Vedik Astrolojiye göre Haziran 2021 Burç Yorumları

Vedik Astrolojiye göre Haziran 2021 Aylık Burç Yorumlarını okuyabilirsiniz.

Okumaya başlamadan önce not : Vedik astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer bilmiyorsanız; buraya tıklayarak Vedik Astrolojiye göre gerçek burçlarınızı öğrenebilirsiniz. Genel olarak 23 dereceden düşük olan burçlarınız bir burç önceye kayar.

Ayrıca; Vedik Astrolojide çok uzun yıllar için kolayca öngörü yapmaya yarayan Dasha sistemi vardır ve herkesin dönemleri kendine özeldir. Burada sadece burçları genel etkileyen transitlerden bahsedebiliyoruz ve bunlar yüzeysel etkiler getirir. Detaylı doğum haritası analizi ve kişiselleştirilmiş 3 yıllık öngörüler için 05424567998‘e tıklayarak Whatsapp’dan iletişime geçebilirsiniz.

Koç Burcu

Bu ay sadece tavrınıza dikkat etmeniz ve karşılaşabileceğiniz zorlu durumlara karşı olumlu bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Saldırganlıktan olabildiğince kaçının. Bu ay eşinizle iletişim kurarken dikkatli olmalısınız, çünkü partnerinizle bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Eşinizle sohbet ederken sakin bir yapıya sahip olmaya çalışın. Saldırganlık ve ego çatışmaları, eşinizin ruh halini bozabilir. Birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın ve kısa bir seyahate çıkın. 

Profesyonel yaşam açısından bu sizin için yoğun bir ay olabilir. Ancak, iş programınızı takip etmeniz ve görevinizi zamanında tamamlamanız daha kolay olabilir. Bu ay önemli bir değişiklik öngörülmemektedir. Bu ay işinizle ilgili ortalama sonuçları verebilir. İş yerinde veya yeni projelerle ilgili olarak üst düzey yetkililerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Bu ay, arazi veya başka şeyler için finansal harcama yapma ihtimaliniz var. Bir kredi için başvurduysanız, bu ay onaylanabilir. Gayrimenkul veya araziye yatırım yapmayı planlayabilir veya yabancı bir ülkede ev satın almayı bile planlayabilirsiniz. Ama kredi çekerken dikkatli olmalı ve net bir konuşma yapmalısınız. Bu konuda mali müşavirinizin tavsiyesini alabilirsiniz. Bu ay, öğrenciler çalışmalarında bazı zorluklarla karşılaşabilirler. Agresif olmamaları ve olumsuz insanlardan ve olumsuz düşüncelerden kaçınmaları tavsiye edilir, çünkü bu onları derslerinden uzaklaştırabilir. 

Ayrıca, sürpriz bir sorun ve muayene olabileceği için önceden hazırlıklı olun. Çok fazla yorgun kaldığınız için stresli olabilirsiniz. Ancak, sıkı çalışmanız, kararlılık ve planlama, sınavınızda iyi puan almanıza yardımcı olabilir. 

Bu ay sağlığınız ortalama olacak. Ani bir iş yükü nedeniyle stresli hissedebilirsiniz. Sağlığınız üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir ve bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Meditasyon ve yoga, iç huzurunuzu elde etmenize ve sağlığınızı korumanıza yardımcı olabilir.

Boğa Burcu

Bu ayın sizin için ortalama sonuçlar getirmesi muhtemel. İşyerinde sıkı çalışma ve kararlılık, istenen başarıyı elde etmenize yardımcı olabilir. İlişkinizde bazı zorluklar yaşama şansınız var. Bu nedenle, partnerinizle iletişim kurarken dikkatli olmanız gerekir. Birlikte kaliteli zaman geçirmeye ve sorunları çözmeye çalışın. 

Bu ay para biriktirme ihtimaliniz yüksek ancak bazı beklenmedik harcamalar da olabilir. Geçmişteki yatırımlarınızdan iyi bir getiri elde etme şansınız yüksek. Ancak beklenmedik ve planlanmayan bazı harcamalar var. Bir iş ortağı, Mars’ın geçişi nedeniyle sizden mali yardım isteyebilir. 

