiritüel konulara olan ilginiz artabilir ve daha derinleri deneyimlemek isteyebilirsiniz.

Jüpiter kazançlar ve arkadaşlar evi (11) yöneticisi olarak kayıplar evinde (12) bulunduğundan, ayrıca bir fonksiyonel zararlı olduğundan arkadaşlarınıza borç verirseniz geri almanız pek beklenmez. Birikiminiz varsa bunu güvenli yollarda değerlendirin. Büyük hırslar büyük kayıplar getirebilir. 1 verip 10 alma düşünceleri sizi 1’den de edebilir haberiniz olsun.

Rahu ve Satürn’ün evlilik üzerindeki açısı evlenme yoluyla maddi durumun güçlenmesi isteğini arttırabilir. Bunda yanlış bir şey yoktur, mantık evliliği yapmak isteyebilirsiniz ancak içinde hiç sevgi olmayan bir evlilik yaparsanız gelecekte bu konuda sınanabilirsiniz unutmayın. Samimi duygulardan uzaklaşmayın ve rahmani tarafta kalın…

Bireysel haritanızda Satürn dönemindeyseniz kalıcı bir işe, memurluğa geçiş konusunda çok şanslısınız haberiniz olsun. Elbette haritanızda Satürn de güçlü olmalıdır.

2023 yılı sizin için özellikle kariyer alanında şanslıdır. Aşk ve evlilik alanında da kapı aralanıyor diyebiliriz.

Her şey gönlünüzce olsun sevgili Boğalar… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN İKİZLER BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Şu anda kariyer evinizde (10) bulunan Jüpiter hala size bir iş ya da kariyerde yükseliş vermediyse 14 Şubat – 12 Mart arasını çok iyi değerlendirmenizi öneriyorum. Bu dönem içinde gelen iş tekliflerini değerlendirin, kariyerde yükseliş için aday olacaksanız kaçırmayın ve iş arama aşamasındaysanız başvurularınızı yenileyin, kendinizi hatırlatın, yeni başvurular yapın. Eğer bireysel haritanızda Jüpiter, Güneş, Merkür periyotları da yaşanıyorsa ve D-10 haritanız da destekliyorsa kariyer hayatında yüzünüzün gülmesi olasıdır.

Jüpiter şu anda para (2), günlük rutin (6) ve hane, zihin (4) evlerine görünüm yapıyor. Eğer haritanızda güçlü bir Merkür veya Mars dönemindeyseniz, D-4 haritası da destekliyorsa bir gayrimenkul sahibi olmadıysanız, olmak için şans yakalayabilirsiniz.

Banka hesabınızdaki para yavaş yavaş artmaya başlayabilir. Gereksiz krediler çekmekten ise uzak durmalısınız. Özellikle Mars Boğa burcunda olduğundan ve 2023 başında sizin harcamalar evinizden geçtiğinden gereksiz harcamalarınız olmuş olabilir. Bu harcamaları krediler çekerek kapatmak sonu gelmeyen bir krediyi kredi ile kapatma döngüsüne neden olabilir. Haritanızda Mars özellikle 2, 12’nci evlerdeyse finansal durumunuzda dikkatli olmanızı öneriyorum.

Satürn 17 Ocak’ta 9’ncu evinize geçti. 8 ve 9’ncu evlerin yöneticisi olan Satürn eğitim hayatında ani iniş çıkışlara neden olabilir. Bu yıl üniversite sınavına girecek olanlar eğer disiplinli, çalışkan, sorumluluk sahibi olurlarsa Satürn onları destekler ama şanslarına güvenir ya da kopyaya başvururlarsa Satürn tarafından cezalandırılabilirler.

Satürn bir moksha (aydınlanma) evi yöneticisi olarak bir dharma (amaç) evinde olacağından bu 2,5 sene boyunca aydınlanma arayışında disiplinli uygulamalar verebilir. Meditasyon, yoga, ibadet, felsefe, astroloji, manevi sohbetler gibi alanlarda disipline olabilirsiniz. Yüksek eğitim ya da kişisel gelişim alanında yol alabileceğiniz bir dönemdir.

Kendi istek ve arzularınızı gerçekleştirmek için kolları sıvamanız gereken bir dönemdesiniz. Başkalarından yardım alayım, arkadaşlarıma sırtımı yaslayayım gibi düşünürseniz hayal kırıklığı olabilir. Bu nedenle proaktif olmayı öğrenmelisiniz ve dizginleri elinize almalısınız.

Satürn kendi ideallerinize ulaşmanız için sabırlı, çalışkan, disiplinli olmanızı istiyor ve ödüllerini ancak bu şartları yerine getirirseniz verecektir. Eğer bunları başarırsanız 11’nci evdeki Jüpiter ve Rahu yardımıyla hayatınızı bir üst seviyeye taşıyabileceğiniz bir dönemdesiniz. Zenginlik elde edebilir, çevrenizi genişletebilir, isteklerinizi, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kolaya kaçma ve etik dışı yollara sapma durumunda da Satürn affetmez haberiniz olsun. Çıkardığı gibi düşürür…

Satürn seyahatleri biraz azaltabilir. Uzun ya da kısa yolculuklarınız olursa gecikmeler çok olabilir. Bu nedenle havaalanına her zaman 1-2 saat önceden gitmenizi öneririm.

Küçük kardeşlerle aranız biraz limonileşebilir ya da eskisine göre daha az görüşebilirsiniz. Haritanızda Satürn güçlüyse kardeşinize destek olabilir ve onun sorumluluğunu da alabilirsiniz.

Satürn ayrıca 6’ncı eve de görünüm yapıyor ve bu 2,5 yıl boyunca sıkı çalışma ve disiplin gerektiren, günlük bir rutine bağlı olan işte çalışabileceğinizi gösteriyor.

Sağlığınız konusunda da sorumlu davranmalısınız. Satürn midenizin sindirim hızını biraz yavaşlatabilir ve bağışıklığı biraz düşürebilir. Genel olarak sağlığı korur, bu konuda endişe etmenize gerek yok ama özen göstermenizi de ister. Mümkünse az et ve alkol tüketin, daha fazla yeşillik ile beslenin.

22 Nisan’da Jüpiter 11’nci evinize girecektir ve burada 1 yıl kalacaktır. 1 Kasım’a kadar Rahu ve Jüpiter burada Koç burcunda olacağından son derece popüler olacağınız, çevrenizin genişleyeceği, yabancı kültürlerden veya değişik karakterlerde olan kişilerle dolu bir çevrenizin olacağının göstergesidir.

Sosyal medyada daha fazla yer alabilirsiniz ve takipçi sayınız artabilir. Girişimcilik perileri sizi ziyaret edebilir ve yeni bir iş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Hobileriniz nelerse, o konuları bir kurcalayın ve oradan bir kazanç kapısı yaratmaya çalışın. Dans ve müziğe, resme, sanata ilginiz artabilir. Ketu sizi arka planda kalmaya itiyor olabilir. Yapmanız gereken şey ben buradayım, kimseye ihtiyacım yok, tek başıma tam ve yeterliyim deyip kendinizi göstermektir. Burada hırslı ve egolu olmaktan bahsetmiyorum. Sadece kendinizin farkında olup görünür olmaktan kaçmayın yeter.

1 Kasım’a kadar Ketu 5’nci evde olduğundan yükselene görünüm yapıp sizi gölgelemeye çalışıyor. Şikayetçi değilseniz sorun yok, inzivada da kalabilirsiniz bu süre içinde ama işiniz veya mutluluğunuz için görünür olmanız gerekiyorsa buna teslim olmak zorunda değilsiniz. Silkelenip kendinize gelebilirsiniz.

Eğitim hayatı biraz can sıkıcı olabilir. Özellikle 1 Kasım’a kadar hem Ketu açısı hem Satürn geçişi ile 9’ncu ev biraz stres altında kalıyor. Öğretmen, guru, baba figürlerini dinlemeyi kafanız kaldırmayabilir ve uzaklaşabilirsiniz.

22 Nisan sonrasında Jüpiter ayrıca 5’nci eve görünüm yapacağından çocuk sahibi olma konusunda iyimserlik ve şans verebilir ama bu daha çok Ketu’nun orayı terk etmesinden sonra, yani 1 Kasım’dan sonra etki etmeye başlayabilir.

Jüpiter ve Rahu 22 Nisan – 1 Kasım arasında evlilik evine (7) görünüm yapacağından, özellikle bireyse doğum haritasında Jüpiter, Venüs ya da D-9 navamsa yöneticisi, darakaraka gezegen periyodunu yaşayanlar için evlilik kapıları bu dönem içinde açılabilir.

Bir ilişkiniz yoksa 12 Mart – 6 Mayıs arasını, özellikle 24 Nisan civarını gözlemleyebilirsiniz. Unutmayın, bunların hepsi olasılıktır ve bireysel haritanızın da bu enerjileri desteklemesi gerekir.

Kazançlar evinde olacak Jüpiter, ortaklı işlerden kazanımlar getirebilir. Yine eşin kazanımları iyi olabilir. Kariyer hayatında da özellikle şans devam edecektir ve maaşa zam olabilir ya da kendi işini yapanların kazançları 22 Nisan sonrasında artmaya başlayabilir. Indu lagna, Arudha lagna, D-11 haritası da destekliyorsa kazançlar büyük olabilir. Aksi halde eldeki imkanlarla şu andakine göre daha iyisi yine olabilir.

