Balık Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Balık Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Balık Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Balık burçları bu ay aşırı düşünme üzerinde kontrol sahibi olmalısınız, aksi takdirde sorunlar olabilir. Yücelen Güneş 2. evde olduğu için dilinizi kontrol etmeniz gerekebilir. İyi sonuçlar için bu ay sıkı çalışmanızı artıracaksınız. Araştırmaya zaman ve para harcayın, daha iyi gelir fırsatları için becerilerinizi artırmaya çalışın. Anlaşmazlıklarla ilgilenin ve herkesle tartışmayın. Küçük yolculuklarda zaman kaybedebilirsiniz. Venüs, Merkür ve Rahu yıldızı 4 Mayıs’tan itibaren 3. evde kavuşacak.

Hobiniz tasarım, yaratıcılık ve güzellik çalışmalarına doğru kayabilir. İş için seyahat etmeniz ve yeni ürün reklamınızı artırmanız gerekebilir. Sorunlarınızın üstesinden gelmek için sakin ve sabırlı olmaya çalışın. 12. evdeki Jüpiter geçişi manevi yerlere para harcamanızı ya da hayır işlerinizi artırabilir. Sıkı çalışmanız artacak, bu yüzden mücadeleye hazır olmalısınız.  Evde miras mülkü nedeniyle ortaya çıkan anlaşmazlıklara yabancıların karışmasından kaçınmalısınız. Olumsuz durumlarda dayanıklılığınızı kaybetmemelisiniz. Yeni projeler için yurtdışı bağlantılarınızın artması ve toplantıların yapılması söz konusu olabilir. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir.       

Kariyer

Kariyerinizle ilgili önemli kararları ancak bir kıdemli ile görüştükten veya yardım aldıktan sonra almalısınız. Dış yardımla işiniz artabilir. Bu süre zarfında dış bağlantılarınız da artacaktır. Sıkı çalışmanızla işinizde başarılı olacaksınız. 14 Mayıs’tan itibaren yeni projeler alacak ve başarılı anlaşmalara sahip olacaksınız. Ayrıca bu ay içinde daha önce takılı kalmış herhangi bir işe başlayabilirsiniz. Anlaşmazlıkları önlemek için iş ortağınızla ortaklık ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Güneş, 14 Mayıs’tan itibaren 3. eve geçiş yapıyor, bu yüzden büyük şirketlerle iyi bir devlet işi ve yeni bağlantıların şansı var.

Görüşme için yeni bir şirketten de telefon alabilirsiniz, ancak güveninizi kaybetmemelisiniz, aksi takdirde işi alamayabilirsiniz. Mevcut işyerinizde yeni bir iş veya değişiklik istiyorsanız, bir iş aramaya çalışmalısınız. Meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınız sizi destekleyecek ve onlarla kişisel ilişkinizi artırabilirsiniz. Patron ve büyükleriniz de işiniz ve satışlarınız için sizi övebilirler. Bu geçiş için iyi bir zaman, bu yüzden bu konuda kıdemlilerle konuşmalısınız.       

Para ve Finans

Finansal krizlerden sağlıklı bir şekilde çıkabileceksiniz. Bu ay, verilen paraları geri almak ve yatırımlardan gelir elde etmek için iyi bir ay. Bu ay spekülasyon yatırımına başlayın. Emlak ile yapılacak herhangi bir anlaşma refah getirebilir. Ev tadilatlarına ve araçlara para harcayabilirsiniz. Tadilatlar, yine de ekstra harcamalarla sonuçlanabilir. Parayla uğraşırken dikkatli olmalısınız. İş için kredi alabilirsiniz. Yeni işlere yatırım yapabilirsiniz. Yurtdışı seyahatlerinizde beklenmedik masraflar oluşabilir. Annenizden destek alabilirsiniz. Geçmişteki yatırımlarınızdan gelir elde etmeye başlayabilir veya bir kira geliri başlatabilirsiniz. Gereksiz para harcamaktan kaçınmalısınız. Bu ay mücevher almamaya çalışmalısınız.

Aşk & Evlilik

Bu ay, romantik ilişkiler için güzel bir ay olacak. Partneriniz için toplantılarınızı, partilerinizi, seyahatlerinizi, sürprizlerinizi ve hediyelerinizi artırın. Şüphe duymaktan kaçınmalı ve eşinizin duygularını anlamaya çalışmalısınız ki birbirinizi destekleyebilesiniz. Sevgilinizle tutkulu bir ilişkiniz olacak. Bekarsan bu ay arkadaşına aşık olabilirsin. Olumlu cevap için teklifte bulunmalı ve kalbinizi paylaşmalısınız. Eşinizle ilgili öfke sorunlarından kaçınmaya çalışmalısınız. Size zaman ayıramıyorsa, eşinizin iş problemini anlamaya çalışmalısınız. Eşiniz işinde yeni fırsatlar elde edebilir ve işinde kazancı artırma şansı yakalayabilir. Ay sonunda uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz.        

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler duygusal doğalarından ve olumsuzluklarından kaçınmalı ve çalışmalarına konsantre olmak için pratik olmaya çalışmalıdır. Arkadaşlarla çok fazla zaman geçirmekten kaçınmalısınız. Küçük sağlık sorunları sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bununla savaşmaya çalışın ve daha iyi bir sağlık için zamanında ilacınızı almalısınız. Geçmiş sınavlardan iyi sonuçlar alacaksınız. Devlet kolejine de kabul edilebilirsiniz. Gerekirse devlet bankasından kredi alabilirsiniz. Yarışmalarda başarılı olacak ve tatmin edici sonuçlar alacaksınız. Arkadaşlarla zaman geçirmekten kaçınmalısınız. Çocuklar rahatsız hissedebilir ve aileyle dışarı çıkmak isteyebilir. Çalışmalarında iyi performans gösterecekler ancak sporda çok iyi olamayacaklar. Ebeveynler çocuklarla vakit geçirmeli, çalışmalarına odaklanmalı ve gerekirse dışarıdan rehberlik sağlamalıdır.       

Aile ve Sağlık   

Ailenizde egonuz ve sert diliniz nedeniyle tartışmalara neden olabilirsiniz. Ailenize herhangi bir yabancının karışmasını engellemeye çalışmalısınız. Bu ay, miras mülkleriyle uğraşmak için uygun bir zaman değil. Buluşmalar düzenleyin ve kafa karışıklıklarını çözmek, ailenizle iyi bir zaman geçirmek için bir araya gelin. Arkadaşlarınız duygularınızı kötüye kullanmaya çalışabilir, bu yüzden onların farkında olmalısınız. Ailen işinde sana destek olabilir. Ailenizde sorumluluklarınız artacaktır. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Baharatlı ve zengin yiyecek alımınızı kontrol etmelisiniz, aksi takdirde enfeksiyonlara yatkın olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve daha iyi sağlık için zamanında ilaçlarınızı almalısınız.        


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…