Kariyerinizle ilgili seyahatlerde finansal harcama şansınız var. Bu ay sabırla çalışmanız gerekiyor ve çalışma ortamında bazı değişiklikler olabilir. Üst düzey yetkililerle tartışmaktan kaçınmaya çalışın ve ayrıca izinsiz büyük bir değişiklik yapmayın. Bu ay stres ve iş yükü de verebilecek istenmeyen iş sorumlulukları alabilirsiniz. İş arıyorsanız, bir başarı elde edebilirsiniz. Üstelik bu ay yurt dışı bağlantılı bir şirkete katılma şansınız da olabilir. Öğrenciler için uygun bir ay. 

Sıkı çalışma ve kararlılığın, çalışmalarında olumlu bir büyüme getirmesi muhtemeldir. Sınavda iyi puan alabilirler. Bu ay sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor. Egzersiz yapmak için dışarı çıkma konusunda rahat değilseniz yoga yapmaya başlayın. 

Çocuklarınızın sağlığı size gerginlik verebilir. Ailece rutin kontrolünüzü yaptırın. Meditasyon ve sağlıklı bir diyet, sağlığınızı korumanıza yardımcı olabilir. Ayrıca kahvaltınıza meyve ve yapraklı sebzelere de yer verin.

İkizler Burcu

Bu ay sizin için zorlayıcı olabilir. Gerekmediğinde tavsiye vermek için gereksiz bir hoşgörü gösterebileceğiniz için, başkalarına iltifatlarda bulunmadan önce düşünmeye çalışın. Toplum içinde uyum sağlamanızı zorlaştıran bazı tuhaflıklarınız, sıkı çalışmanız ve meditasyonunuz sayesinde sona erebilir. Artık insanlarla daha güvenle anlaşabileceksiniz. 

Süper hassas duygularınız kişisel ilerlemenizi engelleyebilir. Hemen tepki vermek yerine, işleri biraz daha az ciddiye almayı ve bırakmayı öğrenmeniz gerekir. Ailevi sorunlar ve kariyerle ilgili belirsizlikler hayatınızda bazı ikilemleri de beraberinde getirebilir. En iyisini umarak, aile üyelerinizden alacağınız destek, sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. 

Bu ay, kuruntularınızdan kurtulmanın bir yolunu bulmanıza yardımcı olabilecek bazı saygın insanlarla tanışabilirsiniz. Bu aynı zamanda yaratıcı yeteneklerinizi de artırabilir. Bununla birlikte, inatçı doğanız, başkalarına bir tavrınız olduğunu ve başkalarının bakış açısını anlayamadığınızı hissettirebilir. 

Erdemli bir davranış, sizi çok inciten bir hatayı affetmek, sevdiğiniz insanlar arasında sizi daha saygın hale getirebilir. Fiziksel sağlığınızın bu ay iyi kalması muhtemel. Bazı problemlerden geçseniz de, tüm bunlardan başarıyla çıkabilirsiniz. 

Rehberliğiniz için giderek daha fazla insan size yaklaşacak. İlişkinizde bazı zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz var, ancak karşılıklı anlayışla bunları verimli bir şekilde aşmanız olasıdır. 

Yengeç Burcu

Bu ay sizin için olumlu olabilir. Olumlu gezegensel etkiler, yaşamınızda büyük bir başarıya ulaşmak için sizi büyük ölçüde motive edebilir. Ancak, bu ay çok sık sert direnç ve rahatsızlıklar olabilir. Olumlu bir kayda göre, bu ay boyunca kariyeriniz için yeni açılımlar alabilir, kariyeriniz ve geleceğiniz için olumlu duygular geliştirmeye başlayabilirsiniz. Zihinsel olarak karşılaşabileceğiniz iniş ve çıkışlara rağmen, bir bütün olarak, bu ay kaliteli bilginin yanı sıra muazzam bir başarı elde edebilirsiniz. Bu ay, aile geleneklerini ve kültürünü korumaya çalışabilirsiniz. 