Rahu 1 Kasım 2023’de kariyer evine Balık burcuna, Ketu ise 4’ncü eve Başak burcuna geçecektir. Kişisel haritadaki Jüpiter ve Merkür yerleşimleri bu transitlerin nasıl etki edebileceği konusunda fikir verebilirler. Genel olarak takip eden 18 ay içinde kariyerde değişme, sıra dışı bir işe girişme, iş değiştirme beklenebilir. Balık burcunun doğasına uygun spiritüel işlere ilgi artabilir. Tanınmak ve kendi markanızı inşa etmeye başlamak isteyebilirsiniz ve bireysel haritanız da destekliyorsa bunu başarabilirsiniz.

Ketu 4’ncü evde olacağından huzuru işte bulabilir, ev ortamında keyif alamayabilirsiniz. Bu eğilim ilişkinizi de gerebilir ve evde birlikte yaşadığınız hane halkı ile uzaklaşabilirsiniz. Evlileri ayırmaya teşvik edecek bir transittir ama Mayıs 2024’e kadar evlilik eviniz Jüpiter koruması altında olduğundan sıkıntı yaşanması pek beklenmez. Siz yine de 4, 8, 7, 12’nci evlerinizde Ketu varsa ve bireysel haritanızda Ketu periyodunda iseniz biraz temkinli olun derim…

Ketu bir moksha evinde, Rahu ise bir moksha burcunda transit yapacağından astral boyutlara, ezoterik ilimlere, astroloji, tarot gibi alanlara ilginiz artacaktır. Spiritüel bir kariyere başlamak için içinde bulunduğumuz zaman da dahil gelecek 2 yılı değerlendirebilirsiniz.

Her şey gönlünüzce olsun İkizcanlar… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN YENGEÇ BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

17 Ocak’ta Satürn 8’nci evinize geçti ve 2,5 sene burada kalacaktır. Bu süreç hayatınızdaki iniş çıkışlı durumları azaltır, yani pozitiftir. Elbette yine de bazı konularda dikkatli olmamız gerekir.

Satürn korkunun karakasıdır ve ölüm, ameliyatlar evinden geçerken bu konularda anlamsız, yersiz korkular getirebilir. Unutmayın, ölüm beklenmez, hatta Satürn buradan geçerken ömrü uzatır ama korkusunu hissettirebilir. Tamamen anlamsız bir şekilde ölümü daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu yanılsama içinde kendinizi kaybetmeyin ve şimdiye dönün.

Eşin ailesi ile ilişkiler bu dönem içinde biraz soğuyabilir. Sevgi saygı çerçevesinde sürdürmelisiniz.

Eşin kazançlarında daralma olabilir çünkü Satürn ona bir çeşit kıtlık bilinci aşılayabilir. Onu işinde ve kazancında motive etmelisiniz.

Ezoterik, okült ilimler evinde bulunan Satürn bu alanlarda sorumluluk alma, biraz araştırma eğilimi verebilir ancak kesinlikle rahmani olmayan taraflara yönelmemelisiniz. Aksi halde Satürn cezalandırır. Yani büyü yapmak, yaptırmak, başkasının özgür iradesini etkileyecek şekilde ritüeller yapmanız önerilmez.

8’nci evden geçen Satürn sizin için Ashtama Sati dönemini getiriyor. Eşle veya ortağınız varsa onunla olan ortak varlıklar konusunda sorunlar çıkabilir. İş ve kariyer hayatınızla ilgili daha fazla çaba harcamanız gerekebilir ama 2023 Nisan sonrasında Jüpiter kariyer evinizde olacağından koruma sağlayacaktır.

Satürn evlilik evi (7) yöneticisi olarak 8’nci evde olduğundan evlilik hayatında beklenmedik iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Cinsel arzularınız azalabilir ve bu nedenle eşinizle aranızda çekim eskisi gibi olmayabilir. Bu durum da eşinizin rahatsız olmasına neden olabilir. İlgi göstermezseniz, ilgi gösteren çıkabilir aklınızda tutun.

Bu dönem içinde gizli ilişkilere girerseniz Satürn muhakkak cezalandırır. Zaten bir gizli ilişki içindeyseniz ama bir şekilde geleceğe dair umudunuz varsa bu dönem içinde pek umutlu olmanızı önermem… Yani evliyseniz ya da evli biri ile ilişki yaşamayı düşünürseniz karmik bir sınav içinde olduğunuzu hatırlayın ve hatanızdan bir an önce dönün…

Bu dönem içinde para akışında tıkanıklık hissedebilirsiniz. Bol bol bolluk, bereket olumlaması yapın ve kendinizi Satürn’ün vereceği kıtlık hissine teslim etmeyin.

Ailenizden birilerinin sağlık sorunu sizi korkutabilir ancak korkularınız sonunda boşa çıkar. Bu nedenle teslimiyette olun ve isyan etme gafletine düşmeyip, rahmani tarafta kalmaya gayret edin.

Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel bir dönemdir. Özellikle 2024 Mayıs sonrasında çocuk sahibi olmak için şanslı zamanlarda olacaksınız.

Kariyer yaşamınız sizi biraz yorabilir. Çalışkan modda kalmaya devam edin ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Kariyer kapınız açık merak etmeyin. Özellikle 22 Nisan – 1 Kasım arasında yeni bir işe girmek veya işte terfi almak, tanınmak ve kendi işinizi kurmak için ideal zamanlardır.

Yengeç olduğunuz için drama yaşamaya biraz meyillisiniz. Ashtama Satürn transiti eğer drama ararsanız size drama verir unutmayın. Aile içinde dalgalanmalar olabilir. Evlilik ve anne – baba ailesi içinde beklenmedik olaylara karşı sabırlı olmayı, teslimiyet içinde olmayı öğrenmeniz gereken bir zaman olabilir.

Para kaybetme korkusu olabilir ve bu nedenle kendi birikiminizi gizlice arttırmayı düşünebilirsiniz. Kıtlık frekansına girmemelisiniz.

Çocuklarınızla ilgilenme konusunda biraz tedirgin olabilirsiniz ve bu dönem onları bir yük gibi algılayabilirsiniz. Onlara karşı sabırlı olun ve onları kontrol etmeye çalışmayın.

Eğitim hayatınıza devam etmeye karar verebilirsiniz veya zaten devam ediyorsanız sorumluluk duygunuz yükselebilir. Eğlenceden ziyade çalışmaya odaklanacağınız bir dönem olabilir.

Jüpiter şu anda Balık burcunda olduğundan çocuk sahibi olma konusunda istek ve arzu vermiş olabilir. Böyle bir yola girdiyseniz Satürn de sizi desteklemeye başlayacak haberiniz olsun.

22 Nisan’a kadar diyetinize biraz daha dikkat edin ve kilonuzu kontrol altında tutun. Sağlığınız ise korunacaktır.

Kardeşlerinize, kuzenlerinize ve yakın arkadaşlarınıza rehberlik edebilecek şekilde kendinizi geliştiriyor olabilirsiniz. Satürn’ün de desteği ile spiritüel konulara ilgi duymaya, derinlere inmeye başlayabilirsiniz.

Jüpiter, 22 Nisan sonrasında kariyer evinize (10) geçeceğinden kariyer alanında şanslı olacağınız bir yıllık dönem başlayacaktır. Özellikle bireysel haritanızda güçlü bir Mars dönemini yaşıyorsanız işiniz yoksa muhtemelen işe girersiniz. D-10 haritanız da güçlüyse neredeyse kesindir.

Jüpiter kazancınızı arttırır ve yeni bir iş kurmanız konusunda sizi destekler. Özellikle danışmanlık, koçluk, maneviyatla, şifacılıkla, astroloji ile ilgili işlerde parlayabilirsiniz.

22 Nisan – 1 Kasım arasında kariyer ve tanınma açısından son derece şanslısınız. Toplum içindeki itibarınız da artar ve tanınabilirsiniz.

Rahu, 1 Kasım’dan sonra 18 ay boyunca 9’ncu evde olacağından dharmanızı, yani yaşam amacınızı bulacağınız ve mutluluğa doğru yol alacağınız bir dönemde olursunuz. Dikkat etmeniz gereken şey, olmadan önce oldum demektir. Biraz sabırlı olmalısınız.

Ketu, 1 Kasım sonrasında 3’ncü eve gireceğinden evlilik hayatınızı biraz manipüle edebilir. Evliyseniz ve devam ettirmek isterseniz bu dönem içinde evliliğinizi ihmal etmeyin, olayları dramatize etmeyin, eşinizi kendinizden soğutmayın. Mayıs 2024 sonrasında Jüpiter evlilik evini korur ama 1 Kasım 2023 – Mayıs 2024 arasında biraz dikkatli olun. Özellikle haritanızda Ketu Başak, Oğlak, Kova ya da İkizler burcunda ise bu konuda dikkatli olmalısınız.

Eğer bireysel haritanızda Satürn veya Venüs periyodu ya da darakaraka, D-9 yöneticisi dönemindeyse evlilik şansınız özellikle 2024 Mayıs sonrasında artabilir. Bir ilişkiye girebilir ancak bunu gizli tutmayı da seçebilirsiniz. Ailenizden gizli olabilir ya da yasak aşk ilişkisi olabilir, bu durumda hata yapmış olursunuz haberiniz olsun. Bu nedenle açık, şeffaf, göğsünüzü gere gere yaşayabileceğiniz ilişkilere evet deyin.

