Yengeç Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Yengeç Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Bu ay yeni ve yaratıcı çalışmalar için heyecan verici bir ay. Kararları keskin zihninizle almalısınız. Kariyer evinizde yücelen güneş geçişleri olacak. Bu nedenle, işyerinizde daha iyi karar verebilme yetkileri için becerilerinizi geliştirmelisiniz. Yengeç burçları bu ay egonuzu kontrol etmeye ve diplomasiden kaçınmaya çalışmalı ve kendi çıkarınız için başkalarıyla akıl oyunları oynamamalısınız. Bu ay araştırma alanında olanlar için de güzel bir ay. Jüpiter, burcunuzdan itibaren 8. evde. Bu, bazı gereksiz davalara yol açabilir. Mülk veya ev anlaşmalarından kazanç elde edebilirsiniz.

Danışmanlığına ihtiyaç duyduğunuzda size iyi gelebilecek kişilere çözümler sunacaksınız. Bu ay yeni bir işe başlamak için iyi bir zaman olacaktır. Politikadan veya hükümet işlerinden kazanç elde edebilirsiniz. Güneş, ayın ortasından itibaren Boğa burcundan transit geçecek ve birden fazla kaynaktan gelen gelirinizi artıracak. Reklam yapanlarınız bu aydan yararlanabilir. Şansınız olumlu yönde olacak ve bu ay cesaretinizde bir artış olacak. Küçük seyahatlere çıkarak, araç onarımı yaparak ve eviniz için lüks eşyalar satın alarak vakit geçireceksiniz. Tekrarlayan bir hastalığınız varsa, ciddi bir tıbbi yardım almalısınız. Bu ay, yabancı projeler almak için iyi bir aydır ve seyahatler için artan harcamalar olabilir.

Kariyer

Bu ay, kariyeriniz için iyi bir ay. Bu ay büyük bir yatırımla, ortaklıkla yeni bir iş kurabilirsiniz. Nispeten özgür bir zihne sahip olacaksınız ancak iş ortağınızla zihinsel olarak gerginlikler yaşayabilirsiniz. Güneşin kariyer evinize geçişi, hükümetten kredi, destek almanıza da yardımcı olacaktır. Bir devlet işi, anlaşması bulabilir veya bir hükümet projesini, sınavını geçebilirsiniz. Yurt dışından yeni projeler alma olasılığınız yüksek olacaktır. Yeni girişimlerinize güvenle başlayabilirsiniz.

İşinizde kafa karışıklıkları ve dikkat dağınıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz, ancak işinizi hemen değiştirmeyi düşünmeyin. Büyüklerle ve meslektaşlarla işyerinde olan egodan ve öfkeden kaçınmalısınız. Geçmiş iş tekliflerinden de kaçınmalısınız. Çok profesyonel olmalı ve ofis politikalarından kaçınmak için iş yerinizde her türlü kişisel konuşmadan kaçınmalısınız. Patron sizi her zaman desteklemeyebilir, ancak yine de sabırlı olmalısınız.         

Para ve Finans

Dini bir yer için zaman ve para harcayabilirsiniz. Bu ay lüks eşyalara gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Bu ay iyi bir finansal pozisyon elde edebilirsiniz ancak harcamalarınız da artabilir. Arkadaşlarınıza hava atmak için pahalı şeyler satın alma eğiliminde olabilirsiniz. Bu ay kredilerden kaçınmaya çalışmalısınız. Arazi satın alabilir veya yatırım yapabilirsiniz. Bu ay, hisse senedi piyasasında spekülasyon ve uzun vadeli yatırımlar için iyi bir zamandır. Verdiğiniz paranın bir kısmını geri alabilirsiniz, ancak bu sadece bir kısmı olacaktır. Küçük ama lüks seyahatler için yapılacak harcamalar olabilir. Yeni gelir kaynakları oluşturabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte zenginlik yaşayacak ve arkadaşlarınızla ​​eğleneceksiniz. Ayrıca mücevher de satın alabilirsiniz.

Aşk & Evlilik

Bu ay, kavgalar, sinirlilik ve ego sorunları nedeniyle aşk ve bağlılık açısından pek iyi bir zaman değil. Partnerinizle karışıklık ve tartışmalardan kaçınmaya çalışmalısınız. İlişkinizi iyileştirmek için daha fazla randevuya, geziye, kahve buluşmasına gitmelisiniz. Geçmişin gerilimlerinden ve yüklerinden kurtulmak için partnerinizle iyi iletişim kurmalısınız. Geçmiş sevgilinizin şimdiki aşk hayatınıza dahil olduğu aşk üçgeninden kaçınmalısınız. Bekarsanız, kendinizden daha büyük biri hayatınıza girebilir. Evinizde, partnerinizle birlikte bazı ruhani programlara katılacaksınız. Evlilik hayatınıza ekstra özen göstermelisiniz, aksi takdirde anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Zihinsel gerilimlerle karşılaşabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İkinizin arasında biraz gerginlik olduğunu düşünüyorsanız, eşinize karşı sabırlı olmalısınız. Siz ve eşiniz evlilik uyumunuzu ve mutluluğunuzu geri kazanmak için birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Öğrenciler ve Çocuklar

Öğrenciler ders dışı etkinliklere çok fazla dahil olabilir ve zamanlarını boşa harcayabilirler. İstediğiniz sonuçları almak açısından bu ay çok olumlu ve iyi bir ay değil. Öyleyse, beklemek daha iyi olacaktır. İyi sonuçlar ve başarı elde etmek için öğrenciler tüm dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmalıdır. Kolej ve akademik kabulleriniz için büyüklerinize danışmalısınız. Öğrenciler, arkadaşlarına ya da sadece gösteriş yapmak adına bir şeylere para harcamamalıdır. Çalışmalarınız için, irade gücünüzü ve konsantrasyonunuzu oluşturmak için meditasyon yapmaya başlayabilirsiniz. Okulda artan sorumluluk nedeniyle çocuklar rahatsız hissedebilirler. Bu nedenle tatillerinin ve seyahatlerinin tadını çıkarmak istiyor olabilirler. Spora veya açık hava etkinliklerine olan ilgi onlara ödül bile kazandırabilir. Endişelerini kontrol etmek için çocuklarınızla dini yerleri ziyaret edin. Ebeveynler ve çocuklar farkındalık için yoga yapmalıdırlar.

Aile & Sağlık

Egonuz ve rahatsızlıklarınız nedeniyle ailenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ev aktivitelerinize ilgi göstermelisiniz. Kardeşiniz işyerinizde size yardımcı olabilir ve bu çoklu kazanımlarınızın nedeni olabilir. 14 Mayıs’tan sonra ailenizle iyi vakit geçirebilir ve ailenizle olan seyahatlerinize para harcayabilirsiniz. Aile içinde barış için evde buluşmalar düzenleyebilirsiniz. Bu ay arkadaşlarınız sizi aldatabilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Ebeveynler işinizde size destek olacaktır. Miras, atalara ait mülk konusundaki anlaşmazlıklardan kurtulacaksınız. Eski hastalıklar ve bacak ağrıları nedeniyle zihniniz de rahatsız olabilir. Doktor probleminizi tam olarak anlamayabilir, bu yüzden kendinize iyi bakın ve egzersiz yapmaya başlayın. Mide enfeksiyonlarından kaçınmak için abur cubur yemeyi bırakın. Cilt problemleriniz varsa dermatoloğa danışmalısınız.              


 

Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…