Kova Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Kova Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Kova Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Zodyak burcunuzdaki Jüpiter geçişi nedeniyle bu ay doğanızda olan ciddiyet ve rahatsızlıklardan çıkabilirsiniz, ancak Sade Sati’nin ilk aşamasında endişenizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Kalbinizin duygularını yakın hissettiğiniz kişiyle paylaşmalısınız, sonra rahatlayabileceğinizi ve zihinsel olarak huzur içinde olabileceğinizi hissedeceksiniz. Güneş 3. evde yücelen pozisyonunda burcunuza geçer, bu nedenle cesaretiniz ve dayanıklılığınız artabilir. Sorunlarınızı çözmek için gidip arkadaşlarınızla buluşmalı veya onları aramalısınız. 14 Mayıs civarında araziye yatırım yapmayı planlıyorsanız tavsiye almaya çalışın. Evinizin tadilatı için para harcayabilirsiniz. Araç satmayı veya satın almayı planlıyorsanız kandırıldığınızın farkında olabilirsiniz.

İnsanlar tavsiye ve danışmanlık için gelip sizinle buluşabilir. Büyüklerin tavsiyeleriyle yatırım yapabilir veya yeni bir iş kurabilirsiniz. Kariyerinizde yeni fırsatlar yakalayacak ve yeni şeyler öğreneceksiniz. Yeteneğiniz artabilir bu dönemde. Hükümetten ödül alabilir veya siyasette yer alabilirsiniz. Düşmanlarınız veya rakiplerinizle olan tartışmalardan kaçınmalısınız. Kova burçları bu ay ev veya araç harcamalarından kaçınmalısınız. Partnerinizin ve eşinizin egoist doğası olabilir. Ruhsal programlarda zaman geçirin. Bu ayda, yabancı şirketlerin projesiyle ilgili hayaliniz verimli olabilir, ancak anlaşmalar veya toplantılar için birçok seyahatten kaçınmalısınız.       

Kariyer

Daha iyi büyüme için yeni bir işe başlamadan veya sıkışmış bir işe yatırım yapmadan önce akıllıca düşünmelisiniz. Yabancı bir ülkeden yeni teklif alabilirsiniz ancak başarılı olamayabilirsiniz, bu nedenle bu ay değerli zamanınızdan ve seyahatlerinizden kaçınmalısınız. İşteki yeteneğinizi gösterecek ve sıkı çalışmanızla yeniden organize olacaksınız. İş ortağınızla tartışmamalı ve ayın ortasına kadar ego nedeniyle ayrılıktan kaçınmaya çalışmalısınız. Ayrıca yeni bir iş bulabilir veya görüşme için bir çağrı alabilirsiniz. İsterseniz işinizi değiştirebilirsiniz.

Meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınız sizi destekleyeceklerdir. Büyüklerle olan anlaşmazlıkların farkında olmalısınız. 14 Mayıs’tan sonra patronunuz sizden memnun olmayabilir. Sıkı çalışmanızla çok uluslu şirketlerden yeni proje teklifleri alabilirsiniz. Patronunuz pazarlama ve satış yeteneğinizden memnun olmayabilir. İş yerinizde kafa karışıklığından kurtulabilmelisiniz.           

Para ve Finans

Eşinizin yardımıyla gelir, kazanç ve destek alabilirsiniz. Geçmiş yatırımlardan kazanç elde edebilirsiniz. Bu ay spekülasyon için iyi bir yatırım dönemidir. Bu ay iş veya ev için kredi alabilirsiniz. Duygusal olarak birine para vermekten kaçınmalısınız. Geliriniz ve geçmiş kazançlarınız ile bu ayda mali olarak iyi bir konumda olacaksınız. Ay ortasına kadar arazi, mülk üzerinde yatırımlar yapabilir ve iyi bir kar elde edebilirsiniz. Ay ortasından sonra seyahatlere, mobilyalara ve evin tadilatına para harcamamaya çalışmalısınız. Kira veya diğer finansal faizlerle ilgili gelirlerden elde edilen artışlar olabilir. Dini yerlerde zaman ve para harcayabilirsiniz.    

Aşk & Evlilik

Aşık olursanız, birine evlenme teklifi etmekten kaçınmalısınız. Bu ay sevgilinizle kafa karışıklıkları, tartışmalar ve anlaşmazlıklar olabilir. Romantizmi artırmak için zaman harcamalı ve güçlü bir ilişki kurmak için partnerinizle sık sık görüşmelisiniz. Aşk hayatınızdaki sorunlara çok dikkat etmelisiniz. Daha iyi bir yaşam için partnerinize güvenmeniz gerekir. Partnerinize kalbinizin özünde saygı göstermelisiniz. Hayat arkadaşınızla geçmişte yaşanan acılardan kaçınmaya çalışmalısınız. Evlilik hayatı ayın ortasına kadar egoyla doludur. Daha iyi bir yaşam için sürprizler yapmalı ve hediyeler vermelisiniz, ay ortasından sonra mutlu ve kutsanmış olabilirsiniz. Her şeyi paylaşmaya çalışmalısınız ve mesajlarınızı telefonda saklamaktan kaçınmalısınız. Hayat arkadaşınızla yurt dışına seyahat edebilirsiniz. Partnerlerinizin duygularına ve sağlıklarına dikkat etmelisiniz.  

Öğrenciler ve Çocuklar

Bu ay yeni durumları ve kursları seçeceksiniz. Profesyonel kurslara başlamalı, ayrıca yan gelir için yarı zamanlı işler aramalısınız. Gelir için yarı zamanlı çalışmaya başlayabilirsiniz. Oda arkadaşı ve arkadaşlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Daha iyi sonuçlar için çalışmalarınıza odaklanmalı ve konsantrasyon seviyenizi artırmalısınız. Seçtiğiniz daha iyi bir üniversiteye kabul edilebilirsiniz. Yeni konuları seçerken kafa karışıklığından kaçınmalısınız. Bu rekabetçi sınavlarda gerginliğinizin üstesinden de gelebileceksiniz. Çocuklar okul faaliyetlerine dahil olabilir ve ödüller alabilirler. Ebeveynler, çalışırken ve onlara rehberlik ederken, onları izlemelidir. Çocuklar zamanlarını arkadaşlarıyla ve seyahatlerde geçirebilirler.

Aile ve Sağlık

Ailenizde meydana gelen sorunlardan kurtulacaksınız. Herhangi bir aile anlaşmazlığına karışmaktan kaçınmalısınız. Ailenizle bir yerde zaman geçirebilirsiniz. Kardeşler sizi destekleyebilir ve aile işinize yatırım yapabilirsiniz. Bu süre zarfında herhangi bir ev tadilatından, arsa satın almaktan kaçınmalısınız. Ailenizin yaşlı üyelerine saygı duyacağınız bir dönem olacak. Ebeveynler de sizi destekleyecekler. Varsa zihinsel stres ve nöroloji sorununuzla ilgilenmelisiniz. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz tedaviye gitmelisiniz. Yavaş ve dikkatli araç sürmelisiniz. Yeni aracınızı göstermekten kaçınmalı ve hızlı sürmemelisiniz.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…