2023 sizin için ortalamanın üzerinde iyi bir yıl olacaktır. Öyle de oldu…

Her şey gönlünüzce olsun Yengeçler… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN ASLAN BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Jüpiter, Nisan 2022’den beri 8’nci evinizde transitte olduğundan ilişkiler yaşamınızı canlandırmış olmalıdır. Burası doğrudan ilişkilerle ilgili olmasa da cinsellikle ilgilidir ve cinsellik artacağına göre ilişkiler de canlanabilir. Eğer öyle değilse 14 Şubat – 12 Mart arasını gözlemlemenizi öneririm. Bu dönem içinde bir ilişkiniz olması olasılığı son derece yüksektir.

Spiritüel konularda da kapıları açan Jüpiter, 17 Ocak 2023’e kadar Satürn tarafından baskılandı ancak o baskı şu anda kalktığından biraz daha derinlere inme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yine 14 Şubat – 12 Mart arasında bolca meditasyon yapmanızı önerebilirim.

Jüpiter, para akışını destekler, eşten ve ortak varlıklardan kazanımları arttırabilir. Sizi daha iyimser ve geleceğe dair umutlu hale getirebilir. Rüyalarınızda mesajlar alma fırsatınız da var. Bu nedenle rüya defteri tutmanızı öneririm. Zamanla anlam kazanırlar.

Miras, tazminat kazançları gibi konularda da yine şanslı bir dönemdesiniz. Ev, herhangi bir gayrimenkul, araba sahibi olmak açısından da Jüpiter sizi destekleyecektir. Elbette bunları bireysel haritanızdaki gezegen periyotlarının (dasha) da destekliyor olması gerekiyor.

Nisan 2022’den beri Rahu 9’ncu evde transitte ve bu transit 1 Kasım 2023’e kadar devam ediyor. Beklenmedik şekilde yüksek eğitime başlama, yarım kalan eğitimi devam ettirme gibi konuları destekler.

Var olmak, bir çeşit guruya, bilirkişiye dönüşmek istediğiniz bir süreçtir. Belki kendi profesyonel iş yaşamınızda, belki de manevi, spiritüel dünyada gelişmek isteyebilirsiniz.

Rahu, 5’nci eve görünüm yaparak ilişkiler yaşama isteğini arttırır. Bu dönem içinde bir veya daha fazla ilişki yaşamanız beklenir. Jüpiter de 8’nci evde olduğundan ilişkiler daha çok cinsellik temelli olabilir ve dikkat etmezseniz derinliği olmayan, yüzeysel ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter de 22 Nisan’da Rahu’nun yanına geçecek ve Kasım 2023’e kadar ikisi de 9’ncu ev konularını büyütecektir. Üniversite sınavına girecek ya da herhangi bir yüksek eğitim alanına adım atacak Aslanlar için bu oldukça iyi bir dönemdir. Yine bu birleşim size yurt dışı seyahatler de getirebilir.

Jüpiter ve Rahu birlikte olacağından kilo alma eğilimini arttırabilir. Genel sağlığı ise korurlar. Siz yine de dengeli beslenmeye çalışın diyelim.

Aşk, meşk konularını destekleyen gezegenlerdir ama unutmamamız gereken bir konu daha var. Satürn 17 Ocak’ta evlilik evinize (7) Kova burcuna giriş yaptı ve 2,5 sene kadar burada kalacaktır. Yani bu aşk meşk mevzuları eğer bekarsanız evliliğe doğru da gidebilir.

Satürn ilginç bir gezegendir. Eğer evliyseniz ama evliliğiniz iyi gitmiyorsa sizi ayırmak istemez, mevcut durumu korumak ister çünkü değişimden korkarsınız. Bu nedenle mantıksal nedenlerle mevcut evliliği sürdürmek istersiniz.

Evli değilseniz de kendi evinden geçiyor olduğundan bu meseleyi aradan çıkarmak isteyebilir. Yani evlendirmek isteyebilir.

Evliyseniz ve evliliğiniz iyi de gidiyorsa; bu durumda biraz romantizm kaybı yaşatabilir ve eşinizle ev arkadaşı moduna dönebilirsiniz. Bu nedenle evlilik içinde eğlenceyi, romantizmi, hoş zaman geçirmeleri biraz planlı şekilde arttırmanızı öneririm.

Satürn ayrıca anlaşmazlıklar, davalar, düşmanlıklar evinin (6) de yöneticisi olduğundan evlilik ve ortaklıklarla ilgili konuları biraz gerebilir. Burada anahtar şudur. Hem gerebilir ama hem de devam etme eğilimi verir. Madem devam edeceksiniz o zaman neden geriliyorsunuz değil mi? Teslimiyet içinde olun, biraz fedakarlık yapın, alttan alın, etik ve ahlakın, edep sınırlarının dışına çıkmayın. Böylece Satürn’ün size vermek istediği dersi almış olursunuz.

22 Nisan sonrasında başlayacak ve 1 yıl sürecek olan Jüpiter Koç burcu geçişi size birçok alanda şans veriyor. İlişkiler, sağlık, eğitim alanlarında şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz.

17 Ocak’ta başlayan ve 2,5 sene sürecek olan Satürn Kova geçişi sizi biraz yaşlandırabilir ve fiziksel olarak yavaşlatabilir. Yani bunun tersi davranmalı, spor ve yoga ile uğraşmalısınız. Satürn transiti karşı cinsle olan ilişkinizde kendinize çekidüzen vermenizi isteyecektir. Saçma sapan ilişkiler içinde iseniz dersinizi alana kadar sizi hırpalayabilir ama olgun, doğru davranırsanız da bekar iseniz ödülünü evlilik olarak verebilir.

Jüpiter ve Rahu, 9’ncu evden geçerken özellikle Mayıs – Kasım 2023 arasında manevi konulara ilginizi arttıracaktır. Kendinize eğitim yatırımı da yapabilirsiniz. Yoga, meditasyon, astroloji, healing, reiki gibi alanlara yönelebilirsiniz. Yüksek eğitim, doktora, yüksek lisans gündemleriniz varsa bu alanlarda hızlıca yol alabilirsiniz. Yabancı ülkelere seyahatler yapabilirsiniz.

Jüpiter çocuklar evi (5) yöneticisi olarak 9’ncu evde olduğundan bu dönem içinde çocuk sahibi olmakla ilgili çok şanslı olacaksınız haberiniz olsun. Özellikle haritanızda Jüpiter dasha yaşıyorsanız çocuklar konusunda desteklenirsiniz. Çocuklarınız zaten varsa onlarla ilgili de şanslısınız ve onlar da kendi yaşamlarında şanslıdır.

8’nci ev yöneticisi 9’ncu evde olduğundan moksha / dharma karmasından dolayı spiritüel konular için oldukça iyi bir dönemdir. Karmanızla ilgili temizlemeniz gereken şeyleri aradan çıkarmalısınız. Spiritüel konulara daha derin dalmalısınız. Bu dönem de yine yabancı ülkelere seyahatleri gündeme getirebilir.

1 Kasım 2023 sonrasında Ketu 2’nci eve Başak burcuna geçeceğinden kariyer ve para alanları sizin için biraz önemsizleşebilir. Bu aslında kötü değildir. Para zaten var ki ekstrasını önemsemiyorsunuz gibi de olabilir. Çalışmayıp kendinizi spiritüel derinliklere atacağınız bir dönem olabilir özetle. Rahu bir moksha, Jüpiter ise dharma evinde olacağından size biraz “ben ne yapmaya çalışıyorum, neyin peşindeyim” gibi sorgulatacaktır.

17 Ocak – 22 Nisan arasında Jüpiter + Satürn ikisi de 4’ncü eve görünüm yapıyor. Gayrimenkulle işleriniz varsa bu dönem içinde halletmek için fırsat bulabilirsiniz. İç huzurunuz dalgalanmalı olabilir. Çünkü Satürn aklını baş al derken, Jüpiter iyimser ol diyecektir.

Satürn’ün yüksek eğitim, maneviyat evi (9) üzerindeki çaba açısı (3) bu alanda çaba harcayacağınızı da gösteriyor. Eğer devam eden bir eğitim hayatınız varsa bu 2,5 yıl içinde dişinizi sıkıp aradan çıkarmaya odaklanmalısınız.

Haritanızda Satürn ya da Venüs dasha varsa, tabi ayrıca Satürn iyi bir burçta ise Satürn Kova transiti sizi evlendirebilir. Haritanızda örneğin Ketu dasha varsa, Ketu 3, 7, 11, 8, 12’nci evlerde ise Satürn sizi boşanmaya zorlayabilir ama boşanma halinden dünyevi mevzular yüzünden korkabilirsiniz.

Şu anda Terazi burcunda Ketu transiti olduğunu unutmayalım ve bu transit 1 Kasım 2023’e kadar devam ediyor. Terazi burcu zaten evliliği temsil eder ama ayrıca sizin evlilik evinize de görünüm yapıyor. Bu nedenle evli iseniz evlilik biraz limoni hale gelebilir ve ayrılmak istemiyorsanız kendinize gelin, iletişiminizi güzelleştirin diyebilirim. Evlilik evi yöneticiniz zaten Satürn ve eğer haritanızda Satürn Akrep, Başak, Oğlak, Yengeç, Aslan gibi burçlardaysa evlilik yaşamı sizin için biraz zorlayıcı olur. Fakat bu sizin kendiniz simülasyonunuzda yarattığınız bir gerçekliktir. Bunun farkına varırsanız, her şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Ketu, 3’ncü ev Terazi transiti ayrıca cesaretinizi biraz kırabilir ve kendinizi edilgen hissedebilirsiniz. Biraz kendinizi toplamanızda fayda var. Oldukça şanslı dönemlerdesiniz ancak irade evinde (3) bulunan Ketu sizin kendi iradenizi gölgeleyebilir ve potansiyelinizin çok azını kullanabilirsiniz.

