Vedik Astrolojide Nakshatralar (Purvabhadra Nakshatra)

Vedik Astrolojide Nakshatraların 25. yıldızı olan Purvabhadra Nakshatra’yı okuyabilirsiniz.

Ön bilgi : Aylık burç yorumlarıVedik Astrolojiye göre Ay ve Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Eğer Vedik Astrolojiye göre değişen Ay ve Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.



Her insan, belirli bir nakshatra/yıldız etkisinde doğar. Bu Nakshatra, o kişinin bu dünyada neyi aradığını gösterir. Nakshatralar gece zodyakını temsil eder.

SAYILARI NASIL BULUYORUZ?

Ay ortalama 27 günde döner.
Zodyak 360ºdir.
360º/ 27 = 13º20’ (13 derece 20 dakika)
Her bir Nakshatra, zodyakta 13º20’dır.

Zodyak 12 evden oluşur.
360º / 12 = 30º
Her ev 30ºdir.O halde 30º/ 13º 20‘ = ortalama 2.3 Nakshatra bir evde yerleşir.
Son Nakshatranın kalan bölümü diğer eve sarkar. Böylece 360ºlik zodyak 27 adet Nakshatra tarafından kaplanır.

Her nakşatranın 4 padası ve her padanın bir elementi vardır. Her pada, 3º20’ ya karşılık gelir.

1. Pada Agni (ateş)
2. Pada Prithvi (toprak)
3. Pada Vayu (hava)
4. Pada Jala (su)


Purvabhadra Nakshatra

Gezegensel gücü Jüpiter’den; Purvabhadra, bir yanda okült davranışı ve gizemli harikaları, diğer yanda ise gerçekliği, standardı ve iyimserliği temsil eder.

Purvabhadra Nakshatra Jüpiter gezegeni tarafından yönetilir ve 20° Kova ile 3°20′ Balık arasında bulunur.

Purvabhadra Nakshatra Erkek Karakteristikleri

Purvabhadra Nakshatra’nın bireyi genellikle barışsever bir kişidir ancak ara sıra alevlenir. Sade bir hayat sürmeyi sever. Katı değerlere bağlı olduğu için bu değerlerin ihlal edildiğini gördüğünde acı çekmesi gerekir. Konuştuğunda taraf tutmaz, tarafsız konuşur. Dini ilkelere körü körüne inanmaz. Muhtaçlara yardım etse de karşılığında aldığı tek şey kin ve direniştir. Çok dindardır ve kutsal yazılarda belirtildiği gibi tüm ritüelleri yerine getirir ve dua eder. Bazen finansal olarak zayıf olsa da, başkalarından çok saygı görür.

Purvabhadra Nakshatra Erkek: Meslek ve İlgili Alanlar 

Purvabhadra Nakshatra’nın bireyi zekidir ve mükemmel bir iş zekasına sahiptir. Hükümet tarafından istihdam edilen bireyler, ikramiyeler, terfiler ve maaş zamlarıyla cömertçe kazanacaklardır. Bu kişi hem sosyal hem de finansal olarak bağımsızdır. En verimli yılları 24-33 yaşları arasında olacaktır. Ancak altın evresi 40 ile 54 yaşları arasında olacaktır.

Purvabhadra Nakshatra Erkek: Uyumluluk ve Aile Hayatı

Purvabhadra Nakshatra’nın bireyi, annesinin sevgisini kazanma olasılığı düşüktür. Bu kişi, annesinin ölümünün veya uzaklaşmasının nedeni olabilir. Ancak çalışan bir kadın olabileceği için annesinin sevgisini tam olarak alamamış olması da mümkündür.

Purvabhadra Nakshatra Erkek: Sağlık ve Refah

Purvabhadra Nakshatra’nın erkek bireyi felç, atak, reflü ve şeker hastalığına eğilimlidir. Ayrıca kaburgalarında, karnının yanlarında ve ayaklarında sorunlarla karşılaşması muhtemeldir.

Purvabhadra Nakshatra Kadın Karakteristikleri

Purvabhadra Nakshatra’nın kadın bireyi, iş söz konusu olduğunda samimidir. Bu dünyada ya da öbür dünyada hiçbir şey bu kişinin ilkelerini sarsamaz. Doğuştan liderlik özelliklerine sahiptir. Başkalarının işi sorunsuz yapmasını sağlamak ve bir lider olarak başarılı olmak onun için kolaydır. Cömert ve muhtaçlara yardım etmeye istekli olmasına rağmen, ilgili kişinin yoksul olduğuna tamamen ikna olana kadar bunu yapmaz.

Purvabhadra Nakshatra Kadın: Meslek ve İlgili Alanlar 

Purvabhadra’nın kadın bireyi, bilim ve teknoloji alanlarında eğitim görecektir. Bu nedenle, öğretmen veya bilim adamı olması muhtemeldir. Bununla birlikte, istatistik, astroloji veya araştırma alanındaki meslekleri de yapabilir.