Ayrıca Jüpiter geçişi, kaynaklarınızı iyi yönetirseniz servet biriktirmenize yardımcı olabilir. Hatta gelir elde etmenin yeni yöntemlerini bile öğrenebilirsiniz. Harcamalarınız kontrol altında olabilir. Spekülasyonlara girmediğiniz veya kumar oynamadığınız sürece, mali durumunuz muhtemelen sağlam olacaktır. Satürn bu ay sıkı disiplin ve sağlam planlama gerektirebilir. Jüpiter’in transit geçişi, emlak meselelerinin kolayca çözülebileceğini de gösteriyor. 

Ayrıca, beklediğinizden daha fazlasını elde etmeniz olasıdır. Eşinizle derin bir bağ hissedebilirsiniz. Gezegenler bu ay ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir. Partnerinizle harika anların tadını çıkarmanız muhtemeldir. Venüs’ün etkisi, coşkunuzun muhtemelen zirvede olacağını ve dolayısıyla performansınızın da artacağını gösterir. 

Yavaş yavaş arkadaşlar ve ortaklarla ilişkilerde iyileşme olasılığı vardır. Ancak öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor, aksi takdirde Mars’ın etkisi aksamalara neden olabilir. Gezegenler, çalışmalarınızda ilerleme kaydetmeniz için size bol fırsatlar sağlayabilir. 

Fakat, Odaklanma veya konsantrasyon eksikliği, avantaj elde etmenize izin vermeyebilir. Bazı küçük problemler dışında, sağlığınız bu ay iyi durumda kalabilir.

Aslan Burcu

Jüpiter ve Satürn geçişlerinin hareketi bu ay hayatınızı büyük ölçüde etkilemeye devam edebilir. Ayın bazı günleri sizin için zorlayıcı olabilir. Bu yüzden zorluklarla yüzleşmek ve onları irade gücünüz ve coşkunuzla aşmak için yeterli cesarete sahip olmanız gerekir. Bu ay boyunca kariyer cephenizde ilerleme kaydetmek için cesaret verici bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. 

Bu dönemi dikkatli bir şekilde ele alın ve geri kafalılıktan kaçının. Dönem, yeni bir şeye başlamak için uygun görünmüyor. Ancak bu zor aşama sona erdiğinde gezegen konumları olumlu bir tablo çiziyor. Bu ay boyunca finansal kazanç için birçok fırsat elde edebilirsiniz. 

Beklenmedik bazı giderler nedeniyle geliriniz üzerinde bir baskı olabilir, bu nedenle dikkatli olmanız gerekir. Burada Satürn’ün katı bir disiplin talep edeceğini akılda tutmalısınız. Venüs geçişi nedeniyle aşk hayatınızda bir gelişme olabilir. 

Duygusal olarak sorumsuz olabilirsiniz ve bazı saçma sapan meseleler uyumu bozabilir. Ayrıca dikkatli olun, gerçekten tanımadığınız biriyle aşk ilişkisine girerken. Yeni şeyler öğrenme hevesiniz, çalışmalarınızda başarıya ve doyuma ulaşmanıza yardımcı olabilir. Gezegenler canlılığınızı artıracak. Bununla birlikte, Mars’ın etkisi, onu bazı yaralanmalara da yatkın hale getirebilir. Bu nedenle herhangi bir fiziksel risk almamalı ve dikkatli olmalısınız.

Başak Burcu

Ay, kariyer cephenizde bazı engellerle başlayabilir. Geçiş yapan Merkür istenen desteği sağlamayabilir ve Mars sizi biraz gergin yapabilir. Bu yüzden üstlerinizle olan farklılıklarınızdan dolayı stres olabilir. Baskı altında boyun eğmemeye çalışın. İkinci bölümde, kendinize güvenen anlaşmalarınız, bekleyen bazı sorunları çözmenizi sağlayabilir ve bu da çalışma kolaylığı sağlayabilir. Kârlı anlaşmalar yapmanıza yardımcı olacaktır. 

Bu ay, uzun vadeli finansal hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Venüs, eylemlerinizi etkili bir şekilde düzenlemenize yardımcı olabilir. Yine de başlangıçta yol boyunca bazı sorunlar olabilir. Ancak, ay ilerledikçe, dayanıklı ve ödüllendirici finansal fırsatlar için zaman uygun olacaktır. Eski taşınmaz varlığınızın veya yatırımlarınızın iyi finansal getiriler getirmesi ihtimali vardır. Bu ay transit Venüs sizi uyum ve iyi aile ilişkileri kurmaya teşvik edebilir. 