Uyanın ve dizginleri yeniden elinize alın…

Her şey gönlünüzce olsun aslan parçaları… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN BAŞAK BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Nisan 2022’den beri Jüpiter 7’nci evinizden transit yapıyor ve 22 Nisan 2023’e kadar olan bu dönem bekarsanız ve hala hayatınıza birini sokmadıysa az daha bekleyin. Özellikle 14 Şubat sonrasındaki 1 ayı takip edin. Çünkü o bir ay içinde hem Jüpiter hem de Venüs evlilik evinizde (7) birleşerek size romantizm kapısını açabilir. Elbette bireysel haritanızda bereketli bir dönemdeyseniz şansınız daha fazla olur. Jüpiter veya Venüs ya da navamsa yöneticisi, darakaraka periyotlarını yaşıyorsanız, haritanızda da Jüpiter dost bir burçtaysa evlenebileceğiniz birini hayatınıza çekebilirsiniz.

Bu arada evliyseniz Jüpiter evliliğinizdeki sorunları bir nebze olsun azaltmış olabilir. Sonuçta 2,5 senedir 5’nci evinizden geçen Satürn evlilik alanını biraz darlamış ve katlanılması gereken bir alana çevirmiş olabilir ama Jüpiter Nisan 2022’den sonra sorunların çözümü için kapılar aralamış olabilir.

Bu süreçte Nisan 2022’den beri 8’nci evinizden geçen Rahu ise tabuları kırma konusunda kulağınıza fısıldamış olabilir. Yasak aşk ilişkilerine en azından sarı ışık yakmayı düşünmüş olabilirsiniz. Özellikle bekarlar, Jüpiter’in 7’nci eve bereket getirmesi ve Rahu’nun 8’nci evdeki tetiklemesi ile tutkularını yaşama fırsatı bulmuş olabilirler.

Satürn 17 Ocak’ta 6’ncı eve geçtiği için evliliğinizi bir şekilde sürdürdüyseniz gelecek 5 yıl içinde mantıksal nedenlerle boşanma pek beklenmez. Sanki tüm Başaklar boşanma olasılığı yaşıyor gibi algılamayın. Onlar kendilerini zaten biliyordur. Bu olasılığı bireysel haritanızdaki yerleşimler, örneğin 8 veya 7’nci evi etkileyen Ketu, Mars periyotları desteklemiyorsa ya da örneğin 8, 12, 6’ncı evlerdeki 7’nci ev yöneticisi periyodu yoksa zaten sorun yaşamazsınız. Dolayısıyla bu yazdıklarım sizi ilgilendirmez. Astrolojinin herkes için aynı etkileri getirmesini bekleyemeyiz, önemli olan bireysel haritadır, bunu aklımızdan çıkarmayalım. Ben sadece farklı senaryolar için olasılıkları yazıyorum…

Neyse, bekar Ay ve Yükselen Başaklar için evlilik kapısı aralanmış olabilir. Evli olanlar için kafa karışıklıkları yaşadıkları bir dönem geçmiş olabilir ancak sorunları toplama dönemine girmiş olabilirler.

Jüpiter ve Rahu, 22 Nisan – 1 Kasım 2023 arasında 8’nci evde transitte olacak ve cinsel hayatınızı renklendirmesi beklenir. Fakat şehvetin, arzunun fazlası zarardır unutmayın ve tutkularınız size yanlış seçimler yaptırmasın. Çünkü Rahu’nun olduğu yerde tabular alt üst edilebilir. Gizli maceralara girmiyorsanız sorun yok, dönemin tadını çıkarabilirsiniz. Bunu yaparken ilişkinizi yüzeysel hale getirmemeye, sadece cinsellik üzerine oturtmamaya, biraz duygusal derinlik katmaya da çalışın.

Aynı dönem bir gayrimenkul sahibi olma olasılığınızı doğurabilir ya da kendinizi bu konuda iyimser hissedebilir, niyet edebilirsiniz. Bireysel haritanızda 4’ncü evdeki gezegenin veya Jüpiter ya da Mars periyodu yaşıyorsanız, D-4 haritanızda da bu gezegenler güçlüyse gayrimenkul sahibi olma şansınız olabilir. İşin içinde Venüs varsa belki de bir araba…

Yabancı ülkelere gitme olasılığınız doğabilir ve bu konuda çok tutkulu, istekli davranabilirsiniz. Yine Jüpiter, Güneş, 12’nci evde ise Merkür, 12’ye görünüm yapan gezegen dönemleri varsa yurt dışı olasılığı artabilir.

Rahu, okült ve ezoterik ilimlere, ruhsal konulara ilginizi arttırmış olabilir. Bu konudaki ilginiz daha da artabilir ve Jüpiter’in 22 Nisan’da 8’nci eve geçmesi ile birlikte bu alanda eğitim almayı düşünebilirsiniz.

Jüpiter ayrıca para kazanma şansınızı arttıracaktır.

Evlilik evi yöneticisi Jüpiter, 8’nci evden geçeceğinden eşinize ilgisiz davranıyor ve onu durmadan eleştirip yetersiz hissettirerek hayattan bezdiriyorsanız dikkatli olmanızda fayda var; onu bol bol öven, iyi ve yeterli hissettiren birinin kucağına itebilirsiniz…

Bir miras beklentiniz varsa bu dönem içinde hareketlenmeler olabilir. Geçmişten kalan davalar Satürn’ün 6’ncı ev transiti ile birlikte çözüme doğru ilerleyebilir. Satürn sizden bu konuda edilgen olmamanızı, sorumluluk almanızı ister. Yani konuyu bir kurcalayın derim…

Bu yıl özellikle Venüs İkizler, Yay, Balık, 3, 8, 12’nci ev yerleşimleriniz varsa sadakatsizlikten uzak durun, eşinizi de başkasına doğru itmeyin. Evliliğinizde düzeni tutturun ve neşeyi davet edin.

Eşinizin kazanımlarında artışlar olabilir. Eşinizin varlıkları ya da eşin ailesinin varlıkları, miras ya da tazminat benzeri beklenmedik kazançlar konusunda şansınız açılabilir ama 6’ncı evden görünüm yapan Satürn bu meseleleri biraz geciktirebilir. Örneğin 4’ncü evdeki bir Mars periyodundaysanız bu dönem size kendi paranızla almayacağınız gayrimenkul sahipliği getirebilir. Jüpiter’iniz zaten Koç burcundaysa da bu konuda daha şanslı olursunuz.

Satürn 2,5 sene boyunca 6’ncı evde Kova burcunda kalacaktır. Bu dönem içinde rutin bir iş yaşamınız olması beklenir. 2’nci evinizde bulunan Ketu, 1 Kasım’a kadar kariyer alanında biraz memnuniyetsizlik veriyor ama belki de o dönem bittikten sonra Satürn sizi kalıcı bir işe sokabilir.

İşimi terk edip girişimciliğe atılayım diyorsanız iki kez düşünmenizde fayda var çünkü bu 2,5 yıl boyunca sabit bir işe ihtiyacınız olur. Eğer zaten kendi işinizi yapıyorsanız dönem içinde rakipleriniz biraz azalır ve siz öne çıkabilir, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Satürn geçmişten gelen sağlık sorunları varsa onları ortadan kaldırmaya destek verir. Farkında olmadığınız sağlık sorunlarınız varsa onları da ortaya çıkarır ve tedavi fırsatı verir. Faydalı bir transittir.

Çocuklarınız biraz agresifleşebilir. Ergenlik çağındaki çocuklarınız sanki düşmanınız gibi davranabilir. Geçici bir durumdur idare ediniz.

Sevgiliniz, flörtünüz varsa bu dönem içinde anlaşmazlıklar olabilir. Daha doğru romantizm yaşamınız ile ilgili pek keyif almayabilir, tartışmalara daha kolay çekilebilirsiniz. Saçma sebeplerle çıkabilecek anlaşmazlıkları fazla önemsemeyip önünüze, huzurunuza bakmalısınız. Egoları kenara koymalısınız.

Satürn yabancı ülkelere gitme, iş için gitme gibi durumlar getirebilir. Bunu Kasım’a kadar Rahu ve Jüpiter de destekliyor.

Eğitim hayatında olanlar biraz aksaklık yaşayabilirler. Özellikle lise çağında olanlar 2,5 sene boyunca daha sıkı çalışmalıdır. Elbette kişisel haritasındaki gezegen periyotları ve Satürn’ün durumu önemlidir. Yine de şansa bırakılacak bir dönem değildir.

Kasım ayında Rahu 7’nci eve, Ketu ise 1’nci eve geçecektir. “Ben kendimden geçtim, partnerim benim her şeyim, o olmazsa eksiğim” kafasını tetikleyecek bu 1,5 yıllık transit sizi evlenme konusunda çok istekli hale getirecektir. Haritanızda da 7’nci evi etkileyen Rahu, Satürn ya da etkilemese bile Jüpiter periyodu varsa Kasım sonrasında pek de ince eleyip sık dokumadan evlilik yapmayı düşünebilirsiniz.

