Başak Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre Başak Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Başak Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Ay başında fazla harcamaktan kaçınmalısınız. Ani seyahatler ve para israfı nedeniyle zihinsel olarak tükenmiş hissedebilirsiniz. Güneş 8. evde yükseliyor, bu yüzden işe başlarken gözünüzü dört açmalısınız, çok çalışmalı ve daha iyi bir başarı için daha fazla sorumluluk almalısınız. Ayrıca zevklerinizle çok fazla zaman kaybetmekten de kaçınmalısınız. Rahu yıldızı ve Venüs ile 9. eve yerleşen Merkür burcu nedeniyle zihinsel gücünüz güçlü olacaktır. Bu dönemlerde her türlü hesaplama, yaratıcılık ve tasarım çalışmalarına başlayabilir, iletişim becerilerinizi artırabilirsiniz. 14 Mayıs’tan itibaren Güneş, 9. evde Venüs ile geçiş yapacak. Daha iyi performans ile yaratıcılığınız artacaktır.

İşinize hakim olabilir ve işyerinde tartışmaları kazanabilirsiniz. Bu süre zarfında önemli kararlar almadan önce büyüklerinize tavsiyelerde bulunmalısınız. Yeni işler ayın ortasında başlayabilir. Bu süreçte kariyer cephenizde isminiz anlam kazanabilir. Arzularınız ve hayalleriniz verimli olacak. Düşmanlarınıza ve rakiplerinize komuta edebilirsiniz. Mahkeme davalarınızdaki gecikmelerden dolayı rahatsızlık hissediyor olabilirsiniz. Seyahatleriniz ayın son dönemine ait harcamalarınızı kontrol edecek gibi görünüyor. İş problemleriniz çözülebilir ve geçmişte kalmış olan işe yeniden başlayabilirsiniz. İrade gücünüz artabilir ve kendinizden emin olabilirsiniz. Evdeki sorunlar da çözülebilir bu dönem. Gizli bilim ve araştırmaya ilgi duyabilirsiniz. Siyasetteki gücünüz de artabilir ve yüksek rütbeli devlet memurları sizi destekleyebilir.     

Kariyer

4 Mayıs’tan itibaren iş yerinizde bazı zihinsel gerilimler olabilir. Yeni bir işte veya herhangi bir büyük anlaşmada aceleci kararlar almaktan kaçınmaya çalışmalısınız. İş arkadaşlarınız sizi aldatabilir veya aniden ofisten, iş yerinden ayrılabilir. Şansınıza güvenmemelisiniz, sadece çabanıza güvenmelisiniz. Herhangi bir tür karışıklıktan kaçınmalısınız. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız kıdemli birinden yardım almanız gerekebilir. Eğer egodan kaçınırsanız, stresiniz otomatik olarak azalacaktır. Yabancı ülkede büyük bir proje teklifi alabilirsiniz. Sizin emeğinizle yeni, yabancı bir proje başlayabilir.

İş ortağınız size iyilik veya yardım etmeyebilir. Kendi emeğinizle kar elde edebilir ve yeni bir anlaşma yapabilirsiniz. Bu ayda yeni bir işten veya iş değişikliğinden kaçınmalısınız. Bu ay çok çalışmanız gerekebilir. Meslektaşlarınız sizin için gerilim yaratabilir. Geçmiş işinizden teklif alabilirsiniz ama geri dönmemelisiniz. Bu ay hükümet işi ve terfi için iyi bir zaman. Patronunuz sizi gerginleştirebilir, ancak herhangi bir anlaşmazlıktan kaçınmanız gerekecektir. İsterseniz değişim mümkün olabilir. Ayrıca işiniz nedeniyle küçük seyahatler bu ay artabilir.       