Kozmik bağlantıların evlilik mutluluğunu oldukça destekleyici olması muhtemeldir. Bu ayın ikinci yarısında, ilişkinizle ilgili önemli kararlar vermeden önce dikkatli olun ve iki kez düşünün. Yavaş gidin, çünkü her şey ilk bakışta göründüğü kadar pembe olmayabilir. Bu ay Jüpiter, yetenekleriniz konusunda sizi çok şanslı yapabilir. 

Bu ayın başında çalışmalarınızda üstesinden gelmeniz gereken bazı zor projeler olabilir. Bu ayın ikinci yarısı, daha yüksek büyüme ve beceri kazanmak için iyi olabilir. Bu ay sağlığınızı daha iyi bir şekilde korumanıza yardımcı olabilir. Bu ayın başında Merkür sağlık durumunuzda bazı dalgalanmalara neden olabilir. Ay ilerledikçe, gezegenler, güç ve dayanıklılık oluşturmanıza yardımcı olabilir. Yine de sağlığınızı ve zindeliğinizi korumak için yoğun programları verimli bir şekilde yönetmeniz gerekebilir.

Terazi Burcu

Bu ay muhtemelen hayatınızda bazı olumlu değişiklikler getirecek. İstediğiniz başarıyı elde etmenize yardımcı olması muhtemel olan güveninizde bir artış olabilir. Artık insanlarla daha güvenle başa çıkabilirsiniz. Ancak, ilerleme yolunda bazı sorunlar yaratabileceğinden çok duygusal olmamaya çalışın. Olayları fazla ciddiye almayın, aşırı tepki vermek yerine olumlu bir tavırla çözmeye çalışın. Yeni projelere başlamayı biraz geciktirmeniz sizin için daha iyi olacaktır. 

Yeni projeler istenen ödülleri getirmeyebilir, bu nedenle yatırım yaparken veya yeni projeye başlarken dikkatli olun. Size yardımcı olabilecek ve zorlukların üstesinden gelmeniz ve şüphelerinizi çözmeniz için size rehberlik edebilecek bazı saygın insanlarla tanışmanız muhtemeldir. Ayrıca yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmenize ve yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilirler. 

Bağımsız olma olasılığınız yüksek, hırslı ve son derece hedef odaklı bu ay. Sahip olduğunuz zeka ve kıvrak zeka, fazla çaba harcamadan hedefinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Zaman şimdi gerçekten uygun. Aşk hayatınızdaki yanlış anlamalardan kaynaklanan komplikasyonlar, bu ay sizi şaşkına çeviren bir duruma sokabilir. İkiniz arasında güzel bir sohbet size daha iyi anlar getirebilir ve sorunları çözebilir. Yeni bir iş kurmayı planlıyorsanız, bu uygun bir ay olmayabilir. İşi büyütmek için zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu, hatalarınızı büyük ölçüde en aza indirecektir. Bu ay, önemli bir sağlık sorunu öngörülmemektedir. Dikkatli olun ve sağlığınıza dikkat edin.

Akrep Burcu

Bu ay, hayatınız muhtemelen olumlu bir dönüş yapacak. Sıkı çalışmanızın ve kararlılığınızın ödüllerini alabilir ve ilerlemeden memnun hissedebilirsiniz. Bu ay yeni bağlantılar kurmanız muhtemel. Hayatınızda yeni arkadaşlar veya ortaklar edinebilirsiniz ve bunlar muhtemelen çok ilginç olacaktır. Bu ay bir hac veya kutsal ziyaret yapmak ilginizi çekebilir ve bu muhtemelen hayatınıza mutluluk getirecektir. Bu yolculuktan duygusal olarak memnun hissedebilirsiniz ve muhtemelen size şans gelebilir. Bu ay finansal işlemlerinizi yaparken dikkatli olmaya çalışın. 

İşlemlerinize dikkat etmezseniz kayıplara maruz kalabilirsiniz. Bir ortaklık işi başlatmayı planlıyorsanız ekstra dikkatli olmanız gerekir. Arka plan kontrolü tavsiye edilir ve bu sizi hatadan ve ağır kayıplardan kurtarabilir. Herhangi bir girişime girmeden önce net bir ortaklık anlaşması yapın. Bekarsanız, romantik bir ilişki içine girebilirsiniz. 

