4 Mayıs 2021 Venüs Transitinin Burçlara Etkileri

Vedik Astrolojiye göre 4 Mayıs 2021 Venüs Transitinin burçlara etkilerini okuyabilirsiniz.

Boğa Venüs Transiti

4 MAYIS 2021 – 28 MAYIS 2021

Venüs, güzellik gezegenidir ve Güneş’e en yakın ikinci gezegendir. Venüs’ün Boğa burcundan geçişi, bu dönemde burçlara yüksek çekicilik karışımı ile güçlü bir ifade kazandırır. Ayrıca bu dönemde tüm burçlar yüksek analitik vizyona ve mantıklı bir zihne sahip, güçlü bir zeka ile kutsanacaklar.

Venüs, dişil nitelikleri simgeleyen ve sevgi, güzellik, evlilik, memnuniyet ve lüksün göstergesi olan bir gezegendir. Vedik Astroloji dünyasında, ana niteliği olan ‘Shukra Grah’ olarak bilinir ve burada en sevdiği kişiye yaşam, eğlence ve çok daha fazlasının zevkini bahşeder.

Venüs, bireylerin diğer insanlar hakkındaki hislerini ve algılarını, hayatın çeşitli yönlerinde etkiler. Kişinin haritasındaki güçlü bir Venüs, bir bireyin hayatındaki tüm lüksleri ve materyalist konforu deneyimlemesini sağlar. Bununla birlikte, zayıf bir Venüs, ilişki başarısızlıklarını, evlilik uyumsuzluklarını, gözlerle ilgili sorunları ve diğer sorunları beraberinde getirebilir.

Venüs’ün Boğa burcundaki geçişi, 4 Mayıs 2021’de 13: 09’dan, 28 Mayıs 2021’e, 23: 44’e kadar İkizler burcuna taşınana kadar gerçekleşecek.

VENÜS TRANSİTİNİN BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ

2. ve 7. evin lordu Venüs, Koç burcu için 2. eve geçiş yapacak. Bu transit, zenginlik ve lüks getireceği ve ilişkinizi de geliştireceği için sizin için faydalı olacaktır. Akıllıca hareket edeceksiniz ancak mevcut duruma uygun olmak için cesur olmanız da gerekebilir. Bazı harcamaların gerçekleşmesi muhtemel olduğundan, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekir. Eşinizle bazı konularda uyumsuzluğunuz olabilir. Bu nedenle, dikkatli olun ve herhangi bir yanlış anlama olmaması için soğukkanlı kalmanız ve uygun iletişimi sürdürmeniz önerilir.

Bu dönem işinizde içsel yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak, özellikle patronlarınızla olan ilişkinizin gelişmesini sağlayacak. Nakit girişlerinizle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu geçici bir aşama olduğundan çok fazla endişelenmeyin. Transit, sağlığınız için de uygun olacaktır. Yine de soğuk yiyecekler yemekten kaçınmalısınız, aksi takdirde soğuk algınlığı, öksürük veya bu tür viral enfeksiyonlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Boğa Ay burcu için, Venüs 1. ve 6. evin efendisidir ve yükselen ve kişinin kendini, zihinsel yeteneklerini ve dünyevi bakış açısını ifade eden ilk evinizden geçmektedir. Transit, hayatınıza isim ve şöhret getirebilir. Sosyal çevrenizde sizin için kabul seviyesi artacaktır. Bazı güçlü insanlarla iletişime geçebilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkiniz, kişisel ve finansal cephede de beklentilerinizi ilerletmek için iyi çalışacaktır.

Bu sizin içinizden geri dönüp, sıraya aldığınız eğlenceli projeler üzerinde çalışmanız, yeni bir şeyler öğrenmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için harika bir zaman. Eğlenceye, alışverişe vb. şeylere para harcama olasılığınız vardır. Yeni bir iş arıyorsanız, bu transit sizin için uygun olacaktır. Küçük rahatsızlıklar sizi endişelendirebileceği için sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir.

İKİZLER

İkizler ay burcu için, Venüs 12. ve 5. evin efendisidir ve yabancı seyahatlerin, harcamaların, kayıpların ve akıl sağlığının konuları olan 12. evinden geçmektedir. Transit sizin akılsızca zaman geçirmenize neden olabilir ve evlilikte de bazı kafa karışıklıklarıyla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süre zarfında, spiritüel uygulamalarınızı, meditasyonunuzu ve ritüellerinizi artırmanız gerçekten önemlidir.

Günlerinizi evde sadece yemek yiyip, uyuyarak geçirebileceğiniz için bu geçiş sırasında tembelleşebilirsiniz.

Bu transit sırasında, yabancı ülkeler aracılığıyla daha iyi parasal kazançlar elde edebilirsiniz, ayrıca eğitiminizi daha ileri götürmeyi planlıyorsanız, yurtdışında eğitim alabilirsiniz. Partnerinizin sağlık sorunu nedeniyle bazı mali istikrarsızlıklarınız olabilir. Lüks ve konfor için para harcama eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, para harcamakta aşırıya kaçmayın ve gelecek için para biriktirme konusunda endişelenerek hareket etmeyin. Mali cephenizi geliştirmek için herhangi bir risk almayın.

