Vedik Astrolojide Nakshatralar (Uttara Phalguni Nakshatra)

Vedik Astrolojide Nakshatraların 12. yıldızı olan Uttara Phalguni Nakshatra’yı okuyabilirsiniz.

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.



Her insan, belirli bir nakshatra/yıldız etkisinde doğar. Bu Nakshatra, o kişinin bu dünyada neyi aradığını gösterir. Nakshatralar gece zodyakını temsil eder.

SAYILARI NASIL BULUYORUZ?

Ay ortalama 27 günde döner.
Zodyak 360ºdir.
360º/ 27 = 13º20’ (13 derece 20 dakika)
Her bir Nakshatra, zodyakta 13º20’dır.

Zodyak 12 evden oluşur.
360º / 12 = 30º
Her ev 30ºdir.O halde 30º/ 13º 20‘ = ortalama 2.3 Nakshatra bir evde yerleşir.
Son Nakshatranın kalan bölümü diğer eve sarkar. Böylece 360ºlik zodyak 27 adet Nakshatra tarafından kaplanır.

Her nakşatranın 4 padası ve her padanın bir elementi vardır. Her pada, 3º20’ ya karşılık gelir.

1. Pada Agni (ateş)
2. Pada Prithvi (toprak)
3. Pada Vayu (hava)
4. Pada Jala (su)


Uttara Phalguni Nakshatra

Uttara Phalguni, 27 nakshatranın 12.’dir.  Ay 26º40′ derece Aslan ile 10º derece Başak arasında yer alır. Vedik Astrolojiye göre Güneş, Uttara Phalguni Nakshatra’nın yönetici gezegenidir. Konfor ve lüks bir yaşamı simgeleyen bir yatak veya bir karyolanın arka ayakları gibi görünür. Bhaga, Uttara Phalguni Nakshatra’nın Hindu Tanrısıdır. Kadın, Uttara Phalguni Nakshatra yıldızının cinsiyetidir.

Uttara Phalguni Nakshatra Erkek Karakteristikleri

Uttara Phalguni Nakshatra’nın erkeği, mutluluk ve neşe dolu bir yaşam sürmektedir. Mesleğinde sadece şanslı değil, aynı zamanda çalışkan ve samimidir. Temizlik ve düzen dahil olmak üzere katı bir disiplini sürdürür. Onun masasını asla dağınık bulamazsınız. Bu birey dindardır ve toplumun kalkınması için bazı sosyal işler yapmaya meyillidir. Kalbi saf ama bazen ateşli olabilir. Ayrıca sabırsızlık ve hoşgörü sorunu yaşar. Öfke nöbeti altında söylemiş veya yapmış olabileceği şeylerden sonradan pişman olma eğilimindedir.

Uttara Phalguni Nakshatra Erkek: Meslek ve İlgili Alanlar 

Uttara Phalguni Nakshatra’nın erkeği, kendine bağımlı bir işçi olarak ima edilir, bu nedenle kariyerindeki herhangi birinden nadiren yardım alır. Ama sonra, nadiren yanlış giden büyük bir sorumlulukla da hareket eder. Bu tür insanlar kimseyi aldatmaz ve biri onları aldatmaya çalıştığında bundan nefret etmez. İşlerinde iyi kazanırlar. İnatçıdırlar ve kararı verdikten sonra değiştirmek çok zordur.

Uttara Phalguni Nakshatra Erkek: Uyumluluk ve Aile Hayatı

Uttara Phalguni Nakshatra’nın erkekleri güzel bir aileye sahip olacaktır. Ailesiyle çok mutlu olacak ve karısı iyi bir ev hanımı olduğunu ona kanıtlayacaktır. 

Uttara Phalguni Nakshatra Erkek: Sağlık ve Refah 

Sağlık açısından iyidir ama ufak tefek sorunlar olabilir. Vücut ağrısı, diş sorunları, hazımsızlık ve karaciğer sorunları gibi yaygın sorunlardan birkaçı geçici bir süre için ortaya çıkabilir. İyi hijyen ve beslenme alışkanlıklarını takip etmek gerekli olacaktır.

