Terazi Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Terazi Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Terazi Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Terazi burçları bu ay çok mücadele edebilirsiniz. Bu nedenle, her türlü riskli işten kaçınmalısınız ve işlerle manevi olarak ilgilenmelisiniz. Konuşmadan önce düşünmeli ve çok düşünerek büyük kararlar almalısınız. Bu ay, Güneş’in burcunuzdaki yücelmiş görünümü nedeniyle ortaya çıkabilecek ego ve öfkeden kaçınmalısınız. Güzellik, giyim, kozmetik, yaratıcı ve sanatsal alana olan ilginiz artabilir. Ev için lüks eşyalara ve mobilyalara para harcamaktan kaçınmalısınız. Güneş, 14 Mayıs’tan itibaren 8. eve geçiş yapar, bundan sonraki dönemde arkadaşlarınızla seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Mücadeleden sonra isminiz duyulabilir ve iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklentilere girmemeye çalışmalısınız. Bu ay kariyerinizde mücadele ve sıkı çalışma temposu olabilir ancak 20 Mayıs’tan sonra iyi sonuçlar alacaksınız. Bundan sonraki dönemde rahatlamak ve eğlenmek için zaman geçirebilirsiniz. Toplumda ün kazanabilir yüksek bağlantılar kurabilir ve siyasette başarıya ulaşabilirsiniz. Düşmanlarınıza karşı olan savaşınızı ve davalarınızı kazanabilirsiniz. Dini bir yerde gösteriş yapmamaya çalışmalısınız. Lüks seyahatlerde bir artış olabilir ve bu da seyahatlere para harcamanıza neden olabilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız. İşyerinizde yeni fırsatlar elde edebilir ve yabancı ülkelerden projeler alabilirsiniz, ancak dikkatsizlikten kaçınmalısınız. Gelir kaynağınız, devlet ve siyaset ile ilgili olan kaynağı artırabilir.                   

Kariyer

İşinizdeki çabaları artırmalı ve iş hayatınızda tembellikten kaçınmalısınız. Mevcut iş yerinizdeki tempolu çalışmanızı düzenli olarak artırın. İş yerinde biraz kararsızlık hissedebilir, yeni bir karar için veya herhangi bir büyük yatırımdan önce büyüklerinizden tavsiye alabilirsiniz. Güzellik veya tasarım çalışmalarına yapılan büyük yatırımlardan kaçınmalısınız. İş ortağınızla olan ortaklıkta egodan kaçınmalısınız. İş dünyasında büyük anlaşmaları kabul ettikten sonra güveninizi geri kazanabileceksiniz ve irade gücünüz bu dönemde artabilir. Dış bağlantılar kariyerinizde size yardımcı olabilir.

Düşmanlarınız sizi alt etmeye çalışabilir ama başaramayacaklar. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz, ancak zaten bir işiniz varsa değiştirmemelisiniz. Patron sizden memnun olmayabilir, bu yüzden her türlü tartışmadan kaçınmalısınız. Bu dönem promosyonları ve zamları desteklemeyebilir. Ofisteki meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçınmalısınız. Ayın sonlarına doğru yeni bir proje alabilirsiniz.  

Para ve Finans

Daha iyi finansal konum ve kazançlar için sıkı çalışmanızı artırabilirsiniz. İşinize dikkat etmelisiniz, aksi takdirde finansman kaybıyla karşılaşabilirsiniz. İşinize para yatırmadan önce tavsiye almalısınız, onun sayesinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş, ev yatırımları için devlet bankalarından alınan kredilerde gecikmeler olabilir. Herhangi bir çeki imzalamadan önce dikkatli olmalı ve belgeleri olmadan başkalarına ödeme yapmamalısınız. Ayın ikinci yarısından itibaren mülk, spekülasyon ve hisse senedi piyasasına uzun vadeli yatırım yapabilirsiniz. Gereksiz işlemlerden kaçınmalısınız. Kredi bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamalısınız. Ayrıca bu ay işsiz olanlar en iyi maaş skalasına sahip yeni bir iş bulabilirler.          

Aşk & Evlilik

Bu ay herhangi bir eski arkadaşınızla karşılaşabilir ve onlarla ilişkiye başlayabilirsiniz. Herhangi bir aşk üçgeninden kaçınmaya çalışmalı ve partnerinizi aldatmamalısınız. Sevdiğiniz birinin kalbini kazanabilirsiniz bu dönem. Eğer aşık olursanız 12 Mayıs’tan sonra evlenme teklifi etmelisiniz, olumlu cevaplar almak için sabırlı olmalısınız. Sorunla yüzleşmek istemiyorsanız, ilişkinizi sürdürmeye çalışın ve partnerinizle zaman geçirin. Sevgiliniz sizden duygusal ve finansal olarak destek isteyebilir. Evli insanlar hayat arkadaşları ile iyi vakit geçirebilecekleri bir dönemdeler. Ama egodan kaçınmaya çalışmalısınız, çünkü yüce Güneş partner eviniz olan 7. evinizde yer alacaktır. Eşinize sürpriz yapmalı ve hayatınızdaki önemini anlamaya çalışmalısınız. Evde mutluluk istiyorsanız, iyi vakit geçirmeli ve seyahate çıkmalısınız. Sevgiyi geliştirmek için birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Partnerinizden sevgi ve destek alacaksınız.            

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler yeni mesleki kurslara katılabilir ve başarıya ulaşabilirler, ancak ilk mücadeleden sonra bu olacaktır. Arkadaşlarla ve ebeveynlerle olan ilişkiniz gelişebilir. Diğer etkinliklerde ve akademik konularda iyi performans gösterebileceksiniz. Bu ay çocuğunuzun herhangi bir mide problemi olup, olmadığını kontrol etmeniz gerekebilir. Çalışmalarınız için kredi çekebilir ve yardım alabilirsiniz. Bu ay içinde becerilerinizi geliştirmek için kısa kurslara katılabilirsiniz. Tembellikten ve sosyal medyada zaman kaybetmekten kaçınmaya çalışmalısınız. Tamamlanmamış derslerinizi tamamlamalısınız bu dönemde. Çocuklarınız, çalışmalarında stres nedeniyle gerginlik ve sıkıntı yaşayabilirler. Öğretmenler, çocuklarının etkinlikleri için ebeveynlerini arayabilir. Kitap ve kıyafet harcamaları artabilir. Yaz tatillerinde dışarı çıkabilirsiniz. Ayrıca son birkaç aydır deniyorsanız, bu ay yabancı bir okula kabul edilebilirsiniz.              

Aile ve Sağlık

Ayın ilk haftasında ailenizle kavga edebilirsiniz. Aile ile ilişkilerde iyileşmeler olmayabilir. Evde huzur ve uyum olacaktır, bu yüzden ne pahasına olursa olsun ego ve kafa karışıklıklarından kaçınmalısınız. Bu ay aile şirketlerine yatırım yapmayı düşüneceksiniz. Ebeveynler sizi destekleyecektir, ancak kardeşleriniz sizinle iyi bir ilişki sürdüremeyebilir. Evde artan anlaşmazlık olasılığı var. Miras mülkiyet sorunlarından kaçınmaya çalışmalısınız. Dilinizi kontrol etmeli ve arkadaşlarınızla kibarca konuşmaya çalışmalısınız. Cilt problemleri, gözlerde güçsüzlük, özel bölgelerde alerji, bacak ağrısı ve sırt ağrısı çekebilirsiniz. Artan iş yoğunluğu strese neden olabilir. Daha iyi hissetmek için yoga ve egzersiz yapabilirsiniz.                      


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…