YENGEÇ

Yengeç ay burcu için, Venüs 11. ve 4. evin efendisidir ve arkadaşları, kazançları, geliri, arzuları temsil eden 11. evden geçmektedir. Transit sizi romantik yapacak ve insanlarla bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Ayrıca siyasi bağlantılar geliştirecek ve dünyevi meselelerle ilgileneceksiniz.

Bu süre zarfında arkadaş çevreniz genişlemeye devam ediyor olacak, farklı özelliklere sahip birçok insanla tanışacaksınız. Ayrıca bu süre zarfında materyalist şeylere daha çok yöneleceksiniz. Transit, aşk hayatınız için de faydalı olacaktır. Partnerinizle aranızdaki karşılıklı anlayışı geliştirmek için harika zamanlar geçireceksiniz. Ayrıca mülklerden de kazanç sağlama olasılığınız vardır. Büyük kardeşlerinizden iyi bir destek alabilirsiniz.

ASLAN

Aslan Ay burcu için, Venüs 10. ve 3. evin efendisidir ve kariyer, şöhret ve sosyal statünün onuncu evinden geçmektedir. 10. evdeki geçiş, kariyer başarınızda önemli bir rol oynayabilir. Bu transit, daha yüksek otorite ile ilişkilerinizi geliştirecek ve bu da size finansal istikrar sağlayacaktır, ayrıca kariyerinizde faydalı olabilecek iletişim becerilerinizi de geliştireceksiniz. Babanızdan tavsiye almak maddi olarak büyümenize yardımcı olacaktır.

Bu transit, iç cepheniz için faydalı olacaktır ve yeni bir mülk veya araç satın alınması söz konusu olabilir. Evinizde de, çevrenizi mutlu edecek uğurlu bir olay veya gelişme gerçekleşebilir.

BAŞAK

Başak Ay burcu için, Venüs 9. ve 2.. evin efendisidir ve burcunuzun 9. evinden geçiş yapacaktır. 9. evdeki geçiş, bireyin şansını artıracaktır. Bu aşamada, uzun yolculuklara para harcayabilirsiniz. Bu, size olumlu sonuçlar vereceğinden, yüksek öğreniminize devam etmek için de iyi bir zamandır. Birçok ödüllendirici fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kariyer ve finans cephesi de iyi olabilir çünkü bu dönemde terfi veya iş değişimi oldukça olasıdır. Sizin için bu dönem para girişi artabilir. Buna karşılık, finansal olarak güçlü hissetmeniz muhtemeldir. Küçük kardeşleriniz de büyük getiriler elde edebilir ve profesyonel olarak hedeflerine ulaşabilir. Ayrıca ailenizde hayırlı bir olay yaşanabilir.

TERAZİ

Terazi Ay burcu için, Venüs 8. ve 1. evin efendisidir ve mirasları, gizli bilimi, savaşları temsil eden 8. evden geçmektedir. Sekizinci evdeki geçiş, kişiyi bilime yöneltir ve politikacılar, hükümet yetkilileri ile gizli ilişkileri olan kişileri gösterir. Terazi burçları bu dönemde gizlice en güçlü kişi olmayı arzulayacaklar. Gezegenin bu geçişi sırasında, doğum haritanızdaki üç pozisyonun desteklenmesi ile, yazılı veya mülkiyet hakkı konularında kazançlı olacaksınız.

Finansal durumunuz bu aşamada güçlenecektir. Bir mülk satın almaya meyilli olabilirsiniz, ancak bu dönemde finansla ilgili konularda önemli bir karar almaktan kaçının. Ayrıca sağlığınıza ve belirli harcamalarınıza dikkat edin. Evli iseniz, kayınpederinizle bir tür tören için bir etkinliğe katılma fırsatınız olabilir. Kayınvalideler ile olan ilişkiniz güçlenecek ve iç cephede barış ve uyum hakim olacaktır. Gereksiz yolculuklar yapmanız gerekebilir, ancak sonunda oldukça karlı olacağı için endişelenmenize gerek yok.

AKREP

Akrep burcu için Venüs, 7. ve 12. evlerin efendisidir ve evliliği, ortaklığı, uzun vadeli ilişkileri temsil eden 7. evden geçmektedir. 7. evdeki geçiş, aşk evliliğinizde bazı engelleri beraberinde getirebilir. Bu transitten dolayı iş dünyasında müzakere gücünüzde bir artış göreceksiniz. Bekar olan akrep burçları, partnerlerinin ilişkilerini teyit etmeleri veya ilişkilerinde ciddi bir adım atmaları için baskı altında hissedebilirler.

Bazı nüfuzlu kişilerle bir ortaklığa girme şansınız olabilir. Hem kişisel hem de profesyonel cephenizde bağınızı güçlendirmek için bu dönem çok iyi bir dönemdir ve yabancı bir ülkeyi ziyaret etme şansınız olabilir. İş ortaklarınızla yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabileceği için iletişim kurarken dikkatli olmanız önerilir. İthalat ve ihracatla bağlantısı olan işadamları bu geçişte iyi para akışı elde edecekler. Sağlığınız istikrarlı bir durumda olacaktır. Sosyal olarak aktif olacaksınız ve sosyal çevrenizde gerektiği gibi tanınacaksınız. Ayrıca, bazı akrep burçlarının hayat arkadaşlarına çok fazla para harcadığı görülebilir, bu da onlara mutluluk getirecektir.

