Yay Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Yay Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Yay Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Kızgınlığınızın ve endişenizin üstesinden gelebileceksiniz ve bu cesaret dayanıklılığınızın artmasına yol açacaktır. Aileye ve diğer şeylere yönelik ekstra beklentilerden ve harcamalardan kaçınmalısınız. Güneş, 5. evinizde yücelir, bu nedenle çalışmalarınızda ve çocuklarınızla uğraşırken sabırlı olmalısınız. Yüksek bağlantılarla iyi bir gönderi alabilirsiniz. Şans size iyi gelebilir ama yine de sabrınızı korumalı ve egodan uzak durmalısınız. Bu ay, emlak anlaşmaları ve yeni bir ev için iyi bir ay olabilir. Seyahatler faydalı ve karlı olacaktır. Bu dönemde araştırma ve gizli bilimlere ilgi duyabilirsiniz.

Güzellik, tasarım ve medya ile ilgili şeylere 14 Mayıs’tan sonra para harcamaya özen göstermelisiniz. Uygulamanız ve desteğinizle yeni fırsatlar elde edebileceksiniz. Arkadaşlarla vakit geçirebilirsiniz bu dönemde. Güneş, 14 Mayıs’tan itibaren 6. eve geçiş yapıyor, bu yüzden konuşmadan önce dikkatlice düşünün ve yorum yaparken kullandığınız dile dikkat edin. Büyük bir karar vermeden önce akıllıca düşünün. Başkalarıyla iletişiminizde kibar ve nazik olmalısınız. Onlarla daha iyi ilişki kurabilmek için herkese saygı duymaya çalışmalısınız. Şans, siyasette sana yardım edebilir ve toplumda adını duyurabilirsin. Sosyal hizmetlerle ilgilenebilirsiniz. Güzellik, giysi, tasarım ve diğer sanatsal uğraşlarda çalışmaktan kaçınmalısınız. Şans bu ayda sizin için olumlu olacak, bu yüzden hangi kararı alırsanız alın, muhtemelen iyi sonuçlar alacaksınız.                      

Kariyer

Kendinizi iş arkadaşlarınıza nasıl sunduğunuzun farkında olmalı ve egoist doğanız nedeniyle iş arkadaşlarınız üzerindeki komuta sesinizi kontrol etmelisiniz. Yay burçları bu ay kariyerinizde olan bazı iniş çıkışlarla yüzleşmeniz gerekebilir, bu nedenle bu ay yeni bir iş kurmadan önce veya etkili insanlarla uğraşırken tavsiye almalısınız. Yeni bir ortaklığa girebilir ve bir arkadaşınızla yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ayrıca yabancı bir şirketle çalışma şansınız da olabilir. Performansınız bu ay iş yerinizde artacak. Terfi veya maaşınızda zam alabilirsiniz. Bu ay yeni bir iş teklifi alabilir ya da iş değişikliği oluşabilir. Meslektaşlarınızla iyi bir iş ilişkisine sahip olacaksınız. Meslektaşınıza aşık olmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Seyahatlerde artış olabilir ve buna bağlı olarak gerginlikler ortaya çıkabilir.

Para ve Finansman

Giysilerinize ve diğer lüks şeylere para harcayabilirsiniz. Küçük ve savurgan seyahatlerden kaçınmalısınız. Arkadaşlarınızın yanında cebinize kontrol sahibi olmalısınız. Şans bu sefer olumlu yönde, ancak yine de bir kredi almaktan veya kariyer için büyük bir yatırım yapmaktan kaçınmalısınız. Mülk ve araziye yatırım verimli olabilir. Ev için eşya satın alabilir ve araçlara para harcayabilirsiniz. Spekülasyon ve hisse senedi piyasası iyi sonuçlar verebilir. LIC veya FD’den veya geçmiş yatırımlardan gelir elde etme olasılığınız yüksektir. Eşinizden ve babanızdan destek alabilirsiniz. Miras mülklerinden de gelir ve destek alabilirsiniz.          

Aşk & Evlilik

Egoist doğanız nedeniyle, sizinle partneriniz arasında bir miktar gerilim olabilir. Kontrol etmezseniz, ayrılığınızın nedeni bu olabilir. Meslektaşınıza veya arkadaşınıza, sizden daha yüksek bir görevde olan birine aşık olabilirsiniz, ancak 14 Mayıs’a kadar evlenme teklifi etmekten kaçınmaya çalışmalısınız. Partneriniz herhangi bir hata yaparsa, diliniz ve egonuz üzerinde kontrol sahibi olmalısınız. Partnerinize saygı duymalı ve kariyerinde onu desteklemelisiniz. Eşiniz işyerinde yüksek bir görev alabilir. Eşiniz kariyerinizde sizi duygusal ve finansal olarak destekleyecektir. Ayrıca eşinizle yeni bir işe başlayabilirsiniz. Fazladan bir ilişkiye girmemeye çalışmalısınız. Ay sonunda herhangi bir anlaşmazlığı önlemek adına partnerinizin yanında başka bir arkadaşınızı övmemeye gayret gösterin.

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler arkadaşlarından ve büyüklerinden destek alabilecekler. Ay ortasına kadar artan iradeli çalışmalarda başarılı olabilirler. Sınav sonuçlarınızdan memnun kalacaksınız, ancak daha iyi sonuçlar için sıkı çalışmanızı artıracaksınız. Seyahatlerde ve arkadaşlarda ekstra harcamalardan kaçınmalısınız. Yalnızca sıkı çalışmanızla sonuç alabilirsiniz. Hayalinizdeki üniversiteye istediğiniz gibi kabul edilme olasılığınız yüksektir. 14 Mayıs’tan sonra sınavlarınızda tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Beceri gelişiminiz için herhangi bir profesyonel kursa başlayabilirsiniz. Büyüklerinizin ve öğretmenlerinizin önündeki sesinizi kontrol etmelisiniz. Yabancı dil eğitimi alma şansınız da olabilir. Çocuklar, ders çalışma yükü veya okuldaki değişiklikler nedeniyle rahatsızlık ve endişeyle karşılaşabilirler. Ebeveynler onlara çalışmalarında yardımcı olabilir ve onlara ekstra rehberlik edebilirler.

Aile ve Sağlık    

Ailenizde ve arkadaşlarınızla bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Anne-babanızın sağlığı iyileşebilir. Bununla birlikte, kendilerini kötü hissederlerse doktora danışmalısınız. Aile seyahatleri nedeniyle masraflar olabilir. Bir araya gelinip, evde buluşmalar düzenlenebilir. Miras işinize yatırım yapacaksınız. Akrabalarla iyi ilişkiler kurmalısınız bu dönemde. Kardeşler ailenizde sizi desteklemeyebilir. Ayın başında tembellikten kaçınmalısınız. Baş ağrısı ve migren olabilir. Bacak ağrısı ve sırt ağrısı da bir olasılıktır. Fiziksel aktivitelerinizi artırmalısınız. Bu ayda tıbbi tavsiye gereklidir. Çoğunlukla aktif ve mutlu hissedeceksiniz.     


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…