Uttara Phalguni Nakshatra Kadın Karakteristikleri

Uttara Phalguni Nakshatra’nın dişisi, son derece zorlu koşullarda bile çok soğuk ve sakin olduğu görülür. Çok basittirler ve doğaları gereği mutludurlar. Bu tür kişilerin kimseye düşmanlıkları yoktur. Ve eğer birileri düşman olursa, bunu affetmek ve unutmak için kocaman bir yürek taşırlar. 

Uttara Phalguni Nakshatra Kadın: Meslek ve İlgili Alanlar 

Uttara Phalguni Nakshatra’nın kadını, genel olarak sayı hesaplama ve matematik konusunda büyük bir yeteneğe sahiptir. Son derece verimli bir matematik öğretmeni olduklarını kanıtlayacaklar, ancak aynı zamanda bir idari iş için iyi donanımları olacaktır. Bu kadınlardan bazılarının modellik veya oyunculuk yoluyla iyi para kazanma olasılığı da vardır.

Uttara Phalguni Nakshatra Kadın: Uyumluluk ve Aile Hayatı

Uttara Phalguni Nakshatra’nın kadını, eşlerinden ve çocuklarından büyük mutluluk duyar. Ev işlerini büyük bir verimlilikle yönetir. Kocası oldukça zengin olacaktır. Gösteriş yapmaktan kaçınmazsa, diğerleri onu kıskanabilir ve ona zarar verecek bir şeyler yapabilir.

Uttara Phalguni Nakshatra Kadın: Sağlık ve Esenlik

Kadın bireyinin sağlığı büyük ölçüde iyi olacaktır. Bunun dışında ara sıra hafif astım, adet sorunları ve migrenden muzdariptir.

Uttara Phalguni Nakshatra 2021 Tarihleri

5 Ocak 202115 Temmuz 2021
1 Şubat 202112 Ağustos 2021
1 ve 28 Mart 20218 Eylül 2021
24 Nisan 20215 Ekim 2021
22 Mayıs 20212 ve 29 Kasım 2021
18 Haziran 202126 Aralık 2021

Uttara Phalguni Nakshatra Padalar

Uttara Phalguni Pada 1: Yay Navamsa’ya düşer ve Jüpiter tarafından yönetilir. Bu Jüpiter etkisinden dolayı çok etik olurlar ve her zaman daha büyük bir görselde olmayı severler.

Uttara Phalguni Pada 2: Oğlak burcuna düşer, Satürn tarafından yönetilir. Bu pada Satürn tarafından yönetildiği için, bu insanlar çok disiplinli ve pratik olabilirler.

Uttara Phalguni Pada 3: Satürn’ün yönettiği Kova Navamsa’ya Düşüyor. Bu insanlar çoğunlukla zeki ve hedef odaklıdır.

Uttara Phalguni Pada 4: Jüpiter tarafından yönetilen Balık Navamsa’ya düşer. Jüpiter etkisinden dolayı, bu insanlar çok ruhani olma eğilimindedir.

Uttara Phalguni Nakshatra İçin 2021 Burç Beklentileri

Uttara Phalguni Nakshatra’nın 2021 tahminlerine göre, yıl boyunca patronunuz ve kıdemlilerle iyi ilişkiler sürdürmeniz tavsiye edilir. Önümüzdeki Haziran ayında eski hastalığınıza aşina olacaksınız ve bu nedenle sağlığınızı iyileştirme olasılığı mümkün olabilir. 19 Eylül’den itibaren, ekonomik anlaşmazlıklar bahanesiyle yasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenciler için son dönemler oldukça faydalı olacaktır.  

Olumlu Aylar: Ocak, Mayıs, Haziran ve Kasım

Olumsuz Aylar: Mart, Ağustos, Eylül ve Aralık

Nötr Aylar: Şubat, Nisan, Temmuz ve Ekim

Bu yıl, Uttara Phalguni Nakshatra pada 1 altında doğanlar çok çalışmak zorunda kalacaklar. Kariyer hedeflerine ulaşmalarını engelleyebilecek yoğun bir baskı olacağı için, işler düzelene kadar bunları aksatmamanız şiddetle tavsiye edilir. Nakshatra pada 2 altında doğanlar birçok değişime şahit olacaklar ve fırsat kapılarını çalacak. Yurt dışına seyahat etme şansları da mümkündür. Uttara Phalguni Nakshatra pada 3 ile doğan insanlar yeni işler alacak. Kariyerlerinde ilerleyecekler ve aynı zamanda serbest meslek sahibi olanlar başarının tadına varacaklar.