Rahu, “evleneyim ve artık yalnız olmaktan, hayatı yalnız sırtlamaktan kurtulayım” hissini arttıracağı için acele ile biriyle birlikte olma ihtimaliniz artabilir. Ayrıca yabancı kültürlerden birileri ile ilişki yaşayabilirsiniz. Yabancı biri ile evlenip yurt dışına yerleşsem ne güzel olur düşüncesi Kasım ayından sonra bol bol zihninizi kurcalamaya başlar.

Haritanızda Merkür dönemi yaşanıyorsa bu dönem içinde büyük olasılıkla kalıcı bir işe sahip olabilirsiniz. Merkür’ünüz İkizler, Başak, Terazi, Kova, Yengeç burcundaysa bu ihtimal daha da fazla olabilir. KPSS sınavı denenebilir…

Başak burçları için güzel bir yıl olacaktır. Nisan 2022 sonrasında başlayan döneminizi taçlandırma şansı yakalayabilirsiniz. Bireysel haritanızda büyük zararlı gezegenlerin periyodu yoksa şansınız birçok konuda açıktır diyebiliriz.

Her şey gönlünüzce olsun içi dolu Başaklar… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN TERAZİ BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Sevgili Teraziler, şu anda Kasım ayına kadar Ketu (GAD) yükseleninizden geçiyor, 5 ve 9’ncu evlere görünüm yapıyor. Ayrıca 2,5 sene boyunca 5’nci evinizde Satürn transiti de olacaktır. Özellikle Kasım ayına kadar varsa çocuklarınız biraz stres kaynağı olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi biraz yorabilir. Teslimiyette kalın ve onları biraz kendi haline bırakın.

Çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız ama gecikme yaşarsanız 1 Kasım sonrasında rahatlarsınız merak etmeyin. Özellikle bireysel haritanızda Satürn dönemi yaşıyorsanız ve haritanızda Satürn güzel yerleşmişse sizi destekler.

“Ben” duygusunun azaldığı, karşı cinse ve diğer insanlara verdiğiniz önemin artacağı bir dönemdir. Biraz fedakarlık yapmanız gerekebilir. Satürn evlilik evini biraz gerebilir. Evliliği sürdürmek için biraz sabır ve teslimiyet gerekiyor. Satürn eğlence ve romantizm konusunda biraz soğuma yaratacağından bilinçli olarak etkinlikler planlamanızı öneririm.

Eğer bekarsanız aslında şans biraz sizden yana diyebiliriz çünkü 7’nci evinizden geçen Rahu o alanı genişletirken, 22 Nisan sonrasında Jüpiter’in de oraya girmesi aşk hayatınızı bu sene canlandırabilir.

Özellikle 20 Mart ve öncesi / sonrası 2 haftalık süreçte gözlerinizi dört açın. Birden aşka düşebileceğiniz zamanlardır. Bu dönem içinde başlayan veya mevcudiyetini sürdüren bir ilişki evliliğe doğru ilerleyebilir.

Satürn’ün 7’nci ev üzerindeki açısı evliliği bir parmak şıklatmasıyla vermez. Bu nedenle evlilik sürecini yüksek beklentiler ve şımarıklıklarla yokuşa sürmemeniz hayrınıza olabilir. Beklenmedik gecikmeler ortaya çıkabilir.

Eğitim hayatınız sürüyorsa istemeye istemeye ders çalışma, zoraki disipline girme durumları olabilir ama eğer disiplinli olursanız meyvelerini alabilirsiniz. Kasım sonrasında daha şanslı olursunuz.

Jüpiter ve Satürn ikisi de 11’nci eve görünüm yapacaktır. Arkadaş çevreniz kaliteli şekilde artabilir. Boş insanları hayatınızdan çıkaracağınız ve sizi yükseltecek bir arkadaş çevresi edineceğiniz dönemdir.

Jüpiter; 6 ve 3’ncü ev yöneticisi olarak evlilik evinden (7) transit yapacağından 22 Nisan 2023 – Nisan 2024 arasında evlilikte diyaloglar yoğun olacaktır. Bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir ve konuyu uzatırsanız bu anlaşmazlıklar can sıkıcı hale gelebilir.

Son 2,5 sene içinde bir gayrimenkul almadıysanız ama niyetiniz varsa bir fırsat karşınıza çıkabilir. Belki bu süreç 2024 yılına kalabilir ancak bir ev, arsa alma konusunda fırsat yakalarsanız değerlendirmenizi öneririm.

Şu anda işsizseniz ya da iş değişikliği düşünüyorsanız 14 Şubat – 2 Mart arasında işe girmek ya da iş değişikliği konusunda şans yakalayabilirsiniz. Özellikle bireysel haritanızda Ay, Merkür, Güneş dönemi yaşıyorsanız ve bunlar güzel yerleşimdeyse bir işe girmek konusunda ekstra şanslı olursunuz. Yine 15 Temmuz – 15 Ağustos arasında da iş konusunda şans yakalayabilirsiniz.

Şu anda yükselende bulunan Ketu, Kasım’dan sonra da 1,5 sene boyunca 12’nci evde olacağından spiritüel konulara ilginizi arttırabilir. Ayrıca yabancı ülkelere gidişi de tetikleyebilir.

Satürn, para evine (2) görünüm yapacağından birikim yapma alışkanlığı geliştirmelisiniz ve har vurup harman savurma alışkanlığınız varsa gelecek 2,5 sene içinde bundan kurtulup maddi konularda disipline olmalısınız.

Bireysel haritanızda Mars veya Ay alt dasha (dönem) ya da Mars mahadasha (büyük dönem) yaşanıyorsa, bekarsanız muhtemelen evlilik kapıları açılıyor olacaktır. Ay veya Jüpiter dönemi ayrıca kariyer konularında da şansınızı açacaktır.

Mevcut bir ilişkiniz varsa romantizm kaybına dikkat edin ve ilişkiyi memuriyete dönüştürmeden devam etmeye çalışın. Biraz heyecan katın, beklenmedik sürprizleri ilişkinize dahil edin, tartışmadan kaçının ve ilişkiyi yokuşa sürmeyin.

10 Mart öncesinde birkaç içinde eşinizle beklenmedik sorunlar yaşadıysanız çözüm için 22 Nisan sonrası sizi destekleyecektir. Yine eşin ailesi ile anlaşmazlıklar varsa onlar da çözüme kavuşabilir. Elbette istediğiniz buysa…

Bu yorumlar sadece yükselen ve ay burcuna göre yapılan yüzeysel yorumlardır unutmayın. Önemli olan sizin bireysel haritanızda hangi gezegen dönemini yaşadığınız ve gezegenlerin hangi evlerde, hangi burçlarda yerleşmiş olduğudur.

Her şey gönlünüzce olsun sevgili Teraziler… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN AKREP BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Sevgili yükselen ve Ay Akrepler, 17 Ocak itibariyle Satürn 4’ncü evinize giriş yaptı ve 2025 Mayıs ayına kadar burada kalacaktır. Her gezegen gibi Satürn’ün de gölge ve aydınlık tarafları olduğundan, bu uzun transitin hayatınıza olumlu ve olumsuz etkileri olabilir.

Haritanızda Satürn güçlüyse, ayrıca bireysel haritanızda Mars veya Satürn dönemindeyseniz ve bu gezegenler D-4 haritanızda da güçlü yerleşmişse dönem içinde bir gayrimenkule sahip olma şansınız yüksektir. Ev, arsa, tarla alma amacınız varsa biraz yavaş da olsa gerçekleşebilir.

Bireysel haritanızda Satürn Akrep veya Koç burcunda yerleşikse bu dönem içinde sağlık sorunlarına biraz açık olabilirsiniz. Bu nedenle özellikle beslenmenize dikkat etmenizi ve bağışıklığınızı güçlendirmenizi, ayrıca kemik ve eklemleri güçlendirmeye, kaslarınızı geliştirmeye odaklanmanızı öneririm.

Satürn yükselene görünüm yaptığından bu dönem içinde biraz yaş alma belirtileri olabilir. Yaşınız genç bile olsa birkaç beyaz saç teli ile tanışabilirsiniz. Satürn size olgunluk katmaya çalışacaktır.

Hane evinden (4) geçen Satürn ev içinde sorumlulukları arttırabilir ve ayrıca hane içinde romantizm, eğlence biraz azalabilir. Bundan etkilenmemek için daha eğlenceli programlar yapmalısınız. Örneğin haber programlarını izlemeyin, sıkça komedi tarzı eğlenceli yayınlara zaman ayırın.

6’ncı eve görünüm yapacak olan Satürn günlük iş rutininizi yoğunlaştırır. Birlikte çalıştığınız kişiler ya da varsa çalışanlarınız ekstra ilgi bekleyebilir ve onlarla diyaloglarınız biraz zamanınızı çalabilir. Ayrıca sağlığınıza, evcil hayvanlara, davalara, rekabete zaman ayırmanız gerekebilir. Hayvanlara iyilik yapmak, beslemek bu dönem sizi rahatlatır. Hayvan beslemiyorsanız sokak hayvanlarını beslemenizi öneririm.

Satürn iş dünyasında sorumluluğunuzu arttıracaktır. Eve iş getirmek durumunda da kalabilirsiniz. İş arama sürecindeyseniz 22 Nisan sonrasında iş bulma konusunda son derece şanslı olacaksınız. Özellikle 15 Ağustos – 15 Eylül arasını muhakkak değerlendirmelisiniz.

