İkizler Burcu Yorumu Mayıs 2021

Vedik Astrolojiye göre İkizler Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

İkizler Burcu

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Genel Bakış

Zodyağın lordu Merkür, 4 Mayıs’tan itibaren Boğa burcundan Rahu yıldızı ile transit geçiş yapıyor. Bu süre zarfında herhangi bir karışıklıktan ve diplomatik düşüncelerden kaçınmalısınız. Venüs ve Merkür de, Rahu yıldızı ile geçiş yapar, bu yüzden sahte sözlerden ve ekstra harcamalardan kaçınmalısınız. Bu ay, kendi çabalarınızın bir sonucu olacak parasal kazançlar için iyi bir zamandır. Güneş, yüceldiği burcuna geçiş yapar. Bu, güçlerinizin artmasına neden olacak ve iş dünyasında risk alabileceksiniz. Ancak her türlü büyük yatırımdan kaçınmalısınız. Jüpiter 9. eve geçiş yapıyor, böylece hem toplumda hem de politik alanda çabalarınızla isim ve şöhret kazanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızdan ve kardeşlerinizden istediğiniz desteği alacaksınız. Venüs, sık sık seyahatlere ve materyalist şeylere yapılan harcamaların sebebidir. Ailenizdeki sorumluluğu anlayacaksınız. İkizler, bu ay muhtaç insanlara bu ay yardım etmelisiniz. Güneş, 14 Mayıs’tan itibaren Boğa burcuna geçeceği için seyahatlerinizin artmasına neden olabilir. Hatta yarı zamanlı çalışmaya bile başlayabilirsiniz. Şansınız olumlu yönde olacak ve yeni işinize iyi bir başlangıç ​​olacaktır. Ev veya araçla ilgili konforlar elde etmek için iyi fırsatlar elde edeceksiniz. Lüks ve materyalist konforlara para harcama eğiliminde olabilirsiniz. Spora ilgi duyabilir ve ayrıca ödül alabilirsiniz.

Kariyer

Jüpiter, bu burçtan itibaren 9. evinizdedir ve bu da kariyer gelişiminize doğru ciddi adımlar atmanıza neden olacaktır. Fortune yıldızı da sizi destekleyecektir. Bu, başarı için iyi bir aydır ve çok çalıştığınızda, tembelliğinizi aştığınızda gelecektir. Gelirinizi artıracak bazı büyük projelerden ani teklifler alabilirsiniz. Bu ay işinizi değiştirmek istiyorsanız, büyüklerinizden tavsiye almanız sizin adınıza iyi olacaktır. Bununla birlikte bu ay, bir terfi veya zam bekliyorsanız olmayabilir, patrondan destek gelmeyecektir.

Ayın sonuna doğru transfer olabilirsiniz. Bu aynı zamanda bir hükümet işi veya çok uluslu şirket işine girmek, katılmak için iyi bir zaman olacaktır. Meslektaşlarınızla iyi ilişkileriniz olabilir, ancak kafa karışıklıklarından kaçınmaya çalışmalısınız. Bir tasarımcıysanız veya yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız, büyük bir anlaşma elde edebilirsiniz. Serbest meslek işinde iseniz sıkı çalışma ile başarıya ulaşabilirsiniz. Bu ay aynı zamanda serbest çalışma için ekonomik olarak da elverişlidir. Rakiplerinizden ve sizi kıskanan kişilerden haberdar olmanızda fayda var. Ayrıca iş nedeniyle gereksiz harcamalardan ve seyahatlerden kaçınmalısınız.

Para ve Finans

Duygusal harcamalara kendinizi kaptırmamaya çalışın, aksi takdirde bu ay harcamalarınız artabilir. Servet biriktirme ve kendi işinizde ekonomik büyüme elde etme çabalarınızda başarılı olabileceksiniz. Kişisel işiniz için bankadan kredi almak istiyorsanız bu ay elverişli olacaktır. Spekülasyon veya hisse senedi piyasasına yapılan her türlü büyük yatırımdan kaçınmalısınız. Geçmiş yatırımlarınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Arazi veya mülk satın alma konusunda ayın ortasından sonra dikkatli olmalısınız, aksi takdirde kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Belgeleri imzalama konusunda çok bilinçli olmalı ve tüm mali işlerle ilgili belgeleri kapsamlı bir şekilde okumalı ve öyle işlemden geçirmelisiniz.