Uttara Phalguni Nakshatra’nın Tüm Yaşam Alanları için 2021 Vedik Astrolojisi Tahmini

Kariyer ve İş Falı 2021

Bu nakshatra ile doğan yerliler işyerinde bazı zorluklarla karşılaşabilir ve ayrıca işi bırakmayı düşünebilirler. Aceleci hareketlerden kaçınmak ve başka bir işe girdikten sonra ciddi önlemler almak bu insanlar için ideal olacaktır. Yeni bir iş arayanlar başarıya ulaşabilir, ancak ilki hayal kırıklığı olabilir. Herhangi bir devlet işini almadaki gecikme sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak yılın ortasında işler düzelebilir. İş adamları için iyi bir yıl olacak. Ayrıca terfi ile transfer için bazı iş indüksiyonları da olacaktır. Uluslararası müşterilerle çalışmak ve seyahat etmek de bu yıl gündemde. Bu yıl hiçbir seyahat faaliyeti başarılı olmayacak. Uzun mesafeli yolculukların ertelenmesi gerekecek.

Aşk ve İlişki Falı 2021

Evlilik hayatıyla ilgili olarak, sorunlarla karşılaşan kişiler yasal olarak farklı yollara gitmeye karar verecekler. Bazı dış müdahaleler nedeniyle bazı zorluklar ortaya çıkacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyenler çocuk sahibi olabilirler. Evlenmeyi planlayanlar bu yıl evlenecekler. Ancak, yeniden evlenmek isteyenler için bu yıl o kadar da iyi bir yıl olmayacak. İlişkisinde, kişi bir muhalefetle karşılaşabilir ve hatta bir arkadaşı, akrabası tarafından aldatılabilir. Bu yıl eski dostlarınız veya akrabalarınızla bağlarınızı kuvvetlendirmeniz mümkün olacak.

Finans Falı 2021

Finansal olarak yıl nominal olacaktır, ancak bekleyen krediler veya ataların servetiyle ilgili bazı sonuçlar bekleyebilirsiniz. Bekleyen tüm işleriniz onaylanacaktır. Ev veya arsa satın alma fırsatı doğabilir. Araç satın alma ile ilgili her türlü yatırım, araca bağlı maddi hasar olasılığı yüksek olduğu için çok dikkatli yapılmalıdır. Ancak yılın ikinci yarısında parasal açıdan önemli bir iyileşme göreceğiz ve bu da mali durumunuzu güçlendirmenizi sağlayacaktır.

Sağlık Falı 2021 

Sağlık söz konusu olduğunda, yıl biraz zorlu geçecek. Herhangi bir sağlık sorunu hastanede kalmayı gerektirebilir. Bu yıl kemikle ilgili sorunlar veya sırt ağrısı gibi bazı sağlık komplikasyonlarına neden olabilirsiniz. Bu nedenle, sağlığınıza iyi bakmanız gerekebilir. Belirli bir tıbbi sistemi takip edenler onu değiştirmek zorunda kalacaklar. 

Uttara Phalguni Nakshatra’nın Bazı İlginç Gerçekleri

Tercüme: Son İncir Ağacı

Gezegen: Güneş

Vücut -VarahaMihira: Cinsel Organlar

Vücut – Parashara: Kalp

Sembol: Yatağın ayakları

Tanrı: Bhaga

Doğa: Sabit veya kalıcı (Dhruva)

Gana: Manushya Gana

Burç: Başak

Numara: 12

Cinsiyet: Kadın

İsim Harfleri: Tay, To, Pa, Pee

Şanslı Harfler: T & P

Şanslı Taş: Yakut

Şanslı Renk: Parlak mavi

Şanslı Sayılar: 1

Element: Ateş

Kuş: Böcek

Yoni / Hayvan Sembolü: Boğa (Erkek inek)

Ağaç: Badari Ağacı (Hünnap)