Purvabhadra Nakshatra Kadın: Uyumluluk ve Aile Hayatı

Purvabhadra Nakshatra’nın kadın bireyi kocasına çok bağlı olacak ve birçok çocukla kutsanacaktır. Ev faaliyetlerini yönetmekte iyidir ve çocuklarını büyütmekten keyif alacaktır.

Purvabhadra Nakshatra Kadın: Sağlık ve Esenlik

Purvabhadra Nakshatra’nın kadın bireylerinin düşük tansiyon, ayak bileklerinde ağrı, apopleksi, karaciğer sorunları ve titreme gibi bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalması muhtemeldir.

Purvabhadra Nakshatra 2021 Tarihleri

18 Ocak 20211 & 28 Temmuz 2021
14 Şubat 202124 Ağustos 2021
13 Mart 202120 Eylül 2021
10 Nisan 202118 Ekim 2021
7 Mayıs 202114 Kasım 2021
3 ve 30 Haziran 202111 Aralık 2021

Purvabhadra Nakshatra Padalar

Purvabhadra 1. Pada: Purvabhadra Nakshatra’nın ilk padası, Mars tarafından yönetilen Koç Navamsa’ya düşer. Buradaki bireyler zihinsel olarak fizikselden daha saldırgandır. Burada, bireylerin odak noktası öfkelerini ve saldırganlıklarını kontrol etmeye, hedeflerine ulaşmak için irade gücünü toplamaya olmalıdır.

Purvabhadra 2. Pada: Purvabhadra Nakshatra’nın ikinci padası, Venüs tarafından yönetilen Boğa Navamsa’ya düşer. Burada odak, hoşgörülü olmaktır. Kişi, doğalarının karanlık tarafını fiziksel olarak ifade etmeye meyilli oldukları için enerjiktir.

Purvabhadra 3. Pada: Purvabhadra Nakshatra’nın üçüncü padası, Merkür tarafından yönetilen İkizler Navamsa’ya düşer. Burada odak iletişim üzerinedir ve birey meraklıdır. Burada, mizah duygusu gibi doğalarının daha hafif yönlerini ifade ederler.

Purvabhadra 4. Pada: Purvabhadra Nakshatra’nın dördüncü padası, Ay tarafından yönetilen Yengeç Navamsa’ya düşer. Burada bireylerin odak noktası çok tehlikeli olabilir, çünkü onlar zulme uğrayan yönlerini ortaya koyarlar. Bu bireyler diğer üç padanın yerlileri ile uyumludur.

Purvabhadra Nakshatra İçin 2021 Burç Beklentileri

Purvabhadra Nakshatra, bir bakış açısından, farklı bir düşünce çizgisinin gösterdiği gibi, gizem, gizli algı, gaddarlık ve kurnazlığın genel niteliklerini açığa çıkarır; bu nakshatra kendine güven, güvenilirlik ve hayırseverliğin genel niteliklerini sergiler. İki düşünce hattındaki ortak tutarsızlıktan bağımsız olarak; bir maneviyattan yanı sıra gizemli mucizelere ve uygulamalara olan eğilimleri, bu tür bireylerin genel niteliklerini tanımlayan temel özellikleridir.

Olumlu Aylar: Nisan, Temmuz, Eylül ve Aralık

Olumsuz Aylar: Ocak, Şubat, Ağustos ve Kasım

Nötr Aylar: Mart, Mayıs, Haziran ve Ekim

Purvabhadra Nakshatra’nın bireyleri büyük fırsatlarını Nisan, Temmuz, Eylül ve Aralık aylarında yakalayabilirler. Bunlar 2021 yılı için verimli aylardır. Bu dönemlerdeki gezegen hareketleri size şans getirecek ve somut yardımlarıyla size geri dönecektir. Ancak Ocak, Şubat, Ağustos ve Kasım aylarında önünüzde birkaç zorluk vardır. Bu nedenle, gezegen hareketlerinin nakshatranız üzerindeki etkilerini hatırlayarak, dönem için düzenlemelerinizi yeniden planlamalısınız. 

Purvabhadra Nakshatra’nın Tüm Yaşam Alanları için 2021 Vedik Astrolojisi Tahmini

Kariyer ve İş Falı 2021

Purvabhadra bireyleri, gezegenler size harika meslek olanakları, gelişim ve üretken sonuçlar sunacak. Bu yıl, tüm önemli gezegenler iyi bir konumda. Bu nedenle, bu yıl muhtemelen sizin için reformist olacak.

Satürn sürekli olarak kazançlar evinden geçecek. Aynı şekilde, Jüpiter yılın ortalarında ve son dönemlerinde kârlar evinizde kalacak. Mars, profesyonel cephede hayırlı koşullar yaratarak zamanla faydalı bir durumda olacak. Sadece burcunuzdaki Satürn’ün dizilişinden dolayı hafif gecikmeler olabilir.