Jüpiter 22 Nisan sonrasında 6’ncı eve geçeceğinden iş arayanları ve mevcut işinden çıkıp kendi işini kurmak ya da daha iyi bir işe geçmek isteyenleri destekleyecektir. Rahu da 6’ncı evde olduğundan Nisan 2022’den beri kendi işinizi kurmak gibi marjinal bir adım atma isteği ortaya çıkmış olabilir ve bu konuda 22 Nisan 2023 sonrası sizi destekliyor olacaktır. Özellikle Güneş haritanızda 3, 1, 5, 11, 7, 6’ncı evlerdeyse ve Güneş dönemi yaşıyorsanız bu konuda desteklenirsiniz. Elbette Güneş’in durumuna D-9, D-10, D-11 haritalarında da bakmak faydalı olacaktır.

Jüpiter para kazanma potansiyelinizi arttırıyor. Banka hesabınızdaki birikim 22 Nisan sonrasında 1 yıl boyunca artış gösterebilir ancak haritanızda Jüpiter düşman ya da düşük yerleştiyse gereksiz krediler çekmek daha sonradan pişmanlığa neden olabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

Rahu (KAD) şu anda 6, Ketu (GAD) ise 12’nci evde transittedir. Bu geçişler 1 Kasım 2023’e kadar sürüyor ve para + iş konularını öne çıkarırken, bir yandan da spiritüel gelişime merak salması açısından kafa karışıklığı yaratır. Sorunlardan kaçmak için inzivaya sığınma eğilimi verebilir. Ketu, evden, vatandan, eşten ayrılma isteği verebilir. Haritanızda Ketu 7, 8, 4, 12, 11’nci evlerdeyse ve Ketu dönemi yaşıyorsanız ayrılık çanları çalıyor olabilir. Eğer ilişkinizi, evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız Kasım ayına kadar fevri davranışlardan kaçınmanızı öneririm. Hatta mümkünse 2023 Mayıs’a kadar ani kararlar almamalı ve partnerinizi gaza getirmemelisiniz.

Haritanızda Venüs ve/veya Merkür, 1, 12, 11, 8, 5, 10, 4’ncü evlerdeyse ve şu anda onların dönemi yaşanıyorsa astroloji, fal, meditasyon, şifacılık benzeri konulara ilginiz artmış olabilir ve bu alanlara yoğunlaşabilirsiniz.

14 Şubat – 2 Mart arasında 5’nci evinizde Jüpiter + Venüs birleşimi olacağından çocuk sahibi olmayı denemek için ideal zamanlardır. Bir ilişkiniz yoksa bu dönemi muhakkak gözlemlemelisiniz. Özellikle Venüs veya Jüpiter dönemi yaşayanlar için son derece şanslı bir periyot olabilir.

2022 Nisan ayından beri eğitim, yüksek eğitim, manevi eğitim, astroloji, yoga, meditasyon gibi alanlara ilginiz artmış olabilir. Bu alanlardan meslek çıkarmak için harekete geçebileceğiniz bir dönem içinde olabilirsiniz. Özellikle de 10’ncu evinizde Merkür, Venüs, Jüpiter, Ay gezegenlerinden biri varsa ve onların dönemi aktifse bu alanda hızlıca yol alabilirsiniz.

Bireysel haritanızda Güneş dönemi yaşıyorsanız ve Güneş burcunuz Yay, Akrep, Boğa, Koç, Başak ise kariyer hayatında sıçrama yaşayabileceğiniz bir dönemdir. Güneş burcunuz İkizler ya da Terazi ise kariyer alanında değişiklik yapma konusunda dikkatli olmalı ve fevri tavırlardan kaçınmalısınız.

Bireysel haritanızda Mars dönemi yaşıyorsanız ve Mars, Yay, Terazi, Akrep, İkizler, Kova burçlarındaysa 1 Kasım’a kadar evlilik hayatında meydana gelebilecek anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız.

Bireysel haritanızda Jüpiter dönemi yaşıyorsanız, çocuk sahibi olma ihtimaliniz yüksektir ve bu nedenle çocuk isteyip istemediğinizden emin olup ona göre deneme ya da korunma yoluna gitmelisiniz.

Sevgili Akrepler, bu yıl sizin için sorumluluk alma ve kariyerde gelişme yılıdır. Aşk hayatınızla ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Satürn’ün size aydınlık yanını göstermesi için bolca iyilik yapın, hayvanları besleyin ve insanlara hizmet edin.

Her şey gönlünüzce olsun sevgili Akrepler… Sevgilerimle… LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN YAY BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Sevgili Yay insanları; Sade Sati döneminiz 17 Ocak 2023’de sona erdi, öncelikle bunu kutlayarak başlayalım. Hayatınızdaki önemli bir dönemi bitirdiniz ve rahatlamasını hissetmeye başlarsınız. Hayırlı olsun…

Satürn Kova burcuna geçti ve sizin 3’ncü evinizde 2,5 yıl kadar kalacaktır. Buradan geçerken Satürn size “tırnağın varsa başını kaşırsın” hayat dersini vermek istiyor ve sizi iradenizi kullanmayı öğrenmeye, sıkı çalışmayı başarmaya davet ediyor.

Yeni bir iş kurmak, bir girişimde bulunmak için güzel zamanlardasınız. Özellikle bireysel haritanızda Merkür dönemi yaşıyorsanız kariyer yaşamında bir değişim, dönüşümden geçebilirsiniz. Tabi Merkür sizin için badhakesh olduğundan ufak tefek zorluklara da hazırlıklı olmalısınız.

Satürn bu uzun dönem boyunca çalışmak, disiplinli olmak, sorumluluk almak zorunluluğu getirebilir. Eğlence ve keyif dönemi sayılmaz. Aşk ilişkileri biraz çaba gerektirebilir ancak o konuda da şansınız açık merak etmeyin.

Çocuk sahibi olmayı düşünen Ay ve Yükselen Yaylar, özellikle 22 Nisan – 1 Kasım 2023 arasında şans sizden yana olabilir. Tedavilik bir durumunuz varsa bu aralıkta denemeler yapabilirsiniz. Özellikle Mars veya Jüpiter dönemindeyseniz ve Mars haritanızda güzel yerleşmişse şansınız daha fazladır.

Satürn 9’ncu eve de görünüm yapıyor. Bu uzun dönem içinde seyahatlerinizde beklenmedik gecikmeler yaşama ihtimaliniz çok fazla olduğundan, özellikle sık uçak kullanan biriyseniz havaalanına biraz daha erken yola çıkmanız faydalı olur.

Bir kitap yazmak ya da yazılar yazarak iş yapmak söz konusu olabilir. Masa başında ve bolca klavye kullanacağınız bir iş de söz konusu olabilir.

Harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir dönemdir. Pek fazla harcamanız olmayabilir. 2023 Nisan – 2024 Mayıs arasında bu konuda denge kurabilirsiniz. Aklınızı başına alacağınız bir dönemdir. Birikim yapma zamanıdır.

Uzun mesafeli seyahatleriniz olabilir. Yabancı ülkelere taşınma söz konusu olabilir. Özellikle Mars dönemindeyseniz ya da 12’nci evdeki bir gezegen dönemi yaşıyorsanız Mayıs ayı itibariyle 1 yıl içinde yabancı ülkelere sık seyahatler ya da taşınma konuları desteklenebilir.

Paranızı kendi çabanızla kazanacaksınız ve eğer sıkı çalışma düzenine girerseniz bu dönem sizi oldukça destekleyecektir.

Jüpiter şu anda 4’ncü evinizde Balık burcunda transitine devam ediyor. Geçtiğimiz 2 yıl içinde bir gayrimenkul almadıysanız hala bu konuda şanslı olabilirsiniz. Özellikle 14 Şubat – 2 Mart arasında bir araç alma konusunda da şanslı olabilirsiniz.

Spiritüel konularda sizi ileri taşımış olması beklenen Jüpiter eğer işini yapmadıysa hala bu konuda şanslısınız. İçinize dönme fırsatını kaçırmayın ve 22 Nisan’a kadar bolca meditasyon yapın.

Jüpiter 22 Nisan sonrasında 5’nci evde Koç burcunda olacağından çocuk sahibi olmakla ilgili motive olabilirsiniz. Eğitim hayatınız güzel gidebilir. 2023 yılında sınava girecek biriyseniz kazanma şansınız gayet çok olabilir. Satürn 3/9 aksı elbette çalışma ve disipline bağlı kılar ama Jüpiter açısı disiplini ödüllendirmeye destek olacaktır.

Jüpiter 1 yıl boyunca genel sağlığı korur. Yükselen yöneticisi olarak yükselene görünüm yapması, haritanızda Jüpiter düşük değilse size bu dönem içinde pek virüs falan işlemez…

Kilo almaya meyilli bir yapınız varsa dikkatli beslenmeniz önerilir. Özellikle Mayıs – Kasım 2023 arasında beklenmedik şekilde kilo alma eğiliminde olabilirsiniz.

Yabancı ülkelere seyahatler, yüksek eğitim, kişisel ve ruhsal gelişim, yoga ve meditasyon, astroloji, felsefe, kadim öğretiler gibi alanlarda şanslı olacağınız bir dönemdir.

Rahu da Nisan 2022’den beri 5’nci evinizde ve hayat amacınızı bulmak konusunda teşvik ediliyorsunuz. Öne çıkma zamanınızdır. Önce kendi ışığınızı yakın ve sonra da insanlara ışık olun. Spiritüel yolda değilseniz tabi bu konulara yeltenmeyin.