Aşk & Evlilik

Ofisinizden birine aşık olabilirsiniz ya da sosyal medyadan belki bir yabancıda aşkı bulabilirsiniz. Olumlu sonuçlar elde etmek istiyorsanız, teklifiniz için ayın sonuna kadar beklemelisiniz. Bu ay partnerinize de para harcayabilirsiniz. Onunla romantik zaman geçirecek, randevulara gidecek, seyahatlere çıkacak ve daha iyi ilişkiler kurmak için samimi duygulara sahip olacaksınız. 13 Mayıs’tan sonra her türlü anlaşmazlıktan kaçınmalısınız. Arkadaşınızdan teklifler alabilir, pozitif kalmaya çalışabilirsiniz. Evlilik dışı ilişkilerden ve eşinizi aldatmaktan kaçınmalısınız. İlişkinizde kafa karışıklığı ve uyumsuzlukların ardından zevkli bir ilişki olasılığı vardır. Bu ay stresli durumları birlikte çözebileceksiniz. Partneriniz için iyi bir işbirliği ve duygusal iyileşme süreci aktif olacaktır. Unutmayın, iletişim daha iyi bir ilişkinin anahtarıdır.

Öğrenciler ve Çocuklar

Arkadaşlarınızla ve diğer aktivitelerle zaman kaybetmekten kaçınmalısınız, aksi takdirde bu altın başarı dönemini kaybedebilirsiniz. Zihinsel yeteneklerinizi artırmalı, zamanın ve eğitimin değerini anlamalısınız. Öğretmenlerinize ve büyüklerinize saygı duymalısınız. Kursunuzu, kolejinizi, durumunuzu değiştirmek istiyorsanız, bunu büyüklerinizin ve ebeveynlerinizin tavsiyesi olmadan yapmamalısınız. Önceki girmiş olduğunuz sınavlardan iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sınavlar arttıkça, sıkı çalışmanızı ve ders çalışmak için dayanıklılığınızı da artırmalısınız. Bu ay eğitim kredisi alabilirsiniz.. Ayrıca öğretmenlerden de destek alacaksınız. Çocuklarınız büyük olasılıkla evde ve ev aktivitelerinde vakit geçireceklerdir. Spor ve outdoor aktivitelerine ilgileri oluşabilir. Çocuklarınızın gezileri ve diğer merakları için para harcayabilirsiniz.

Aile & Sağlık

Aile üyelerinizle iyi vakit geçirecek ve evinizin yenilenmesi için para harcayacaksınız. Ailede stres durumları artarak kafa karışıklığına neden olabilir. Bu nedenle, aile üyeleriniz ve kardeşlerinizle uyumlu bir ilişki sürdürmeye çalışmalısınız. Ebeveynlerle olan ilişkiniz ay ortasından sonra daha iyi hale gelecektir. Ebeveynler sizi işinizde destekleyecek ve aile içinde size yardımcı olacaktır. Evde hayırlı bir buluşmanız olabilir. Seyahat ederken dikkatli olmalı ve güvenli bir şekilde aracınızı sürmelisiniz. Bu ay yükseklerin yanı sıra ateşe de dikkat etmelisiniz. Bazı garip sağlık sorunlarıyla karşılaşma ihtimaliniz olabilir. Doktora gitmeli ve tıbbi tedavinizi görmelisiniz. Cilt sorunları ve alerjiler artabilir, bu yüzden çok dikkatli olmalısınız.


Not : Vedik Astrolojide gezegen dönemleri (dasha) sistemi vardır ve herkesin haritası kendine özeldir. Gezegen transitleri geneli etkiler ve kişi üzerinde tam olarak etkili değildir. En isabetli öngörüler için tüm haritanın incelenmesi gerekir.

Vedik Astrolojiye göre Detaylı Doğum Haritası Analizi almak ister misiniz? Randevu almak için buraya tıklayın 05424567998‘e Whatsapptan asistanım Serpil Hanım’a yazabilirsiniz.

Uluslararası Sertifikalı bir Vedik Astrolog olmak ister misiniz? Astroloji Kursuna hemen üye olun ve kısa sürede dersleri tamamlayarak kendi online işinize başlayın…

Yorum yapmayı unutmayın…