Akrep Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Akrep Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Akrep Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Bu ay tüm hayallerinizi gerçekleştirebilecek ve bir süredir takılıp kalmış olan işlerinize başlayacaksınız. Aktif ve enerjik hissedeceksiniz bu dönemde. 6. evdeki yücelen Güneş nedeniyle, sıkı çalışmanız artabilir ve iş yerinizde meşgul olabilirsiniz. Herkesle daha iyi bir ilişki kurmak için dilinizi kontrol etmelisiniz. Olumsuzluktan ve aşırı düşünmekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlar sizin için olumlu olacaktır. Sinirlenmekten kaçınmalı ve acele kararlar vermemelisiniz. Başarıya ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

Dış ilişkileriniz bu ayda daha iyi olabilir. Acele etme alışkanlığınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz, aksi takdirde bu sizi olumsuz etkileyebilir. 14 Mayıs’tan itibaren, Güneş 7. evinize geçiş yapar, bu dönemden sonra çatışmalardan ve tartışmalardan uzak durmanız tavsiye edilir. Siyasette başarıya ulaşabilir, yüksek rütbeli subaylarla görüşebilir ve etkili bağlantılarınızı artırabilirsiniz. Gereksiz masrafları azaltmalısınız. Bu ayda daha yüksek bir pozisyona geçebilirsiniz. Toplumda isminizin duyulması ve şöhret kazanma şansınız var. 25 Mayıs’tan itibaren davalarınızda ve diğer anlaşmazlıklarda başarılar elde edebilirsiniz.

Kariyer

Akrep burçları bu ay, kariyeriniz için iyi bir zaman, hatta geçen ay olduğundan daha iyi diyebiliriz. 14 Mayıs’a kadar herhangi bir yere yatırım yapmadan önce tavsiyeler almalısınız. Ay ortasından sonra eşinizle aranızdaki anlaşmazlıklar konusunda dikkatli olmalısınız. Yeni bir iş kurarsanız, uygun ortaklığı beklemelisiniz. Sıkı çalışmanız ve mücadeleniz ile işinizde kendinizi kanıtlayacaksınız. Pazarlama, medya ve hükümet işlerine dahil olabilirsiniz. Yeni projeler için çok uluslu şirketlerle başarılı anlaşmalarınız olacak. Kıdemli ve pazarlama uzmanlarından destek alacaksınız. Kariyer için faydalı olmasa da, seyahatleriniz bu dönemde artabilir.

Bu ay, yeni bir iş bulmak için iyi bir dönemdir ve iş değişikliği için uygun olan zaman, ayın ortasına kadardır. Şirketlerden yeni teklifler alabilirsiniz, bu yüzden görüşme için hazırlanmalı ve güvenle gitmelisiniz. Promosyonlar olabilir ve ayrıca iyi bir maaş alabilirsiniz. Üstlerinizden destek alabilirsiniz ve patronunuz sizi övebilir. Seyahatlerden ve değişimlerden kaçınmaya çalışmalısınız. Çalışmak ve kazancınızı artırmak için yeni projeler almanız muhtemeldir.

Aşk & Evlilik

Bu ay aşık olabilir ve ona evlenme teklifi edip, olumlu cevaplar almaya çalışabilirsiniz. Geçmiş sevgiliniz hakkında düşünmekten kaçınmalısınız ve yeni partnerinizle devam etmelisiniz. İlişkinize kıvılcım getirmek için sevgilinizle uzun yolculuklara, kahve buluşmalarına, seyahatlere, akşam yemeği gezilerine çıkabilirsiniz. Hayatınızda romantizmi artırmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Sürprizler ve hediyeler yardımcı olacaktır. Partneriniz tarafından duygusal desteğe ihtiyacınız olabilir. Yakın arkadaşlık, romantik bir ilişkinin temelidir. Aşk ilişkiniz evliliğe dönüşebilir. Evlilik hayatınız düzelecek ama ay ortasından sonra o kadar iyi olmayabilir. Evli çiftler, eşlerinden fayda görmeyebilirler bu dönemde. Ay içinde tartışmaktan kaçınmalısınız. Para sorunları nedeniyle eşinizle olan anlaşmazlıklara dahil olabilirsiniz. Evde yanlış anlaşılmadan ve küfürlü dilden kaçınmalısınız.

Para ve Finans

Bu ay iyi maaş ve zamlarla mutlu hissedebilirsiniz. Geçmiş yatırımlardan iyi kar ve kazanç elde edeceksiniz. Yeni iş veya ev yatırımı için kredi alabilirsiniz. Bu ay, spekülasyon ve hisse senedi piyasası için iyi bir ay. Aşık olduğunuz kişi için lüks şeylere ve mücevherlere para harcayabilirsiniz. Manevi seyahatler ve hayır işleri de bu ay artabilir. Abartılı bir şekilde para harcama eğiliminiz var. Bunu kontrol etmeye çalışmalısınız. Araziye ve diğer mülklere para yatırmaktan kaçınmalısınız. Yatırım veya başka şeyler için daha fazla para istiyorsanız, ebeveynlerden destek alabilirsiniz. Miras veya aile mülkiyetinden elde edilen gelirler oluşabilir. Ayın sonuna doğru ani parasal kazançlar gerçekleşebilir, hazırlıklı olun.

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler akademik çalışmalar için yeni fırsatlar elde edebilecekler. Ek gelir için yeni bir profesyonel kursa başlayabilir ve yarı zamanlı çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınıza fazladan para harcamamaya çalışmalı ve sosyal medya nedeniyle dikkatinizin dağılmasından kaçınmalısınız. Giderlerinizi arkadaşlarınızın yanında kontrol etmelisiniz. Bu ay ATM kartlarını kullanırken ve çevrimiçi alışveriş sırasında dikkatli olmalısınız. Yaklaşan sınavlarınızda daha iyi sonuçlar elde etmek için çalışmalarınıza odaklanmalısınız. Dikkatinizin dağılması nedeniyle geçmiş sınavlardan iyi sonuçlar alamayabilirsiniz. Çocuklar, ebeveynlerine karşı iyi ve saygılı davranacakları bir dönemde olacaklar. Çocuklar için kitap, seyahat ve diğer şeyler için yapılan harcamalar, masraflarınızı artırabilir. Öğretmenleri çocuklarınızı övebilir. Tembelliklerinden dolayı sporda çok iyi performans gösteremeyebilirler bu dönemde. Tembellik nedeniyle dayanıklılıklarını ve konsantrasyonlarını kaybedebilirler ve derslerini veya okullarını değiştirmeye eğilimli olabilirler.

Aile ve Sağlık

Ne pahasına olursa olsun aileyle tartışmalardan kaçınmalısınız. Yorum yaparken diliniz üzerinde kontrol sahibi olmalısınız. Aileye yapılan harcamalar artabilir. Kardeşler sizi desteklemeyebilir ve tartışmalarla karşılaşabilirsiniz. Aile içinde mülkiyet sorunları yaratılabilir. Ebeveynler sizi destekleyeceklerdir. BP ve migren problemlerinize iyi bakın. Dikkatli araç sürün ve sürüş sırasında içki içmekten ve sohbet etmekten kaçının. Rahatlamak ve daha iyi sağlık için yürüyüşe çıkmalı ve yoga yapmalısınız. Ayın son döneminde anne sağlığına dikkat etmelisiniz.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…