Aşk & Evlilik

Başak burçları bu ay, aşk hayatın için iyi bir ay değil. Partnerinizle zorluklar ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Eski arkadaşınız, sevgiliniz hayatınıza geri dönebilir, ancak ondan uzak durmalısınız. Eski sevgiliniz ve şimdiki partneriniz arasında bir aşk üçgeni yaratmamalısınız. Partnerinizin telefonunda istenmeyen bir arama veya masaj görürseniz, partnerinizden şüphe etmekten kaçınmalısınız, yoksa ikiniz de ayrılabilirsiniz. Etkili iletişimle herhangi bir sorunu çözmek için sabırlı olun ve mantıklı düşünün. Aşık olursanız, bu ay kimseye evlenme teklif etmeyin. Evlilik hayatınızdaki anlaşmazlıkları çözmek içinse uzun yolculuklara çıkabilir ve sürprizler yapabilirsiniz. Partnerinizle iletişimi artırın ve kaybedilen romantizmi yeniden canlandırmak için uzun seyahatlere çıkın. Evlilik hayatınız bu ayda o kadar mutlu olmayabilir. Aşık olduğunuz partnerinizden evlilik teklifi alabilirsiniz.       

Para ve Finans

Bu ay davalara, mahkemelere, lüks eşyalara ve mobilyalara para harcamanız gerekebilir. Bu ay, verdiğiniz paraların geri alınması için iyi bir ay değil. İş için kredi almaktan kaçınmalısınız. Parayı özgürce harcama eğilimindesiniz, bundan kaçınmaya çalışmalısınız. Seyahatlerde giderler artabilir. Başkasıyla para alışverişi yaparken çok dikkatli olmalısınız. Mali durum ay ortasından itibaren iyi olabilir. Bu ay spekülasyon ve hisse senedi piyasası için karışık bir dönem. Bu aydan sonra, herhangi bir alanda spekülasyon için uzun vadeli yatırım yapabilirsiniz. Arazi üzerindeki geçmiş yatırımlarınızdan iyi gelirler elde edebileceksiniz. Bu parayı evinizi yenilemek için harcamalısınız. Ayrıca miras mülklerinden de ani gelirler elde edebilirsiniz. İhtiyacınız olursa, arkadaşlar finansal durumlarda size yardımcı olacaklardır. Yarı zamanlı işinizden gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.            

Öğrenciler ve Çocuklar

Bu ayda kendinizi stresli ve kafanız karışmış hissedeceksiniz. Zayıf hafıza nedeniyle, sıkıntılı hissedebilir ve ders çalışmada yavaşlık yaşayabilirsiniz. Rekabet artabilir, bu yüzden irade ve güven ile sabırlı olmalısınız. Notlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmamalısınız. Eğitim amaçlı bankalardan kredi alabilirsiniz. 20 Mayıs’tan itibaren çalışmalarınızda başarı elde edebileceksiniz. Seyahatler artabilir ancak daha iyi sonuçlar için kendi çalışmalarınıza odaklanmalısınız. Çocuklar akademik yaşamlarında da gerilim ve dikkat dağınıklığı yaşayabilirler. Arkadaşlarınızla çok fazla ilişki kurmaktan, film izlemek ve diğer aktiviteler için zaman kaybetmekten kaçınmalısınız. Spor ve outdoor aktivitelerine olan ilgi bu ay artacaktır. Ebeveynler çocuklarına zaman ayırmalı ve çocuklarının sorunlarını sabırla dinlemelidirler. Çocuklar, eğitim ve rehberlik konusunda yardıma ihtiyaç duyabilirler.        

Aile ve Sağlık

Mayıs ayında çok fazla harcama nedeniyle dikkatiniz dağılabilir ama kardeşleriniz size destek olabilir. Arkadaşlarla vakit geçirecek, evde buluşma ve partiler yapacaksınız. Aile ile seyahatler artabilir. Evdekilerle tartışmaktan kaçınmalısınız. Miras mülkiyeti ile ilgili de sorunlarınız çözülebilir. Dini programlar evde yürütülebilir ve dini görevler için para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve aracınızı bu ay dikkatli sürmelisiniz. Bacağınızda ve sırtınızda ağrıya eğilimlisiniz. Öyleyse, zihinsel gerginliği gidermek için yoga ve meditasyona gidebilir, evde kendiniz de buna zaman ayırabilirsiniz. Kendinize, dinlenmek ve eğlenmek için biraz zaman ayırmalısınız.             


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…