Aslan Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Aslan Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Aslan Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Cesursunuz, savaşan bir ruhunuz var ve bu ay 9. evinizde yücelen Güneş nedeniyle bu ay irade gücünüz ve cesaretiniz artacak. Kendinizi egoist ve sinirli hissetmeye eğilimli olabilirsiniz. Başkalarıyla kavga etmekten kaçınmaya çalışmalısınız. Kariyerinizde veya kişisel yaşamınızda önemli kararlar almadan önce aşırı güven ve saldırganlıktan kaçınmaya çalışmalısınız. Devletten destek alabilirsiniz ve bir devlet işi teklifi bile alabilirsiniz. Babanız yeni ve daha yüksek bir görev alabilir.

Venüs, Rahu yıldızı ile kariyer evinizde geçiş yapıyor, bu nedenle şu anda kariyerinizde değişiklik yapmaktan kaçınmalısınız. Güneş ayrıca 14 Mayıs’tan itibaren kariyer evinize geçiş yapıyor olacak. Bu ay, siyasette veya işinizde yüksek bir pozisyon elde etmenizi sağlayabilir. Öz çabalarınızla bu ayda hayallerinizi gerçekleştirebilir ve gelir elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla kendi işinizi kurabilirsiniz. Diliniz üzerinde bir kontrolünüz olmalı ve çok açık sözler söylemekten kaçınmalısınız. Bu, yabancı ülkede bir projeye girmek, dahil olmak için iyi bir zamandır. Harcamalarınızı kontrol etmeli ve gösteriş yapmamalısınız. Arazi veya ev satın alabilir ve miras mülkü edinebilirsiniz. Araştırma ve gizli bilimlere ilgi duyacağınız bir ay olacak. Bu ay davalardan kaçınmaya çalışmalısınız.

Kariyer

Aslan burçları 4 Mayıs’tan sonra işinize para yatırmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Güzellik, yaratıcı arayışlar, hazır giyim endüstrisi, lüks eşyalar veya tasarım işi ile uğraşanlar için çalışma açısından iyi bir dönem olabilir. Bu sefer kariyeriniz için iyi bir dönem, özellikle 14 Mayıs’tan sonra kârdan kazanç elde edebilirsiniz. Yeni projelerden ve yabancı şirketlerden yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca hükümetten ve daha yüksek mevkilerdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Aşırı özgüven nedeniyle bu süre zarfında işinizi değiştirmekten kaçınmalısınız.

Bu ay, yeni bir işe başlamak için iyi bir ay değil. İş ortağınızla anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. Çok çalışmanız ve işinize odaklanmanız gerekebilir. Patronunuz ve büyüklerinizle iyi bir ilişkiniz olacak ama egodan kaçınmanızda fayda var. Bu ay terfi ve artış alma şansınız var. İş arkadaşlarınız sizi kıskanabilir, bu nedenle onlarla önemli veya kişisel şeyler paylaşmaktan kaçınmalısınız. Diğer sektörlerde de yeni işler aramaya başlayabilirsiniz.

Para ve Finans

Bu ay kazançlar için iyi bir ay olacaktır. Arkadaşlarınızın yardımıyla kazanç hayallerinizi gerçekleştirebilecek ve birden fazla kaynaktan gelir elde etmeye başlayabileceksiniz. Ayrıca danışmanlık işinizden de gelir elde edebilirsiniz, çünkü Merkür kariyer evinizde konumlanmıştır. Parayla ilgili konularda başkalarından karar veya fikir alma konusunda dikkatli olmalısınız. Bu ay kredi almaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Bu dönem spekülasyon ve hisse senedi piyasasına yatırım yapmak için uygun bir zaman değildir. Miras mülklerinden bu ay kazanç elde edebilirsiniz. Ebeveynler sizi işinizde destekleyecektir. Geçmiş yatırımlardan gelir elde edebilirsiniz. 20 Mayıs’tan sonra verdiğiniz paraları geri alabileceksiniz. Bu ay araziye veya mülke yatırım yapmak için iyi bir zamanlama olabilir. Ev için lüks eşyalar satın alabilir ve yeni bir araca para harcayabilirsiniz. Sebepsiz yere eşinize para harcamamaya çalışmalısınız.  

Aşk & Evlilik

Bu ay aşık olabilirsiniz ama olumlu sonuçlar ya da sevgilinizden kolayca iyi tepki alamayacağınız için sabırla beklemelisiniz. Eski partneriniz, bu ay içinde hayatınızda tekrar ortaya çıkabilir, eski arkadaşınız yüzünden mevcut sevgilinizle aranızda kafa karışıklığı yaratabilir ve tartışmalara neden olabilirsiniz. Partnerinizin sizi aldatma ihtimali de vardır. Sevgiliniz yeni bir işe başlayabilir ve sizden destek isteyebilir. Evlilik hayatı bu ayda iyi ve çok elverişli olmayabilir. İkiniz arasında sürekli olarak kafa karışıklıkları ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Hayatınıza üçüncü kişinin müdahalesi nedeniyle gerginlikler oluşabilir. Partneriniz kariyer başarısı için bir ödül alabilir, bu yüzden onu desteklemeli ve övmelisiniz. Evlilik hayatınız tam anlamıyla iyi olmayabilir ancak bu zorlu dönemde yapabildiğiniz kadar uyumlu bir ilişki sürdürmeye çalışmalısınız.         

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler evde babalarından ve annelerinden destek alacaklardır. Öğrenciler yarı zamanlı çalışmalardan gelir elde edebilirler. Arkadaşlarınız yüzünden harcamalarınız artabilir, lüks ve gereksiz şeylere para harcayabilirsiniz. Beceri gelişiminiz için profesyonel kurslara para harcamalısınız. İyi sonuçlar için fiziksel çabanızı ve sıkı çalışmanızı artırmalısınız. 13 Mayıs’tan sonra hayatınızdaki dikkat dağınıklığı artabilir. Öngörülen çalışmanızı zamanında tamamlamalısınız. Bu süre zarfında eğitim için devlet bankasından kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu aynı zamanda yabancı ülkelerde eğitim almak için iyi bir zamandır. Arkadaşlarla çok fazla zaman geçirmekten kaçınmalısınız. Çocuklar spor ve benzeri etkinliklerden ödül alabilirler. Harcama, eğitim harçlarında ve çalışmalarında ekstra rehberlik için artabilir. Tatillerde hobi ve sporla zaman geçirmelisiniz. Akademik çevrenizdeki dolandırıcıların farkında olmanızda yarar var. Çocuklar lüks kıyafet taleplerini artırabilir, bu yüzden hazırlıklı olmalısınız.

Aile ve Sağlık   

Paranızı lüks şeylere ve ev için mobilya satın almaya harcayabilirsiniz. Ailenizdeki anlaşmazlıkları çözmeniz gerekebilir. Evinizde buluşmalar veya partiler olabilir, ancak onlardan zevk almayabilir veya alamayabilirsiniz. Eşinizin faaliyetleri nedeniyle zihinsel olarak rahatsız hissedebilirsiniz. Ailenizle eğlenmek için seyahatlerinizi artırmalısınız. Ebeveynleriniz sizi destekleyecektir. Annenizin sağlığına dikkat etmelisiniz. Bu süre içinde aracınızı dikkatli sürmelisiniz. Mideniz sizi rahatsız edebilir ve bu ay tekrarlayan bazı hastalıklar yeniden ortaya çıkabilir. Elektronik parçalar konusunda da çok dikkatli olmalısınız.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…