Rahu; 1 Kasım’da 4’ncü eve girerken Ketu da 10’ncu evinize Başak burcuna geçecektir. Sonrasındaki 1,5 sene boyunca kariyer ve iş dünyasından ayrı hissetme, daha çok evde ve spiritüel uygulamalarla zaman geçirme isteği ön plana çıkabilir. Moksha (aydınlanma) için arzunun artması olasıdır. Para ve iş konuları pek umurunuzda olmayacaktır. Bu nedenle 1 Kasım’a kadar olabildiğince çalışmanız ve işlerinizi oturtmanız önerilebilir.

Aşk meşk konularında Mart ayında şanslı olacaksınız. Elbette bireysel haritanıza göre daha birçok şans yakalayabilirsiniz. Mars, Venüs, Merkür dönemleri yaşıyorsanız evlilik çanları sizin için de çalabilir.

Sizin için genel olarak zorlayıcı bir dönemin bittiği, bireysel haritanız da destekliyorsa güzel günlerin başlayabileceği dönemlerdir. Her şey gönlünüzce olsun sevgili Yaylar… LAO…

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN OĞLAK BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Tam 5 yıldır Sade Sati dönemindesiniz ve son 2,5 yılı da zirve dönemini yaşıyordunuz, umarım her şey yolundadır sevgili Ay Oğlak canlar… İyi haber, sade sati etkileri takip eden 2,5 yılda biraz azalmaya başlayacaktır, kötü haber ise tam olarak süreç bitmiş değil…

Siz zaten olaylara karamsar gözlerle bakmaya meyilli tipler olduğunuz için hayatınıza negatif olayları kolaylıkla çekersiniz. Sade sati de sizi sınamıştır ama tahmin ediyorum ki pek de Allah’a teslim olamamışsınızdır.

Satürn sizden sabır ve çalışkanlık bekliyor, bunu yapabilirsiniz çünkü kumaşınızda var ama iyimserlik, teslimiyet ve Allah’a sonsuz güven konularında biraz zorlanmış olabilirsiniz. Gelin bu 2,5 senelik süreç boyunca biraz daha teslimiyette olalım…

Bu 2,5 yıl içinde maddi konularda disipline olmanız faydalı olacaktır. Pozitif getirisi bu dönemin eğer haritanız da güçlüyse size birden fazla gayrimenkul getirebilecek olmasıdır. Belki de ev alma ve borçlanma, bu nedenle de maddi disipline girme olasılığı olabilir. Bireysel haritanız ne diyorsa o…

Yükselen yöneticisi Satürn para evine (2) gittiği için ana gündem maddeniz para kazanmak olacaktır ve eğer disiplinli olursanız Satürn bu parayı size verir. Para bir anda yüksek miktarda değil, yavaş ama kalıcı olarak artan ivmede hayatınıza gelebilir.

Satürn hane içinde anlaşmazlıkları biraz arttırabilir. Evlilikler için pek ideal bir zaman sayılmaz. Evinizin içini biraz şenlendirin, neşelendirin diyebilirim.

Satürn’ün 8’nci ev üzerindeki açısı eşle ortak varlıklar konusunda daralmalara neden olabilir. Ayrıca yatak odasında geçen zamanın kalitesini biraz azaltabilir. Bu nedenle olaya biraz heyecan katmaya çalışmanız faydalı olacaktır.

Satürn’ün 11’nci ev üzerindeki sorumluluk açısı, istek ve arzularımıza, ideallerimize ulaşmak için sorumluluk almanız gerektiğine işaret ediyor. Bu 2,5 yıllık dönem içinde kolaya kaçmak, hızlı para kazanmaya çalışmak sizin düşmanınız, sabır ve çalışkanlık ise dostunuzdur.

Arkadaş çevrenizi gözden geçirme zamanıdır. Etrafınızda sadece ayakları yere sağlam basan, sizden beslenmeyen, aksine sizi destekleyen kişileri arkadaş olarak bırakacaksınız.

Jüpiter Nisan 2022’den beri 3’ncü evde olduğundan evlilik, eğitim, maneviyat, kazanç konularını desteklemeye başlamış olabilir. Kendinize yatırım yapmanız gereken zamanlardasınız. Hem dünyevi hem de manevi anlamda kendinizi geliştirin ve arkanızdan esen rüzgarla yelkenlerinizi doldurun.

22 Nisan 2023 sonrasında Jüpiter 4’ncü evinize Koç burcuna geçecek ve burada Rahu ile buluşacaktır. Bir ev ya da araba alma konusunda iyimserliğiniz de arzunuz da artabilir. 2’nci evinizden geçecek olan Satürn de gelecek 2,5 yıl içinde bir gayrimenkul sahibi olabileceğinize işaret ediyor. Özellikle haritanızda Mars dönemi yaşıyorsanız ve Mars’ınız, Akrep, Başak, Aslan, Kova, Boğa, Koç, Terazi burçlarından birindeyse, D-4 haritasında da güçlü konumdaysa şansınız yüksektir. Eğer Venüs dönemi yaşıyorsanız ve Venüs yine bu burçlardan birindeyse, D-16 haritasında da güçlüyse size bir araba da getirebilir.

Jüpiter bir moksha evinin (12) yöneticisi olarak başka bir moksha evinde (4) yerleşeceğinden manevi eğilimlerinizi arttıracaktır. Spiritüel sıçrama için bu dönemleri değerlendirmenizi önerebilirim.

Ketu; Nisan 2022’den beri kariyer evinizde olduğundan işinizden biraz soğumuş, iş bırakmış bile olabilirsiniz. Jüpiter’in 22 Nisan’da Koç’a geçmesiyle birlikte iş yaşamında şans ve istek yeniden artabilir. Yine de 1 Kasım’a kadar yöneticiler ve işveren ile aranızda limonilikler olabilir. Ketu, bu dönemde size spiritüel bir kariyer armağan edebilir.

Jüpiter ayrıca yabancı ülkelere seyahat şansı verebilir. Eğer haritanızda Jüpiter ya da 12’nci evde yerleşik gezegen dönemini yaşıyorsanız yurt dışına yerleşme şansınız bile olabilir.

Eğer bireysel haritanızda Ay dönemi yaşıyorsanız, Ay’ınız da Koç, Terazi, Yay, Aslan burçlarından birinde yerleşikse 22 Nisan – 1 Kasım arasında evlilikle ilgili somut adımlar atılabilir ya da evlenebileceğiniz biri ile tanışma şansınız olabilir.

1 Kasım’da Rahu Balık, Ketu ise Başak burçlarına geçiş yapacaktır. 1 Kasım sonrasında çocuklarla ilgili konular biraz fazla sorumluluk yükü getirebilir. Aşk ve romantizm konuları da biraz keyifsiz hale gelebilir haberiniz olsun. Bu nedenle 1 Kasım sonrasında 1,5 sene içinde bu konularda biraz daha teslimiyette olmanızı önerebilirim.

Rahu, 7 ve 11’nci evlere görünüm yaparken evlenme isteğini arttıracak ancak “bir an önce evleneyim ve bu yolla istek ve arzularımı gerçekleştireyim” dürtüsünü arttırabilir. Bu nedenle hatalı kararlara da neden olabilir. Evlilik kararını sadece saf sevgi ve anlayış gibi rahmani duygularla almanızı öneririm.

Kazanç ve iş konularında Nisan sonundan itibaren desteklenmeye başlayacaksınız ve Venüs dönemindeyseniz, Venüs haritanızda Terazi, Kova, Balık, İkizler, Akrep, Oğlak, Boğa burçlarındaysa muhtemelen iş hayatınız oldukça güzel geçecektir.

Her şey gönlünüzce olsun sevgili Oğlak canlar… LAO…

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN KOVA BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

2,5 yıldır Sade Sati döneminiz yaşanıyor ve 17 Ocak sonrasında 2,5 yıllık zirve döneminiz başlamıştır, hayırlı olsun sevgili (Ay) Kova canlar. Endişe etmenize gerek yok, Satürn Kova burcunda güçlüdür ve siz de doğanız gereği Satürn’e uygunsunuz. Yani hayatınızın geneli zaten Satürn etkisinde olduğundan bu dönemi fark etmeyebilirsiniz bile…

Eğer Ay burcunuz Kova ise Sade Sati sizi haritanızda Ay’ın olduğu evle ilgili konularda biraz ekstra zorlayabilir ama eminim üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.

Yükselen Kova olanlar gelecek 2,5 sene içinde diz, bel, eklem ağrılarına dikkat edin ve mümkünse yogayla ilgilenin. Satürn size yaş katmak için geldi ve yaşınız ne olursa olsun hem zihinsel hem de fiziksel olarak olgunlaşacağınız bir dönemdesiniz. Dolayısıyla kendinizi genç tutmak için ekstra bir şeyler yapmanız iyi olabilir.

Çalışkanlık potansiyelinizi sonuna kadar kullanın, elinizi taşın altına sokun ve en iyisini ortaya koyun. Mesainiz yoğun olacaktır. İş yerindeki sorumluluğunuz bu dönem içinde artacaktır.

Evlilikle ilgili konularda biraz sınırlanmalar olabilir. Satürn 7’nci eve görünüm yaparak bu alanı ciddiyetle ele alma eğilimi verecektir. Romantizm azalabilir ama ciddiyetle evliliği sürdürme isteği olabilir ve o konuyu da iş gibi düzenleyebilir.

Kariyer evine (10) görünüm yapan Satürn, bu dönem içinde iş yerinde sorumluluğun artmasını ve bununla birlikte yöneticilik, liderlik rolünün de gelmesine neden olabilir. Genel olarak Satürn, sıkı çalışma ve disiplin istiyor, bunun karşılığında da kalıcı bir iş ve başarı vaat ediyor.