Profesyonel cephede, ortaklarınızdan ve üstlerinizden beklenen yardımı alacaksınız. Avantajınız için onlarla istikrarlı bir ilişki sürdürmeniz önerilir. İş transferi de bu yıl öngörüler arasında.

Aşk ve İlişki Falı 2021

Purvabhadra için aşk ve ilişki sorunları yıl ilerledikçe çözülecektir. 2021, evli bireyler için duygusal ve merak uyandırıcı olmaya devam edebilir. Eşleriyle sürekli olarak kaliteli zaman ve mutlu anların tadını çıkaracaklardır. Bununla birlikte, Ocak’tan Nisan’a kadar olan dönem, evlilik evine yön vereceği için, yaşamınız için olağanüstü olacaktır.

Bunun yanı sıra Satürn’ün aşk ve romantizm evinde bir yönü olacak, bu da ister bir sevgi ister bir ilişki olsun, ilişkinizde yanlış izlenimlere ve sorunlara neden olabilir. Aynı şekilde, bu dönem bekar bireyler için daha az keyifli olacaktır. Aşık olacağınız kişiyle tanışma fırsatını yakalamak için sabretmeniz gerekebilir.

Sevgi konularınızı yöneten Ay, aşk-evlilik hayatınızda duygusal aksiliklere neden olacak ilk eve geçiş yapacak. Bununla birlikte, olumlu bir kayda göre, Jüpiter’in yönü Purvabhadra bireyleri için mükemmel bir zaman getirecektir. Bazılarınız evlenerek ilişkinizi bir üst seviyeye taşımayı bile seçebilir.

2021 aşk ve evlilik falı, bireylerin söylemlerinde son derece dikkatli ve düşünceli olmaya teşvik ediyor. Ek olarak, aşk hayatınızda mutluluğu garantilemek için evlilik ve ilişki konularında makul olmalısınız.

Finans Falı 2021

Bu yıl, finansal olarak her şeyi dikkate almanız olumlu olacak. Purvabhadra bireyleri 2021 yılında ekonomik gücünü koruma seçeneğine sahip olacaklar. Bununla birlikte, Jüpiter istenmeyen harcamalara yol açabilir ve Nisan, Eylül aylarında sınanabilirsiniz. Haziran 2021’den itibaren, bolluğun efendisi Mars, 20 Temmuz’a kadar Yengeç burcunda zayıflayarak bazı finansal sıkıntılara neden olacak.

Gelir evi yöneticisi Satürn, zamanla benlik evini şekillendirecek ve size çarpıcı fırsatlar sunacak. Sadece Satürn’ün varlığı nedeniyle ortaya çıkan döngüde hafif bir erteleme olabilir.

Nisan ayından Mayıs ayına kadar, Güneş Koç burcunda, servet evine geçecek. Mülkiyet veya başka bir konu ile ilgili bir dava açılmışsa, bu noktada şüphesiz sizin lehinize olacaktır.

Sağlık Falı 2021 

2021, Purvabhadra bireyleri için mükemmel bir yıl olmayabilir. Gezegenler elverişsiz bir konuma getirileceğinden, yılın ilk yarısında daha fazla esenlik göz önünde bulundurulması gerekiyor.

Mart ayından Nisan ayına kadar Güneş, burcunuzun ilk evinden geçerek sizi hastalıklara ve rahatsızlıklara meyilli hale getirecek. Bazı enfeksiyon yaşayan bireyler bu yıl ekstra dikkatli olmalıdır. İlaçlarınızı doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanız önerilir. Sizin açınızdan herhangi bir dikkatsizlik sorunlara neden olabilir.

Akabinde, tıbbi sorunları kontrol altında tutmak için iyi bir diyet planı uygulamanız gerekir. Aynı şekilde, güne başlarken rutin olarak bazı hafif aktiviteler yapın ve direncinizi artırmak için bazı yoga asanaları deneyin. Beklenmeyen gelecekteki sorunlardan korunmak için genel bir klinik sağlık testi kesin olarak öngörülmüştür.

Purvabhadra Nakshatra’nın Bazı İlginç Gerçekleri

Tercüme:  Şanslı ayaklara sahip olan 

Sembol: Yatağın ön ayakları

Gezegen: Jüpiter

Tanrı: Aja Ekapada

Doğa: Şiddetli (Ugra)

Gana: : Manushya Gana (insan)

Burç: Kova / Balık

Numara: 25

Cinsiyet: Erkek

İsim Harfleri: Se, So, The, Di

Şanslı Harfler: S & D

Şanslı Taş: Sarı Safir

Şanslı Renk: Gümüş gri

Şanslı Sayılar: 3

Element: Gökyüzü

Kuş: Kılıçgaga

Yoni / Hayvan Sembolü: Erkek aslan

Ağaç: Nim Ağacı