Bilmeden birine aşık olabileceğiniz için bu ani olabilir. Bu, uzun zamandır tanıdığınız biriyle kaliteli zaman geçirmekten mutlu olacağınız ve şimdi yavaş yavaş ikinizin birbirinizi daha iyi anlayabileceğiniz harika bir aşama olabilir. Bu özel bir ay olabilir. Gayrimenkule yatırım yapmayı planlıyorsanız, bu ay muhtemelen hayatınızda çok faydalı olacak. Yatırımlar ödüllendirici olabilir ve tanrının lütfuyla doğru kararı verebilirsiniz.

Yay Burcu

Ay sizin için ortalama olabilir. Ayın başında, seyahat etmek için bazı fırsatlar elde edebilirsiniz ve bu sizi tamamen eğlendirebilir. Ancak, harcamalarınızda artış ve fonlarınızda yanlış yönetim olabilir. Bu nedenle dikkatli olun ve gereksiz şeylere para harcamayın. Sizin için şanslı bir ay olabilir. İş bağlantınızı geliştirmenizi sağlayacak seçkin kişilerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ailenizle kaliteli zaman geçirebilir ve hayatınızın her alanında onların desteğini alabilirsiniz. 

Ek olarak, dini faaliyetlere daha yatkın olabilirsiniz ve bu size iç gözlem yapma şansı verebilir. Bu ay, aile hayatınızda önemli bir sorun öngörülmüyor. Bu ay bir süre eski hatıralarda kaybolmanız muhtemel. Bu hatıralar sizi nostaljik tutacak ve bu da sağlığınızı istikrarlı bir şekilde korumanız için iyi olacaktır. Ayrıca arkadaşlarınızı da geri kazanabilirsiniz. Kalıcı gelir kaynaklarının yanı sıra başka kaynaklardan da maddi kazanç elde edebilirsiniz. 

Sıkı çalışmanız için takdir edilmeniz muhtemeldir ve işte prestijinizde bir artış olabilir. Yaşlılarınızdan gerekli tüm desteği alabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizin gelişmesi muhtemeldir. Aile üyeleri ve arkadaşlarla geçirmek için iyi bir zaman. Seyahat fırsatları ödüllendirici olabilir. Aile içinde veya bir akrabanızla bir kutlamaya katılma şansınız olabilir. Çocuklarınızla ilgili bazı iyi haberler de bekleniyor.

Oğlak Burcu

Bu ay, hayatınızda birçok zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bir şeyler yapmak için daha az fırsatınız ve daha az enerjiniz olabilir. Ancak hobileriniz üzerinde içtenlikle çalışmak hayatınıza bir umut ışığı getirebilir. Kendinize ve becerilerinize odaklanmak için harika bir ay. İletişim kurarken dikkatli olmanız ve egonuzu kontrol altında tutmanız tavsiye edilir. 

Acele karar vermekten kaçının yoksa sizin için olumsuz durumlar yaratabilir. Bu aşamada kozmetik ve giyim alanlarına ilginiz artabilir. Değersiz şeylere savurganca para harcamaktan kaçının ve gelecek için iyi bir miktar tutmaya çalışın. Venüs’ün gerilemesi, muhtemelen bu ayın ikinci yarısında para veya kaynak sıkıntısı getirebilir. 

Bu ay iş veya eğlence gezileri planlamak için uygun değil. Arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan bu ay çok şey beklemeyin çünkü beklentilerinizi karşılayamayabilirler. Bu olursa, paramparça ve son derece hayal kırıklığına uğramış hissedeceksiniz. Ayın ikinci yarısında, zorlukların üstesinden gelebilecek ve rakiplerinizi yenebileceksiniz. 

Bu dönemde irade gücünüz ve güven seviyeniz oldukça yüksek olacaktır. Şimdiye kadar gösterdiğiniz tüm sıkı çalışma ve çabalar istenen ödülleri alabilir. Meslektaşlarınızdan ve kıdemlilerinizden takdir alabilirsiniz. Bu ay promosyon bekleyebilirsiniz. Genel olarak, bu ay muhtemelen zorlu ama umut verici olacak. 