YAY

Yay Ay burcu için, Venüs 6. ve 11. evin efendisidir ve sağlığı, işi, günlük rutini temsil eden 6. evden geçmektedir. Bu transit ilişkilerde kavgalar, tartışmalar yaratabilir ve ayrıca düşman sorunlarına da neden olabilir. Kariyer odaklı yay burçları, büyümek ve daha iyi beklentiler yaratmak için iş değişikliğine yönelecekler. Kişisel harcamalarınız artsa da, mali durumunuz bu geçiş sırasında sağlam kalacaktır. Rekabetçi çabalar için uygun bir dönem olması muhtemeldir.

Eşinizin veya büyük kardeşinizin sağlık sorunları bazı endişelere neden olabilir. Bazı rakiplerle yüzleşmeniz gerekebilir, bu nedenle onlardan herhangi bir kâr elde etmeyeceğiniz için gereksiz tartışmalara dahil olmak için zaman kaybetmemeniz önerilir. Çevrenizdeki kadın akrabalara saygı gösterin ve onları onurlandırın. Su kaynaklı hastalıkların farkında olun, çünkü bu dönemde onlar yüzünden acı çekmeniz olasıdır.

OĞLAK

Oğlak Ay Burcu için, Venüs 5.ve 10. evlerin yönetici lordudur ve aşk ilişkilerini, boş zamanları, neşeyi ve mutluluğu temsil eden 5. evden geçmektedir. Sağlığınıza ve romantik hayatınıza iyi bakın. 5. evdeki Venüs, gebe kalma ve güzel çocuk sahibi olma şansınızı artırabilir. Ayrıca bir eğitime başlamaya da bakabilirsiniz, zaman çalışması yapmak sizin için iyi olacaktır.

Venüs’ün bu transitinde finansal olarak kazanacaksınız, finansal cephede rahat bir pozisyonda kalacaksınız. Bekarlar, uzun süreli olan partnerlerine ciddi bir ilişki kurmak için evlilik teklif etmeyi planlayabilir. Zaten bir ilişki içinde olan kişiler, ilişkinin arasına egonun girmesine izin vermezler. Meslek hayatınızda yükselme veya bir adım öne geçme olasılığınız olduğu için kariyerinizde büyümeniz için uygun bir dönemdir. Venüs’ün bu geçişi, çeşitli işletmelerle bağlantılı olan oğlak burçları için çok hayırlı olacak.

KOVA

Kova ay burcu için Venüs 4. ve 9. evin efendisidir. Aileyi, ilişkileri, mülkü, ev hayatını, anneyi temsil eden 4. evden geçmektedir. Bu transit, kişiye otorite getirecek ve kişi evini güzelleştirmeye veya yenilemeye çok hevesli olacak. Bu transit sırasında, evde kalma, kendinizi izole etme ve evinizi düzenleme, dekore etme işine dahil olma şansınız yüksektir, ev hayatınız huzur ve uyumla dolu olacaktır.

Evinizin inşaatı veya tadilatı için para harcayabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınız iyi olacaktır. Ayrıca profesyonel cephede, istediğiniz sonuçları almanızı sağlayacak yaratıcı yeteneklerinizde gelişmeler olacabilir. Geçmişte herhangi bir mülke yatırım yapmayı düşündüyseniz, bu dönemde bundan daha fazla yararlanacaksınız. Yabancı ülkelerde ikamet eden kova burçlarına ülkelerine dönme fırsatı gelebilir. Aile üyelerinizle kaliteli zaman geçirdikten sonra mutlu olacaksınız. Zihinsel gerginlikleriniz de ortadan kalkacak ve bu dönemde kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

BALIK

Balık Ay burcu için Venüs, 3. ve 8. evlerin efendisidir ve seyahat, iletişim, küçük kardeşleri temsil eden 3. evden geçmektedir. Bu transit sizi yaratıcı kılacak, siz ve kardeşleriniz arasında güçlü bir bağ oluşturacaktır. Bu süre zarfında finansal açıdan şanslı olacaksınız ve müzik, sanat, drama alanıyla ilgiliyseniz kazançlı çıkacaksınız.

Paranızı arkadaşlarınız için pahalı eşyalar satın almak için de harcayabilirsiniz. Meslektaşlarınızla sorun yaratabileceğinden, iletişim sırasında dikkatli olmanız önerilir. İş nedeniyle kısa süreli seyahatler size olumlu sonuçlar verecek, kısa süreli seyahatler de keyifli olacaktır. Bu dönemde biraz zihinsel stres ve anksiyeteden muzdarip olabilirsiniz; küçük görevlerin tamamlanması için iş arkadaşlarınıza bağımlı kalmanız gerekebilir. Ancak çalışma ortamınız çok destekleyici olacağından endişelenmenize gerek yok.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…