Boğa Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Boğa Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Boğa Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Bu ay sizin için heyecan dolu ve keyifli geçebilir. Ancak, kendinizden emin ve gösterişli tavrınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Partnerinizle yeni bir ilişki boyutuna karşı dikkatli olun. Ciddi veya önemli kararlar almadan önce ebeveynlerinize veya büyüklerinize danışın. Güneş, Koç burcundan geçecek ve ayın ortasına kadar yükselecek, bu nedenle büyük bir anlaşma yaparken egonuzu ve aşırı güveninizi kontrol etmelisiniz. Güneş, 14 Mayıs’tan itibaren Boğa burcuna geçerek ilişkilerinizde kafa karışıklığına neden olabilir.

Bu süre zarfında huzur eksikliği yaşayabilirsiniz. Ayın ortasından itibaren ev veya lüks araç satın almaktan kaçınmalı, ertelemelisiniz. Birine bir taahhütte bulunmadan veya söz vermeden önce iki kez düşünmelisiniz, aksi takdirde anlaşmazlıklara yol açabilirsiniz. Bu ay kendinize ve seyahate para harcayabilirsiniz. Bu ay, hükümet projelerine, işe katılmak, almak için iyi bir zamandır. Siyasetin içindeyseniz, siyasi partinizde iyi bir konuma ulaşabilirsiniz. İlişkilerinizi sürdürmek ve anlaşmazlıkların üstesinden gelmek için diplomatik zihninizi kullanmanız gerekebilir. Ay sonunda ise düşmanlarla herhangi bir anlaşmazlığı önlemeye çalışmalısınız, aksi takdirde mağlup olabilirsiniz. Araştırmaya bu ay içinde başlayabilirsiniz.   

Kariyer

Bu ay yeni bir işe başlayabilirsiniz, ancak çok fazla çaba ve zaman harcamanız gerekebilir. Jüpiter, kariyer evinize geçiş yaparak işinizde size iyimserlik ve tanınırlık getirecektir. Aynı zamanda iş yerinizdeki anlaşmazlıkların ve engellerin üstesinden gelmenize de yardımcı olacaktır. Bu ay dikkatli olmalısınız, ailenizde veya işle ilgili konularda başkalarının müdahalesini engellemelisiniz. Bu ay, yeni, yarı zamanlı bir işe başlamak veya bir iş ortaklığı kurmak için iyidir.

Ay ortasından sonra yatırım yapmaktan ve iş için kredi almaktan kaçınmalısınız. İş dünyasında yeni projeler alabilirsiniz, ancak bu projelere ay sonuna doğru başlamaya çalışacaksınız. Bu, iş değiştirmek için iyi bir ay değil. İş arkadaşlarınıza körü körüne güvenmemelisiniz. İşinize odaklanmalı ve çok çalışmalısınız, böylece projelerinizi zamanında tamamlamış olursunuz. İşiniz seyahatlerinizde artışa neden olabilir. Terfi ve maaşınızda artış, özverili çabalarınızla gerçekleşecektir. Bu ay devlet işlerine hazırlanmak için iyi bir zamandır.     

Para ve Finans

Bu ay, eğlencenize ve lüks şeylere para harcayabilirsiniz. Bu dönem, sıkışmış maddi durumunuzu kurtarmak için iyi bir zamandır. Ancak, gereksiz şeylere yaptığınız harcamaları kontrol etmeye çalışmalısınız. Çok pahalı bir şey satın almak için yapılan harcamalardan kaçınmanız gerekebilir. Geçmiş yatırımlarınızdan gelir elde edeceksiniz. İş veya başka amaçlarla kredi almaktan kaçınmaya çalışmalısınız.

