Koç Burç Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Koç Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Koç Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Ayın başında Koçlar, yönetici gezegenleri olan Mars’ın, bu ay içinde cesaret ve iradeleri için iyi olan 3. evlerine geçtiğini görecekler. 4 Mayıs’tan itibaren Venüs ve Merkür, Boğa burcunun 2. evinde sizlerin burcundan geçecek ve bu sürede herhangi bir karar almak ve masrafları kontrol etmek için daha iyi hale getirecek. Güneş Koç burcundan geçecek, bu yüzden ego ve öfkeden kaçınmalı, öfkenizi ve egonuzu kontrol etmeye çalışmalı ve ayın ortasına kadar düşünmeden herhangi bir karar almamalısınız. Koçlar, 14 Mayıs’tan sonra herhangi yeni bir yatırıma başlamalıdır. Geçmişten gelen aile dostları sizi yeniden ziyaret ederek aile hayatınıza bakmanızı gerekli kılabilir. Bu ay bazı sanatsal ve tasarım çalışmalarına zaman ayırın. Fakat 24 Mayıs’tan sonra dini yerlere seyahat etmek için para harcayın. Bu süreçte işinizde başarıya ulaşmak için çok çalışmanız gerekecek, bu yüzden sabırlı olun ve strese girmemeye çalışın. Ego nedeniyle kardeşlerle gereksiz tartışmalardan kaçının. Etkili bir kişinin yardımıyla da bu ay siyasi bir başarı elde edebilirsiniz. Ayrıca Jüpiter, Koç burcu için bu ay arzuların artmasına neden olabilir.

Kariyer


Bu ay kariyerinize engeller getirebilir ve sizi daha fazla çalışmaya itebilir. Bu zorlukların üstesinden gelebilmek için disiplinli bir yapıya sahip olmalısınız. 5 Mayıs’tan sonra iş ortağınıza ve iş arkadaşlarınıza daha fazla güven duyabilmelisiniz. Bekleyen herhangi bir iş kararınızın kararını verip, 14 Mayıs’tan sonra çalışmaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizde sorunsuz bir şekilde yelken açmanıza yardımcı olabilecek yaşlılardan kariyer tavsiyeleri alın. Bu ay yeni bir iş kurmak için de iyi bir zaman olarak görünüyor. Özellikle yaratıcı alanlar veya güzellik endüstrisi ile uğraşanlar için iyi bir ay olacak. İşinizde değişiklik yapmak istiyorsanız veya tamamen yeni bir iş arıyorsanız, başarıya ulaşacaksınız. İş yerinizdeki meslektaşlarınız işbirliği yapabilirler ve size yardımcı olabilirler. Daha iyi performans için sıkı çalışmanızı artırın. Son olarak işle ilgili seyahatlerinizi kolaylaştıracak yeni bir proje, hatta bu yeni projenin devri için teklifler alabilirsiniz.

Para ve Finans

Bu ay ya evinizin tadilatı ya da yeni bir araç satın almak için para harcayabilirsiniz. Gereksiz şeylere para harcamaktansa, bu ay sizin için bu konularda yatırım yapmak daha iyi olacaktır. Ayrıca bu ay hisse senedi piyasasında spekülasyon için iyi bir ay olacak. Arazi, gayrimenkul gibi yatırımlarınızdan ve geçmiş yatırımlarınızdan iyi karlar elde edebilirsiniz. Bu aynı zamanda bir araziye yatırım yapmak veya mülk satın almak için iyi bir zamandır. Çocuklarınızın eğitimleri, kıyafetleri, seyahatleri ya da eğlenme masrafları için para harcayabilirsiniz. Bu yüzden ay sonunda bazı ödemelerin gecikme ihtimali oluşabilir. Birisine vermiş olabileceğiniz parayı geri almaya çalışın. Bu ay gereksiz para harcamayın. Bu ay, miras veya atalara ait mülklerden getiri elde etmek için iyi bir aydır. Son olarak, bu ay harcamalarınız mahkeme davaları, anlaşmazlıklar nedeniyle biraz artabilir.

Aşk & Evlilik

Egonuz yanlış anlamalara neden olabilir, siz ve eşiniz arasında anlaşmazlık yaratabilir. İlişkiyi sorunsuz bir şekilde yürütmek için aşırı beklentilere girmemeye gayret gösterin. Bu durumu kontrol altına almaya çalışmalısınız, yoksa kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Bekarsanız, iş yerinizden birine aşık olma ihtimaliniz oluşabilir. Güzel sonuçlar için duygularınızı 13 Mayıs’tan önce ifade etmelisiniz. Partnerinizle uzun yolculuklar yapabilir, kahve randevularıyla romantik anlar geçirebilir, birlikte samimi zamanlar yaratabilirsiniz. 4 Mayıs’tan sonra evlilik hayatınızda kafa karışıklıkları ve anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Hem siz, hem de eşiniz öfkeden kaçınmalısınız. Bu ay dikkatli olmaya özen gösterin ve evlilik dışı ilişkilere karışmayın. Eşinizin sağlığına ve ayrıca duygusal ihtiyaçlarına dikkat etmelisiniz.

Öğrenciler ve Çocuklar

Bu ay, çalışmalar ve sınavlar açısından iyi görünüyor. Geçmişte yapılmış sınavlardan beklenen sonuçları alabilirsiniz. Ay ortasından sonra arkadaşlarla çok fazla ilişki kurmanız, sosyal medya ve internette çok fazla zaman geçirmeniz nedeniyle çalışmalarınızda dikkatiniz dağılmaya müsait olabilir. Kursunuzu veya konunuzu değiştirmeyi düşünüyorsanız büyüklerinize danışmalısınız. Sınıf arkadaşlarınıza veya yakın arkadaşlarınıza körü körüne güvenmeyin. Devlet kolejlerine kabul edilebilir veya bazı devlet kurslarına başlayabilirsiniz. Bu ay çocuklara yapılan harcamalar artabilir. Çocuklarınız arkadaşlarıyla birlikte seyahat edip, pikniğe giderek zamanlarının tadını çıkaracaklar ve diğer okul etkinliklerinin de tadını çıkaracaklardır. Kaygılarını hafifleterek güvenlerini geliştirmeye çalışın.

Aile ve Sağlık

Bu ay ailenizle iyi vakit geçireceksiniz ancak kardeşlerinizle egonuzdan dolayı herhangi bir kafa karışıklığı yaratmamaya çalışmalısınız. Bu ailenizde rahatsızlığa neden olabilir. Mirasınızdan, atalardan kalma mülklerinizden bu ay para kazanma şansınız olabilir. Çocuğunuzun doğum günü, kariyeri ya da çalışma hayatındaki başarıları nedeniyle evde toplantılar, partiler yapılabilir. Ailenizin mali durumu bu ay iyileşebilir. Böylelikle ailenizin de desteğini alabileceksiniz. Ayrıca bu ay evde hayırlı olaylar gerçekleşebilir. İç huzurunuz için dini yerlere gitmelisiniz. Herhangi bir sağlık sorunundan kaçınmak için de günlük rutin kontrollerinizi aksatmamalısınız. Aracınızı dikkatli sürmeli ve alkollü araç kullanmaktan kaçınmalısınız. Mide enfeksiyonu da meydana gelebilir, bu nedenle her türlü abur cuburdan veya dışarıdan yemekten kaçınmalısınız.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…