Oğlak Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Oğlak Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Sade Sati’nin ikinci aşaması nedeniyle kader yerine, sıkı çalışmanıza güvenmelisiniz. Ancak bu dönemde endişeden dolayı strese girmeyin. Bu ay kendi harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. İş yerinizde birçok sorumlulukla yüzleşmeniz gerekebilir. Tüm işinizi güvenle ve cesaretle yapmalısınız. Yücelen Güneş 4. eve geçiş yapar, bu yüzden annenize karşı olan egonuzu kontrol etmelisiniz. Rahatsızlık ve kafa karışıklığı hissedebilirsiniz. 5. evdeki Venüs-Merkür-Rahu yıldızı kavuşumundan dolayı güzellik veya tasarım işine yatırım yapmaya başlayabilirsiniz, ancak herhangi bir kadın ile çalışmaya başlamamalısınız.

14 Mayıs’tan itibaren Güneş 5. eve geçiş yapar, bu sefer de romantik ilişki için iyi değildir, ancak herhangi bir araştırma çalışması ve okült bilim için iyidir. Yurt dışı seyahat harcamalarınızda artış olabilir. Bu ay aileniz arasında aile anlaşmazlıkları ve kafa karışıklıkları olabilir. Devletle yasal anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız, bu nedenle dikkatli olmalı ve tüm belgelerinizi doldurmalı, elinizin altında bulundurmalısınız. Siyasete ve araştırmaya ilgi duyabilirsiniz. Araba kullanmaktan kaçının ve yükseklik, dağ yolculuklarına dikkat edin. Daha iyi iletişim becerileri için yalın dilinizi ve yorum yapma şeklinizi kontrol etmelisiniz. 

Kariyer 

4 Mayıs’tan itibaren yeni bir iş kurabilir, stres ve endişe hissedebilirsiniz, bu nedenle büyük yatırımlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş arkadaşlarınızla tartışmalarla karşılaşabilirsiniz, bu yüzden onlarla uğraşırken sabırlı ve soğukkanlı olmalısınız. Tasarım, sanat, kozmetik, giysi ve yaratıcı çalışmalara yatırım yapabilirsiniz. Oğlak burçları bu ay eni işlerden kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda gecikme ve engellerle karşılaşabilirsiniz, ancak büyük bir anlaşma, proje alacaksınız.
Bu ay, iş değişikliği için iyi bir zamandır ve daha yeniyseniz, yeni iş teklifi de alabilirsiniz. Kafa karışıklığından kaçınmalı ve meslektaşlarınızla kişisel ilişkilere girmemelisiniz, aksi takdirde suçlanabilirsiniz. Patron ve kıdemli olanlar, ayın ortasından sonra çalışmanızı destekleyecek ve öveceklerdir. Şirketinizden yeni proje teklifleri alabilirsiniz. İş nedeniyle yurt dışı seyahatlerinde artış olabilir.          

Para ve Finans

Bu ay fazladan olacak harcamalardan kaçınmalısınız. Ayrıca gelmekte olan ve düzenli gelirinizde gecikme yaşayabilirsiniz. Finansal durum bu ay o kadar iyi olmayacak, bu yüzden para biriktirmeye çalışmalısınız. Finansal durumunuzu iyileştirmek için kredi alabilirsiniz. Verilen paraların geri kazanılması için iyi zaman ay ortasından sonradır. Para kazanmak için yeni yollar bulabilirsiniz. 14 Mayıs’tan sonra spekülasyon ve piyangodan kaçınmalısınız. Yatırım veya konut amaçlı mülk veya arazi satın almaya başlayabilirsiniz. Mücevherlere para harcamaktan kaçınmalısınız. İşinizi artırmak istiyorsanız, o zaman para yatırmaya çalışmalı ve işinizi kıdemli tavsiyeyle büyütmelisiniz.                 

Aşk & Evlilik

Aşk hayatınızda tutkulu olabilir ve partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Romantik zamanlar geçirecek, sürprizler yapacak ve birbirinizle derin aşk yaşayacaksınız. Uzun yolculuklar, flörtler, film planları bu ay gündeminizde olabilir. Bekarsanız arkadaşınıza aşık olabilirsiniz. Evlenme teklifi etmekten ve arkadaşınızla konuşmaktan kaçınmalısınız, ayın ortasından sonra ilişkinize de dikkat etmelisiniz. Önceki sevgiliniz hayatınıza geri dönebilir. Geçmiş sorunları iyileştirmek için bir geziye gidebilirsiniz. Eşinizle uyum ve romantizm hissedeceksiniz. Ayrıca ikiniz için olumsuz olan geçmiş anılardan da kaçınacaksınız. Uzun yolculuklara çıkabilir ve evde ruhani faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemde eşiniz sizi duygusal ve parasal olarak destekleyecektir. Partnerinizi mutlu etmek için sürprizler yapmak ve hediyeler almaya çalışmalısınız.        

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler eğlenmek için para ve zaman harcayabilirler. Çalışmalara daha fazla harcama yapılabilir, hatta profesyonel bir kursa bile katılabilirsiniz. Hayatınıza çok fazla arkadaşın dahil olmasını önlemelisiniz. Geçmiş sınavlarınızdan tatmin edici sonuçlar alamayabilirsiniz, bu nedenle gelecekte daha iyi sonuçlar almak için sıkı çalışmaya başlamalı ve çalışmalarınıza odaklanmalısınız. Arkadaşlarınız ve çalışmalarınızla dengenizi korumalısınız. Çocuklarınız bu dönemde size saygılı olacak ve tavsiyelerinize uyacaklardır. Kitaplara ve harçlara yapılan harcamalarda artış olabilir. Daha iyi konsantrasyon için seyahatlerinizde israftan ve ders çalışırken arkadaşlarınızla iletişimde olmaktan kaçınmalısınız. Çocukların sağlığı ve zihinsel durumlarıyla ilgilenmelisiniz bu dönemde. Spora çok fazla ilgi göstermekten kaçınmak daha iyi olacaktır.                  

Aile ve Sağlık

Savurgan harcamalar, kafa karışıklıkları ve ego nedeniyle ailedeki anlaşmazlıklar artabilir. Bu anlaşmazlıkları kendi başınıza çözmeniz gerekebilir. Ailenizle seyahatlere çıkmak ve evde ruhani faaliyetlere katılmak için planlar yapmalısınız. Annenizin sağlığına dikkat etmeli ve onunla anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Doğum günü partilerine para ve zaman harcayacak, çocuklarla eğleneceksiniz. Akrabalarınızla ilişkileri geliştirmek için seyahatlere çıkmalı ve bir araya gelmelisiniz. Gözlerinize, cildinize ve kafanıza iyi bakmalısınız. Aracınızı dikkatli sürmelisiniz ve sert sürüşten kaçınmalısınız, bu dönemde içki içmemeli ve araç kullanmamaya gayret göstermelisiniz.      


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…