Kova Burcu

Bu ay sizin için çok verimli olabilir. Tüm birikmiş listelerinizi temizleyebilir ve bekleyen tüm görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bununla birlikte, olumsuz düşüncelerden kaçının ve aşırı analiz, işinizde engeller yaratabilir ve elinizden gelenin en iyisini yapma hevesinizi de etkileyebilir. Bu ay kendini geliştirmek ve bir şeyler yapmak için uygun bir ay. 

Bu ay iyi finansal kazançlar elde etme şansınız yüksek. Yeni bağlantılar gündemde ve bu nedenle arkadaş çevrenizin artması muhtemel. Bu ay Jüpiter geçişi hayatınızda olumlu sonuçlar getirebilir. Ailenizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Ek olarak, aile üyelerinizle küçük kutlamalar yapma şansınız var. Bu ay iyi bir aile desteği alabilirsiniz. Gerekirse aile üyelerinizden de maddi yardım isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla olan ilişkinizde bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz var. 

Ayrıca onların sağlığına da dikkat etmelisiniz. Dikkatsiz davranışları ve derslerinde dikkatli olmamaları nedeniyle saldırgan kalmanız olasıdır. Bununla birlikte, sakin olmanız ve onlara biraz zaman ayırmanız tavsiye edilir, uygun bir gezegen pozisyonu ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir. Çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmeye çalışın ve onlarla birlikte yaşayabileceğiniz ve aile hayatınızı canlandırabileceğiniz geziler planlayabilirsiniz. 

Bu ay partnerinizle olan tüm sorunlarınızı çözmeniz ve aşk hayatınızı canlandırmanız muhtemel. Venüs geçişi partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Ancak dikkatli olun ve sağlığınıza dikkat edin. İş yükü ve stres nedeniyle kaygı ve uyku rahatsızlığı olasılığı vardır.

Balık Burcu

Bu ay muhtemelen hayatınıza birçok olumlu değişiklik getirecek. Önceki yatırımınızdan bu ay iyi bir finansal kazanç elde edebilirsiniz. İstediğiniz finansal kazancı elde etmenize yardımcı olabilecek işinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. İş dünyasında yabancı şirketlerle yeni anlaşmalar yapma şansınız var. Ancak iş yerinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. 

Kıdemli ve idari görevlinizle tartışmaktan kaçının, bu stres yaratabilir ve başınızı belaya sokabilir. Bu ay, iş veya iş profilinde değişiklik şansı var. Zekanız ve yaratıcı yetenekleriniz işinizde size başarı sağlayabilir. Aile hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Agresif olmamaya çalışın ve aile üyelerinize sert sözler kullanmayın. 

Ayrıca eşinizle kaliteli zaman geçirmeye çalışın ve eşinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Sorunlarınızı net bir iletişim ile çözmeye çalışın ve birbirinizi daha iyi anlayın. Öğrenciler bir başarı elde edebilirler. Sınavlarınızdan iyi sonuçlar almanız olasıdır. Yeni bir konu öğrenme şansınız da var. Kutsal yazılarla ilgili derin bilgiler de bu ayı geliştirebilir. 

Haberleşme cihazları ile ilgili plansız harcamalar olabilir. Evinizdeki elektrikle ilgili işlerle ilgili masraflar da olabilir. Alışverişe para harcamanız da olasıdır. Ayrıca yabancı bir ülkede veya evinizden uzakta yeni bir ev satın alabilirsiniz. Ebeveynlerinizin ve çocuklarınızın sağlığı, gezegen geçişleri nedeniyle etkilenebilir. 

Vedik Astrolojide çok uzun yıllar için kolayca öngörü yapmaya yarayan Dasha sistemi vardır ve herkesin dönemleri kendine özeldir. Burada sadece burçları genel etkileyen transitlerden bahsedebiliyoruz ve bunlar yüzeysel etkiler getirir. Detaylı doğum haritası analizi ve kişiselleştirilmiş 3 yıllık öngörüler için 05424567998‘e tıklayarak Whatsapp’dan iletişime geçebilirsiniz.