Bu ay, spekülasyon ve hisse senedi piyasasına uzun vadeli yatırım yapmak için iyi bir zamandır. ATM ve kredi kartlarınız ile ilgili kimseye güvenmemelisiniz. Miras mülklerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca bu ay seyahat için para harcayabilirsiniz. Veya gayrimenkul yatırımları bu ay boyunca sizin için karlı olmayabilir. Parayla ilgili bazı duygusal vaatlerin tuzağına düşmemelisiniz.

Aşk & Evlilik

Aşk hayatı sizin için bu ay karışık bir ay olabilir. 4 Mayıs’tan itibaren aşk hayatınızda anlaşmazlıklar ve tartışmalar ortaya çıkabilir. Aşk ilişkinizde incinmemek için kalbinizle değil, zihninizle karar vermeye çalışmalısınız. Birine aşıksanız, evlenme teklif etmek için ayın ortasına kadar bekleyin. Eski sevgiliniz tekrar ortaya çıkabilir. Doğru bir ilişki sürdürün ama bir aşk üçgenine girmeyin.

Partnerinize iş hayatında da yardım etmeye başlayabilirsiniz. Uzun yolculuklar ve randevularla romantik zamanlar geçirme şansınız olabilir. Evlilik hayatınızda kafa karışıklıkları ortaya çıkabilir. İlişkinin sorunsuz ilerlemesi için eşinizle herhangi bir anlaşmazlıktan kaçınmaya çalışın. Partnerinizle mutlu bir ilişki sürdürmezseniz sorunlar ortaya çıkabilir. Partnerinizle net bir şekilde iletişim kurmalısınız. Bu ay çoğunuz için kartlar evliliğin üzerinde.

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler arkadaşlarıyla fazla zaman geçirmekten, film izlemekten, seyahat etmekten ve sosyal medyada vakit kaybetmekten kaçınmalıdırlar. Geçmişte yapılan sınavlardan istediğiniz sonuçları alabileceğiniz bir ay olacak. Daha iyi ve arzu edilen sonuçlar alabilmek için sıkı çalışmanızı sınavlarınıza yoğunlaştırmalısınız. Seçtiğiniz üniversiteye veya akademik kursa kabul edilebileceksiniz. Kursunuzu veya durumunuzu değiştirmek istiyorsanız, aile üyelerinize ve büyüklerinize danışmalısınız.

Bir öğrenci olarak sporla ilgileniyorsanız, iyi fırsatlar yakalayabilir veya ödüller alabilirsiniz. Yabancı kolejlere kabul edilme şansınız da var olacaktır. Çocukların okullarından ödül ve övgü alacakları bir ay olabilir. Ebeveynler çocuklarını çalışmalarında desteklemelidirler. Bir ebeveyn olarak, çocuğunuzun ders çalışmaktan çok, başka şeylerle zaman kaybettiğini fark ederseniz sabırlı olmalısınız. Çocuklarınızın bu ayda cilt problemlerine ve mide ağrılarına, enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz.

Aile ve Sağlık

Bu ay aileniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Onlardan istediğiniz desteği alamayabilirsiniz ve bu ailenizde kavgalara neden olabilir. Bu zor zamanların üstesinden gelmek için, evinizde bazı buluşmalar ve partiler ayarlayın. Ailenizin de yardımıyla evinizi korumaya ve yenilemeye çalışacaksınız. Ay ortasından sonra ailenizden destek alacaksınız.

Maddi açıdan anne-babanızın nimetine ve desteğine sahip olacaksınız. Önemli kararlar almadan önce ebeveynlerinize danışmalısınız. Enfeksiyonlara yatkın olduğunuz için karnınıza ve boynunuza iyi bakmalısınız. Sırtınızda veya bacaklarınızda ağrı hissederseniz yeterince dinlenmeye özen göstermelisiniz. Şeker hastalığınız veya tiroidinizle ilgili sorunlarınız varsa, doğru şekilde kontrol etme ve disiplinli olma zamanınız gelmiş demektir. Bu ay alkol gibi herhangi bir bağımlılıktan kaçınmalısınız.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…