Jüpiter Nisan 2022’den beri para evinde olduğundan zaten iş, para ve kariyer konularını destekliyordu. Eğer haritanızda güçlü yerleşmiş Mars dönemi de yaşıyorsanız ya da D-10’da güçlü bir gezegenin dönemindeyseniz iş dünyasında yüzünüz gülmüş olmalıdır.

22 Nisan 2023 sonrasında Jüpiter 3’ncü eve geçecek ve 1 yıl boyunca burada kalacaktır. Yazma, yayınlama, sosyal medya konularında gelişmeler ve oradan ödüller beklenir.

Yabancı ülkelere ve ülke içinde bolca seyahatler, etkinlikler olabilir.

Karşı cinsle ilişkiler hareketlenebilir. Bekar olanlar için evlilik kapıları açılabilir ve evli olanların evliliğinde sorunlar varsa düzelmesi konusunda fırsat bulabilirler.

Kazançlar evine görünüm yapan Jüpiter gelirleri arttırır ve bununla birlikte sosyal çevre de oldukça genişler.

Rahu Nisan 2022’den beri Koç burcunda, bu nedenle kalıcı bir birliktelik konusunda zaten arzu duymuş olabilirsiniz ve 22 Nisan sonrasında Jüpiter’in de Koç burcuna geçmesiyle birlikte ilişkinizin ayakları daha sağlam şekilde yere basabilir ya da kalıcı bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.

Bireysel haritanızda Venüs veya Güneş dönemi yaşıyorsanız ve bekarsanız, muhtemelen evlenmek üzeresinizdir. Özellikle Venüs alt dönemi (antardasha) yaşıyorsanız, bu dönem size aşk getirebilir ve sonrasındaki Güneş alt dönemi size evlilik armağan edebilir. Elbette D-9 navamsa haritası ve bu gezegenlerin bireysel haritanızdaki yerleşimleri de önemlidir.

Diyelim ki evlisiniz, bu durumda 1 Kasım sonrasında Ketu 8’nci evinize Başak burcuna geçeceğinden ayrılık hissi bünyenize çökecektir. Ayrılmak zorunda mısınız? Değilsiniz. Unutmayın bu sadece bir histir ve geçip gitmesini bekleyebilirsiniz. Tabi bu 3 yıl gibi uzun bir bekleyiş gerektiriyor haberiniz olsun.

Satürn yükselendeyken ve Ketu da 8’nci evdeyken evliliğin müthiş olmasını ancak bireysel haritanızda bulunan güçlü gezegen dönemleri destekler. Eğer öyle bir dönemdeyseniz çok şanslısınız. Değilseniz, bu durumda biraz sabırla her şey çözülebilir merak etmeyin. Fevri kararlardan uzak durmaya çalışın hepsi bu…

İş, para, kariyer alanında yüzünüz gülüyor, aşk, meşk konularında da 2023 içinde şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz… Her şey gönlünüzce olsun sevgili Kova canlar… Sevgilerimle. LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünüyorsanız 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

AY ve YÜKSELEN BALIK BURCU İÇİN 2023 BURÇ YORUMLARI

Lütfen okumadan doğrudan buraya atladıysanız, önce sayfanın en üstündeki notlarımı okuyunuz.

Sevgili Balık canlar… Satürn’ün 17 Ocak’ta Kova burcuna girmesiyle birlikte Ay burcu Balık olanlar için Sade Sati dönemi başlamış bulunuyor. Bu 7,5 yıllık bir dönemdir ve herkesi olduğu gibi sizi de farklı alanlarda birazcık zorlayabilir. Satürn sizden sabır, çalışkanlık, disiplin, teslimiyet, inanç isteyecektir. İsyan etmeniz halinde sınavları zorlaştırır ve teslimiyet halinde ise kolaylaştırır. Olmakta olan her şey Allah’tandır unutmayın… Başımıza gelen iyi şeyler Allah’tan da kötü olanlar kuldan ya da şeytandan mı? Hayır, hepsi Allah’tandır. Öğrenmeniz gereken ilk şey budur…

Ay burcunuz hangi evdeyse o konularla ilgili zorlanmalar söz konusu olabilir. Genel olarak sağlığınıza, işinize, ilişkilerinize, evliliğinize iyi bakın ve her ne yaşarsanız yaşayın isyan bayraklarını açmayın, içinde almanız gereken ne ders var diye bakın. Satürn diyor ki, büyüme zamanı geldi…

Özellikle 25- 33 yaş arasındaysanız bu dönemde bir de Satürn döngüsü yaşadınız ya da yaşayacaksınız. Haritanızda Satürn kötü bir burçta ya da zor bir evdeyse, yerleşik olduğu evle ilgili konular sizi biraz ekstra zorlayabilir. Bunlar Ay burcu Balık olanlar içindir, yükselen Balıklar için değildir…

Yükselen ve Ay burcu Balıklar gelecek 2,5 sene içinde daha çok para konularında zorlanabilirler. Aslında bu bir zorlanma değildir, bir fırsat bile diyebiliriz. Harcamalarınız pek fazla olmayacaktır ve para biriktirebilirsiniz. Kazançlar evi (11) yöneticisi 12’nci evde olacağından bu dönem içinde yabancı ülkelerden kazanç fırsatları ile karşılaşırsanız muhakkak değerlendirmelisiniz. Para biriktirmeye odaklanacaksınız ve bu dönemi değerlendirin. Arkadaşlarınıza borç vermek, birikiminizi riske atmak için iyi bir zaman değildir.

Satürn 6’ncı eve de görünüm yaptığından sağlığınıza biraz özen gösterin. Dönem içinde birkaç hastane gündeminiz olabilir ama bunlar iyileşme sağlar. Yani korkacak bir şey yoktur. Beklemede olan bazı sağlık sorunları baş gösterebilir ve tedavi olarak ortadan kalkarlar.

Bolca hizmet edin, gönüllü derneklere üye olun, hayvanlara ve muhtaç insanlara el uzatın. Böylece Satürn sizi destekler.

Satürn’ün 9’ncu ev üzerindeki açısını değerlendirin. Maneviyat yoluna girin ve bu yolda disiplinli olun. Yüksek eğitiminiz varsa tamamlayın, sorumluluk alın.

Yükseleninizde Nisan 2022’den beri Jüpiter var, 14 Şubat – 2 Mart arasında ayrıca Venüs de yükseleninizde olacaktır. Bu sizin için son derece şanslı bir dönem ve eğer bir ilişkiniz yoksa başlayabilir, zaten varsa bir adım ileri taşınabilir, evliyseniz ama evliliğinizde sorunlar varsa çözüm için fırsat sunacaktır.

Bireysel haritanızda Merkür ya da Venüs veya D-9 yükselen yöneticisi, Darakaraka, Vivahasaham dönemlerini yaşıyorsanız evlilik konularında ekstra şanslısınız diyebiliriz.

Bireysel haritanızda 8, 12, 11, 4’ncü evdeki Ketu dönemindeyseniz evlilik için pek ideal zamanlar olmayabilir. Özellikle 22 Nisan sonrasında 1 Kasım’a kadar evli iseniz mevcut durumu korumak için biraz dengeli davranmanızı önerebilirim.

1 Kasım sonrasında 1,5 sene boyunca Rahu yükselende olacağından “ben buradayım” deme ihtiyacınız artacaktır. Benliği güçlendirmek, ünlü olmak, öne çıkmak için enerji bulabilirsiniz ancak evlilik ve diğer insanlarla ilişkilerinizi ihmal etme eğiliminde olabilirsiniz. Dengeyi kurmalısınız.

Manevi eğilimleriniz artmış olmalıdır. Spiritüel konularda ilerlemek için iyi bir dönemdir. Yeni eğitimler almak, kişisel ve ruhsal gelişim için değerlendirmelisiniz.

Rahu sıradışı bir kariyer imkanı sunabilir. Tanınmaya, ünlü olmaya bağlı bir kariyer getirebilir.

Jüpiter 22 Nisan sonrasında Koç burcuna, 2’nci evinize geçecek ve 1 yıl boyunca burada kalacaktır. Rahu ile buluşacak olan Jüpiter size kariyer kapılarını açabilir. Yeni bir işe girmek, iş kurmak, iş değiştirmek için Nisan sonrasında güzel şanslar bulabilirsiniz. Bireysel haritanızda Jüpiter dönemini yaşıyorsanız özellikle kariyer konularında çok şanslı olacağınız bir dönemdesiniz. Merkür veya Güneş de aynı şekilde şans getirebilir.

Sevgili Balık canlar, para ve kariyer konularında oldukça iyi destekleneceksiniz, evlilik ve ilişkiler konularında da aslında destekleniyorsunuz ancak Mayıs itibariyle biraz dikkatli de olmalısınız. Evlilik arefesindeyseniz, yokuşa sürmek yerine kolaylaştırmanızı öneririm.

Her şey gönlünüzce olsun sevgili Balık canlar.. Sevgilerimle. LAO

Bireysel astrolojik danışmanlık ve koçluk talebiniz varsa ya da Astroloji Kursu öğrencim olmayı düşünürseniz 05424567998 whatsapptan asistanım Serpil Hanım ile iletişime geçebilirsiniz…

ÜCRETSİZ VEDİK ASTROLOJİYE GİRİŞ DERSİ

Daha önce canlı yayında yaptığım bu dersin kaydını youtube’da izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Instagram takip için tıklayın >> @Laoizm